• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yazdigim msj

Keske imkanim olsa ama cocuklarim icin sabrediyorum bu sehirde kendisi iki saatlik esafe ama suan icinde bulundugumuz durum itibariyle muhatap oluyorz

Muhatap olma, onurlu dur
O ş...sizden hiç bir şey isteme
Kendi başını kendin kaşı
Dahası kendinle yüzleş, her beklenti bir duygudan geliyor
O yüzsüz adama bu keyfi yaşatma, yalvarma

Muhatap olma, onurlu dur
O ş...sizden hiç bir şey isteme
Kendi başını kendin kaşı
Dahası kendinle yüzleş, her beklenti bir duygudan geliyor
O yüzsüz adama bu keyfi yaşatma, yalvarma

Guzel yazmissin canim belki cok yoruluyorum belkide hamile halimle boyle ortada kalmak canimi yakiyor bilmiyorum ama ev is kizim hamilelik maddi sorunlar derken pestilim cikiyor

Adam zaten aldatmış siz bundan sebep ayrıldınız sanırım.
Bir daha niye mesaj atıyorsunuz.
Adam barışmak için yazdığınızı düşünül cevap vermemiştir.
Kendi gitti kendi geliyor hesabı olmuş

Canim onun bebegini dogurcam sonucta her ne olursa olsun ogun benim yanimda cocuklarinin yaninda olmasi gerekmez mi

Aynen şöyle der: pfff hala peşimden koşuyor benden vazgeçemiyor. Böyle bir adamın vicdanı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ona göre her kapı ona çıkıyor. Bu mesaj da kendine çıkar ama kendisinin vazgeçilemez, unutulamaz olduğu yönünde. Allah yardımcınız olsun.

Canim onun bebegini dogurcam sonucta her ne olursa olsun ogun benim yanimda cocuklarinin yaninda olmasi gerekmez mi

O senin bebeğin. Sen güçlü bir kadınsın. Bak tek başına çalışıyorsun, ayakta duruyorsun.
Boyun eğme ona.

Senden tek saniye bile haber alamasin.

Guzel yazmissin canim belki cok yoruluyorum belkide hamile halimle boyle ortada kalmak canimi yakiyor bilmiyorum ama ev is kizim hamilelik maddi sorunlar derken pestilim cikiyor

Haklısın, hamilelik zor bir dönem, hormonlar, duygusallık tavanda
Ancak şu ortada kalmak deyimini kaldır hayatından
O bebek senin, iş güç senin, her şey senin
Ve insanın sahibi Allah'tır, kocası değil
O senin yanında olmamayı tercih ettiyse sende onun bir kırık iğnesine bile tenezzül etme
Ayaklarının üzerine basabileceğine inanıyorum ben
Gel burda içini dök bize, dertleşelim ama sonra mücadelene dön, o it herif senin atacağın bir mesajı bile hak etmiyor, bırak ki çocukları hak etmeyi

Olup da zehir edeceğine olmaması daha iyidir
O çocuklar senin
Biyolojik olarak sperm vermekle baba olunmuyor, bunu hak etmeyen adama bir de babalık sıfatı verme
Bu yaptıklarının üzerine o bebeğin b..lu bezini bile hak etmiyor

Bu kadar ince düşünücek adam aldatmazdı.
O gücü kendinizde bulun görün bence.
Böyle bi adamdan hayır beklemektense tek başınıza olun

Zana aklım hep sende.
Komşuya çocuk bırakılmaz.Doğumada tek gidilmez.
O kocan olacak öküze açık açık söyle.Şu gün doğuma gidicem kıza bakman gerekiyor de.
1 gün öncesinden gelip evdeki işleri halletsin.
Kocalık babalık yapamıyor bari bunu yapsın bir zahmet.

O çocuklar senin
Biyolojik olarak sperm vermekle baba olunmuyor, bunu hak etmeyen adama bir de babalık sıfatı verme

Evet kesinlikle haketmiyor

O senin bebeğin. Sen güçlü bir kadınsın. Bak tek başına çalışıyorsun, ayakta duruyorsun.
Boyun eğme ona.

Senden tek saniye bile haber alamasin.

Oyle, olcak zaten bir kac ay daha zor yorucu gunlerix olcak sonrasi daha kolay olcak insallah..o zaman yalvarsa slmini bile almam

O çocuklar senin

Alakan icin tskederim sizinle paylasmak ve boyle guc moral vermeniz cok iyi geliyor

Zana aklım hep sende.
Komşuya çocuk bırakılmaz.Doğumada tek gidilmez.
O kocan olacak öküze açık açık söyle.Şu gün doğuma gidicem kıza bakman gerekiyor de.
1 gün öncesinden gelip evdeki işleri halletsin.
Kocalık babalık yapamıyor bari bunu yapsın bir zahmet.

Soyledim bakalim ne kadarini yapcak

Back
X