Kocaman evim var eşya koycak yer bulamıyorum

O bahsettiiin patik dantelli havlu filan bunları ben hiç istemedim çünkü kalabalık yapcaklar
Kışlıklar için de bazanın altını kullanıyorum kıyafetler zaten dolaplarda hiç fazla bişey yok yani
Ayrıca yatak odana uygun bi dolap yaptırabilirsin

O bahsettiiin patik dantelli havlu filan bunları ben hiç istemedim çünkü kalabalık yapcaklar
Kışlıklar için de bazanın altını kullanıyorum kıyafetler zaten dolaplarda hiç fazla bişey yok yani
Ayrıca yatak odana uygun bi dolap yaptırabilirsin
Kiradayım. Yatağım bazalı degil. Salondaki koltuklar da sandıklı degil. Oturma odam yok. Bin pisman oldum. En azından yatağım bazalı olsaydi keşke. Esim çok begenmisti kıramadım o zaman...

Kiradayım. Yatağım bazalı degil. Salondaki koltuklar da sandıklı degil. Oturma odam yok. Bin pisman oldum. En azından yatağım bazalı olsaydi keşke. Esim çok begenmisti kıramadım o zaman...
Baza çok kullanışlı bişey gerçekten
Kirada olsanda minik bir dolap alabilirsin bence yatak odasına

benim evimde bir alaturka bir alafranga tuvalet var. Alaturka olanı kullanmadığımız için deliğini kapayıp,taşın üzerini de kontrplakla kapattık. İçine de 50 Tl ye metal raf aldık. pek çok eşyamı orası barındırıyor. Böyle imkanın varsa bunu yapabilirsin.

Bazan yok mu
Koy hurca at içine
Ben çoğunu dağıttım görümcem evlenirken mesela patik, havlu, seccade vs verdim
Kalanı da bazaya attım
Evimde kocaman değil, 90 mt2 sanırım
Evin büyük madem bi yüklük yaptır. Dolap yani, ona koyarsın hurçları.
Kapağını da kapattın mı bişeycik görünmez, bende de var

Dolap eksiğin varsa istediğin kadar büyük evde otur toplanamazsın.. O hurçların hepsi baza altı olmalı,extra bi dolaplada bütün yayıntın toplanır.. Varsa fazla odan ardiye odası yap. Dolap yaptır ve herşeyi oraya at.. Ütü,çamaşır olayıda o odada olur rahat edersin.

Cekyat altına esyalari tıkıştırmak bana çok çirkin geliyor. Yani babaanneler yapıyo. Yeni bi yöntem bulunmalı diye düşünürdüm hep. Modern durmuyor diye düşünürdüm. Simdi de henüz almadığım oturma odasını alıp altina esta koyim diye bekliyom. Boyle gelmis böyle gidecek sanirim :işsiz:

ev büyük madem boş odanız yok mu hiç ? yada kullanmadığınız bi yer ben yatak odasında öyle hurç falan dursun istemem gördükçe ruhum daralır. ütüme bile dolap yaptırdım vestiyerin içinde ortalıkta durmasın diye bana sinir geliyor.

bazalı almamanız kötü olmuş... ama evin herhangi bi yerine dolap yaptırın bence.
balkona bile olabilir.

Kullanmadığın şeyleri at
Ben atıp rahatlıyorum
Fazladan kova vardı eve attım mesela
Oh mis yer açıldı
Saksı biriktirip durmuşum
Renkli saksılarıma zaten çiçek diktim
Kahveleri kullanmıyodum anneme yolladım :KK70:
Yerim açıldı

Eski evde bahçem vardı 6 plastik sandalye almıştım
Burda balkon dar
2 tane biz kullanıyoruz
4 ünü bi arkadaşa yolladım, sandalye alacaktı almasına gerek kalmadı

Bazam yok cekyat altı da yok. Bi tane bebek odası var. Oraya koyuyorum fazlalıkları ama bana yanlış giden Bişeyler var gibi geliyo.
Ohooo sen yanlışı başta yapmışsın
Annelerimizden öğrendik biz bazayı, sandıklı koltuğu filan
Oralar candır çünkü :D fazlalıkları saklamaya

modern değil diye sandık almadında, valizin içinde çokmu modern oluyo. onca eşyanın valizde ne işi var. valiz lazım olunca napcan. yatak bazalı değil, koltuklar sandıklı değil naptın sen. depolama alanı yok hiç
Valla sormayin ya. Esimle tek çıktık alışverişe güya modern olsun şık dursun diye bi dünya paraya sacma sapan alışveriş yapmışız. Şimdi de kurtarmaya çalışıyoruz. Ama oturma odası almadim henüz onu sandıklı alcam

Back
X