Pedagog yardımı alın bence. Kız bunu kullanıyor gibi geldi. Ben diretirsem barisirlar diye düşünüyor olmalı. İş bulmayı düşünmez misiniz? Zaten kızınız okul yaşına gelmiş ailenizin yakınında bir düzen kursaniz iyi olurdu.Çalışmıyorum malesef
O zaman calismalisiniz. Hayatinizi nasil devam ettireceksiniz maddi manevi? Calisin ki kizinizla beraber bir geleceginiz olsun. Ayri bir eviniz olsun. Zamanla sizi anlayacaktir kiziniz. Kucuk de degil 6 yasinda laftan anlar cocuklar. Oturup konusun, calisacaginizi,yepyeni bir evinizin olacagini soyleyin.Çalışmıyorum malesef
Bunun için iyi bir maddi kazanç gerekiyor. Malesef oda yok.Eşine yakın ev tutabilirsin. Kızına babannesi bakar, sen çalışırsın. Ara sıra yemeklerde buluşacak kadar nefret etmiyorsundur, şu anda aynı evde yaşadığınıza göre.
İçim almıyor demişsin, gerçekten çok zor ve tahammülü imkansız bişey. Eski eş gözüyle değil de baba olarak görmeye çalış. Kızın henüz çok küçük ve ihtiyacı var belli ki. İyi bir babaysa tahammül sınırlarını zorla derim. Sonuçta evlilikte olduğu gibi samimi olmanıza gerek yok.
Zamanla olur o. Siz once bir yerden baslayin. Dogrudan yuksek maasli bir is olmaz zaten. Once baslamasini bilmek lazimİşin özü tam bir babacı. Herşeyden önce baba geliyor. Sonra anne. Çalışmayı düşündüm ama ayrı eve çıkacak kadar maaşlı bir iş yok malesef.
Çalışsamda benle yaşamazki. Tam bir babacı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu evdede iyice psikolojim bozuldu.O zaman calismalisiniz. Hayatinizi nasil devam ettireceksiniz maddi manevi? Calisin ki kizinizla beraber bir geleceginiz olsun. Ayri bir eviniz olsun. Zamanla sizi anlayacaktir kiziniz. Kucuk de degil 6 yasinda laftan anlar cocuklar. Oturup konusun, calisacaginizi,yepyeni bir evinizin olacagini soyleyin.
Ben biraz tahammülsüzüm. O yüzden oda babayı istiyor. Annenize kırgınlığınız küskünlüğünüz varmı pekiben de annemle babam boşanınca annemi istemedim. anneannem ve dedemle yaşamak bana korkunç gelmişti. gerçi annem de alayım demedi ama dese de babamı seçerdim. kızınızın babasında bulup sizde bulamadığı bir şey mi var?
mesela benim annem de babam da kuralcıdır ama annem hayır diyorsam hayır uzatma gibisinden konuşur,babam hayır derse sebebini açıklar ve ben onu daha çok severim.
önce ekonomik özgürlük daha sonra da kızınızla ortak bir hayat kurmalısınız. yoksa 6 yaşındaki bir çocuk imkan nerede çoksa orayı seçer.
Aslında çalışmayı düşünüyorum tabiki. İşde arıyorum. Ama daha önce deneyimim olmadığı için iş bulmak bayağı zorPeki nasılsa ayrı eve çıkacak maaşla bir iş yok diye diye hic calismamayi mi düşünüyorsunuz? Hiç değilse hafta tatilinde kızınızla vakit geçirip gezer tozarsiniz. Yılda bir tatile çıkarsınız anne kız. Kenara ata ata biriktirirsiniz ne bileyim kızınız da okul çağında artık hep başkalarının eline mi bakacaksınız?
Evet iş bulup çalışmam gerekiyorbence bıryerden baslayın...yuksek maasla kim hemen ışe başlıyor...hayatı bukadar hazır beklemeyın...calışın biraz birikim yapın...sonrada kendinize uygun kucuk bir ev bulurusnuz....annenız size cocuk konusunda yardımcı olur...buda oyle yabana atılır bir şans degil...gene ıyıkı sıgındıgınız bır ailenız var.evlenıp ayrıldıktan sonra baba evınde ınsan cok rahat edemez ...herkesın kendi evi...bıryerlerden baslayın.
Zamanla degisecektir bazi seyler. Moralinizi bozmayin lutfen. Oturun konusun guzelce anlatin durumunuzu. Caresizlik gittikce daha cok uzecek sizi. Bir yerden baslayin kiziniz icin,kendiniz icin. Bir gun sizi anlayacaktir.Allah yardimciniz olsun.Çalışsamda benle yaşamazki. Tam bir babacı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu evdede iyice psikolojim bozuldu.
Evet baba daha ılımlı ve sabırlı.
Ben biraz tahammülsüzüm. O yüzden oda babayı istiyor. Annenize kırgınlığınız küskünlüğünüz varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?