kocama yetişemiyorum

Allah kolaylık versın en başta. şimdi kişisel özellikleriniz çok farklı. Bundan dolayı yoruluyorsunuz. Sürekli dışarıda olmak yorar insanı. Bu gezmelerin içinde akraba vs de var mı? Yoksa sadece doğa gezileri mı?
Evde yapacak aktiviteler oluştursanız desem de imkanı yok değişmez. Babannem böyle çünkü. 97 yaşında hala gezer.

Bence bensiz plan yap demeyin. Yokluğunuza alışır da bu da ona keyif verirse çok pişman olursunuz. Evde iş çıkarıp iş yaptırın (yapmıyorsa tabi). Gerçi evde durmayınca evin işi pek olmaz ama yine de deneyin. Ya da spor salonuna gitmiyorsa oraya gitmesini önerebilirsiniz. İnanın monoton olmasından iyidir. Uykuya gelince ben az uyurum eşim daha çok uyur işi gereği. Zorla uyandırdığım olur. Benim kendısini uyandırmam eşime ne kadar işkenceyse eşimin fazla uyuması da bana o kadar işkence. Zamanla birlikte takılmamanız kendisine sıkıntı yaratabilir. Orta yolu bulmanız temennisiyle...

Yok akraba ziyareti pek olmuyor cunku akraba ziyaretide ev icerisinde oldugu icin sıkılıyor. Bizimki daha cok sehir dışı park bahce dag ova

Yok akraba ziyareti pek olmuyor cunku akraba ziyaretide ev icerisinde oldugu icin sıkılıyor. Bizimki daha cok sehir dışı park bahce dag ova

Allah kolaylık versın inşaAllah. Ev sıkıyor. Benim büyük oğlum da böyle. Daha uyanır uyanmaz anne canım sıkıldı nereye gideceğiz diyor.. Oğluma kız vermek isteyen varsa. Şaka bir yana gerçekten bazen çığlık atıyorum

çok ayıp .....işten gelip yemek yiyip uyuya kalan ve tek tatil günü olan pazar günüde pazara alışverişe ve annesine giden ve götüren bir kocanın eşiyim ben bunlar bana anlatılır mı kınıyorum sizi

Yok yok bu adamların orta ayarlısı yok bence sizde ondan daha hareketli davranarak fazla ilgi gostererek size ne yaptigini ona farkettirebilirsiniz. Biraz yorucu olur ama denemekte fayda var. Belki dank eder. Evet ben hareketliyim ama karşı taraf boyle surekli dürtünce hoş olmuyormuş diyebilir miii acaba?

Ben 5 senedir dört duvar arasindayim öliyim en iyisi

Can sıkıntısı çağın çocuk hastalığı,tedavisi henüz yok

Gezmeyi ben de severim ama nefes almadan gezmeyi değil. Hem uykumuzu alalım, hem gezelim.
Eşinizin değişeceğini sanmıyorum. Söyleyin arada biraz da arkadaşlarına sarsın.

inşallah tek gezmiyorsundur:)

bacim televizyonun onunde aksama kadar gobegini kasisa daha mi olurdu ? :) Cok sosyalmis esiniz .burda nice konu var monotonluktan yakinan uyeler var.Bence esinle plan yapin mesela bir hafta sonu evdeyiz onur hafta sonu disardayiz gibi :)

Valla benim esimi anlatiyorsun en basiti termosa cay kahve yap göl kenarina gidelim der... Isten dolayi yoruluyo bende biraz senin gibiyim bazen kirmamak icin gidiyorum ama guzel yinede ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…