- Konu Sahibi willedwoman
-
Yok akraba ziyareti pek olmuyor cunku akraba ziyaretide ev icerisinde oldugu icin sıkılıyor. Bizimki daha cok sehir dışı park bahce dag ovaAllah kolaylık versın en başta. şimdi kişisel özellikleriniz çok farklı. Bundan dolayı yoruluyorsunuz. Sürekli dışarıda olmak yorar insanı. Bu gezmelerin içinde akraba vs de var mı? Yoksa sadece doğa gezileri mı?
Evde yapacak aktiviteler oluştursanız desem de imkanı yok değişmez. Babannem böyle çünkü. 97 yaşında hala gezer.
Yok akraba ziyareti pek olmuyor cunku akraba ziyaretide ev icerisinde oldugu icin sıkılıyor. Bizimki daha cok sehir dışı park bahce dag ova
aynen dediğiniz gibi 40 yaşında ama en fazla 28-29 gibi duruyo ben daha yaşlı kalıyorum onun yanında. ama her insanda öyle olamıyor. ben daha sakin bir hayatı seviyorum. mesela yağmur yağarken ben pencere önünde kahve içmeye bayılırım. ama eşim yağmurda yürümeyi sever hadi hize kalk yağmur yağıyor dışarı çıkalım, kar yağıyor dışarı çıkalım, hava ne kadar sıcak dışarı çıkalım, bu gün çok soğuk hava hadi çıkalım üşüyelim biraz. inanın durum aynen böyle.
Ben 5 senedir dört duvar arasindayim öliyim en iyisikocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Can sıkıntısı çağın çocuk hastalığı,tedavisi henüz yokAllah kolaylık versın inşaAllah. Ev sıkıyor. Benim büyük oğlum da böyle. Daha uyanır uyanmaz anne canım sıkıldı nereye gideceğiz diyor.. Oğluma kız vermek isteyen varsa . Şaka bir yana gerçekten bazen çığlık atıyorum
Yeni üye ve cinsellik kokusu
haklıben eşime ne gerek var bugünde evde oturalım dediğim uyuyalım dediğimde ölünce bol bol uyuruz ama şuan yaşıyoruz diyor.
inşallah tek gezmiyorsundur:)Ikisi de degil :) Ailemin durumu oldukca iyidir ama ben 15-16 yaslarindan beri harclik almiyorum, araliksiz calisiyorum. Kendi evime bile 18 yasinda biriktirdigim para ile ciktim. Lisans - master calisarak okudum.
Onun disinda comfort zone dan cikinca insan hostelde kaliyor, couchsurfingle birinde kaliyor, daha ucuz ulasim yollari buluyor, ucak indirimleri takip ediyor falan yurtdisi gezmek sanildigi kadar pahali degil aslinda :) Tabii euro ve dolar hizla yukseldigi icin, gittikce zorlasiyor durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?