kocama yetişemiyorum

Valla bak simdi isten geldim . Hadi disari diye tutturdu. Iki gun sonra sehir dışı seyahati var . Dolanıyoruz sahilde
Sende zorla götür ben gibi
ama bu haksızlık yaa benim gibi yasam enerjisi full bi insnaa köstek saat düstü allahım sansımı güldür yarın ayın 9 u milli piyango lütfennnnnnnnnnnnnnnnn :))))) bı kıbrıs patlatırım bari hemen :)))

Bence çok güzel ..

ayy konu sahibi @Hize1307
millet kıskanmiş ya
konuyu açtığına pişman oldunuz galiba.
yok canım pişman değilimde benim sıkıntılı olduğum bir durumun bi başkalarının imrenerek bakmasına çok üzüldüm. keşke herkes hayatta ruh eşiyle denk gelse kusursuz evlilikler olsa. herkes mutlu olsa

daha geçenlerde kendi babam kızım artık şu gezmelere bi dur deyinde bi kenara para atın bak çocuklarınız büyüyyor ilerde lazım olur dedi.

Babanıza bakmayin, çocuklara iyi eğitim verin yeter, birşeyler bırakmaya gerek yok.. Çocuklara yasamayi ogretmek ev araba birakmaktan önemli

Eşinde benim gibiymiş hayat enerjisi yüksek bende hafta sonu kalkıp sil süpür ortalık toplama duş yapıp giyinirim çocuğu uyandırıp giydiririm eşim saat 10:30 falan civarı gerine gerine kalkar evde yiyelim yeaaaaaa der bütün hayat enerjimi bitirir

herseyin fazlası zarar beni de yorar bu kadar hareket hafta sonu bi gün aktivite yapsak yeter ben de evciyim
acik acik deyin konusmaktan baska cikar yolu yok ya da kabul ederse bi danismana gidin
cunku karsilikli isteklere saygi olmasi lazim siz esinizin istedigini yapiyosunuz ama esiniz onemsemiyor ne istedigi onemli degil tmm gezmek eglenmek guzel sey ama bu kadari bana da fazla gelirsi hele ki calisomussun insan calisinca evinde pijamalarini giyip ayaklarini uzatip tv izlemek istiyo

Değişmesin daha iyi
Millet eşi evden çıkmıyor uyuyor diye şikayet ediyor. Bence sen kıymetini bil eşinin

Calisan ve 2 cocuklu kadin icin kabus ben hafta ici asla cikmam evin isi gucu var sonucta hafta sonu gezin yeter..Insan yorgun duser tabi ki esiniz ister gezmek yemek ütü temizlik vb isler ona bakmiyor..Siz hic uyumayin robotsunuz zaten :)

Herkese göre ideal eş olabilir ama beklentiler önemli sen daha sakin dingin seviyorsun sen nasıl eşine uymaya çalışıyorsan onunda sana uymaya çalışması gerek bunu dengelemek istiyorum diye konuşsanız olmaz mı ki

Benimki yemeği yiyor sağ olsun bulaşıklarıda yıkıyor beş dakika uzanayım film izleyelim diyor 10 dakika sonra bir bakıyorum adam horluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…