kocaman bir soru işareti?

valla canım sen iyi dayanıyormuşsun. Ben olsam 3 kere seslenim gelmedimi gidip kırarım o bilgisayarı.

Benim eşimde spor hastası. odadan 2 dakkalığına çıkayım dizimi izliyorum anında başka kanalı açar. birşey sorarım duymaz bile. yanında olayım birşey anlatayım pür dikkat gözlerini diker sporu izler. birde hani derler ya aptallar gibi 10 kere aynı şeyi ne izliyorsun diye oda öyle taaa 1990 lı yıllarda oynanmış maçları izler. baktım bu böyle olacak gibi değil oda bana bişey anlatınca dinlemiyorum duymamazlıktan geliyorum. soruncada sende böyle yapıyorsun diyordum. yapa yapa değişti. artık bir kere seslenim direk yanımda birşey anlatayım dinlemesin anlatmıcam bana da bişey anlatma diyorum artık ne anlatsam dinler oldu. sabır istiyor. erkekler koyun gibi gütmek lazım. zamanımızı alıyorlar tabi bizden de giden gidiyor ama zamanla onlarda değişir.

konu sahibi arkadaşım bebek olunca mecbur birşeylerin ucundan tutacak. oyun falan kendisi rafa kaldıracak.

çok şaşırdım cevapları okurken neler varmış yahu..
ben evli değilim ama yakında bişeyler düşünüyoruz inşallah..
benim eş adayımda hiç sevmez öyle oyun falan sadece çok nadir alışveriş merkezlerinde falan oynar oda benle olur genelde..
ve hiç takip ettiği dizi yok tv izlemez hiç sevmez.. o yüzden bana o yönü çok sıkıcı gelir..
evlendikten sonra farklı demişsiniz acaba evlendikten sonra oda değişir mi korktum şimdi..

Bende oyun cok oyanrim, genelde ilk aldigimda oyun bitesiye kadar 3-4 gun hayattan kendimi soyutlarim ama oyun bittimi kendime gelirim. Donem donem bende de oluyor bunlar. Erkek arkadasimda cok oynar hergun beraber oynariz bazen ama yemegimizi gezmemizi alisverisimizi diger aktiviteleri aksatmayiz.Son zamanlarda oyunlara kizip oyunlari birakir olduk. Mesela cok sinir bozucu oluyor bir bolumu gecemiyoruz bu sefer sovup sylenip tv yi kapatiyoruz :))) Stres atalim derken dahada stres oluyoruz bazen. Cok uzunca bir sure annem ciftlik oyunu hastasiydi sukur YENI birakti cunku artik yapacak hic birseyi kalmadi ciftliginde, zamanla hevesleri gecer birakirlAR diye dusunuyorum. Herkeste koskoca insanlarda bile oluyor oyun aliskanligi.

Valla bazen benim isime yariyor ise gittigimde gece calisiyorum erkek arkadasim oyun oynuyor. Veya temizlik yapiyorum ilgilenemiycek oluyorum aciyorum onune oyunu vakit geciriyor .Eve gelen misafir cocuklar flnda yaramazlik yapmaz Mario var acip koyuyoruz onlerine patlayana kadar cit cikarmadan oynuyolar. Bazen oyalamak amacli benim isime yariyor.

Son düzenleme:

:))) özür dilerim malum ki şikayetlerinizi yazmışsınız ama kullandığınız dil müthiş , özellikle keserle girişme ve çocuk mevzu :) bayıldım

Ayy çok güldüm buna.Bende mi aynı taktiği uygulasam acaba

Bu erkekler hiç büyimiycek bunu çok iyi anladım.
Canım biraz sabret Allahın izniyle bıkıcaktır oda
Hiçbişi sonsuza dek sürmüyo ki
Azıcık bi bekle bakalım

sizin yerinizde olsam bende oynardım onunla beraber 2 kişilik değil mi bu oyunlar, o işteyken iyice öğrenin bu işi yenin onu sürekli.. bakın noluyor :) kendi gururuna yediremicek, her defasında yenicem seni diye oyuna başlıcak, yenilincede bulaşıkları yıkatın, yemek yaptırın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…