Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiradayım. Yatağım bazalı degil. Salondaki koltuklar da sandıklı degil. Oturma odam yok. Bin pisman oldum. En azından yatağım bazalı olsaydi keşke. Esim çok begenmisti kıramadım o zaman...O bahsettiiin patik dantelli havlu filan bunları ben hiç istemedim çünkü kalabalık yapcaklar
Kışlıklar için de bazanın altını kullanıyorum kıyafetler zaten dolaplarda hiç fazla bişey yok yani
Ayrıca yatak odana uygun bi dolap yaptırabilirsin
Yani yatak odasinda iki tane dolap mıDolabin eksik demekki. Yeni bir dolap al.
Baza çok kullanışlı bişey gerçektenKiradayım. Yatağım bazalı degil. Salondaki koltuklar da sandıklı degil. Oturma odam yok. Bin pisman oldum. En azından yatağım bazalı olsaydi keşke. Esim çok begenmisti kıramadım o zaman...
Bazam yok cekyat altı da yok. Bi tane bebek odası var. Oraya koyuyorum fazlalıkları ama bana yanlış giden Bişeyler var gibi geliyo.Baza, çekyat altı veya kiler mevcut mu evinde?
İlla yatak odası olması gerekmez. Ev büyük diyosun. Başka bir oda da olabilir. Yatak odası da olur.Yani yatak odasinda iki tane dolap mı
Ohooo sen yanlışı başta yapmışsınBazam yok cekyat altı da yok. Bi tane bebek odası var. Oraya koyuyorum fazlalıkları ama bana yanlış giden Bişeyler var gibi geliyo.
Valla sormayin ya. Esimle tek çıktık alışverişe güya modern olsun şık dursun diye bi dünya paraya sacma sapan alışveriş yapmışız. Şimdi de kurtarmaya çalışıyoruz. Ama oturma odası almadim henüz onu sandıklı alcammodern değil diye sandık almadında, valizin içinde çokmu modern oluyo. onca eşyanın valizde ne işi var. valiz lazım olunca napcan. yatak bazalı değil, koltuklar sandıklı değil naptın sen. depolama alanı yok hiç