- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.495
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.
sonraki yıllar saçma sapan kişileri çektim hayatıma hepsi bi yara daha açtı.
evlenip ayrılmış olmamı bile ayrılık sebebi olarak duydum.
Uzun bir süre yalnız kaldım.
yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.
Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.
şimdi çektim kendimi sınırımı çizdim de ne fayda.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum
sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorumElbet srnin
Elbet seninde karşına seni seven ve aile kurmak isteyen biri çıkacak.Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.
yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.
Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum
sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorum.
Kendini sevmek nasıl bir şey hiçbir şey canlanmıyor aklımdaKendinizi sevmiyorsunuz sanirim. Sevgi eksikligini disardan birisinin tamamlamasini bekliyorsunuz. Bu da sizi baskasina bagimli hale getiriyor. Haliyle karsidaki kisiye de o enerjiyi veriyorsunuz. Ozguveniniz de eksik sanirim. Once kendinizi bir taniyin. Haymtalarinizla, kusurlarinizla kendinizi bir sevin once. Sonra daha duzgun tipler karsiniza cikacaktir. Olur olmadik tipleri de hayatiniza almayin.
Evet dışarıya yaydığım bi enerji var. Bu sefer o enerjiyi düzelttim ulaşılmaz ve sınır çizen biri oldum zannetmiştim ama olmamışım henüzBu dediğiniz "ha, bu sefer oldu işte" ' yi istemsizce dışarıya da yansıtıyorsunuz. Uğraştırsanız da ilişkiye başlayınca o enerji belli oluyor.
Bence o enerjiyi "nasip, kısmet, hayırlısı olsun" ' a çevirin ve kendinize değer verin.
Karşıdakı kendisine meraklı olduğunuzu düşünüyor.
Yalnızlık duygusundan insan birilerine ihtiyaç duyuyor.Hepimiz bu nedenle hatalar yapabiliyoruz ve yalnız kalmamak sevilmek ihtiyacı duyarak yanlış kişileri hayatımıza alabiliyoruz.Yapmamiz gerekeni biliyoruz Kendi kendimize yetecegimizi ama nafile.Bence bir süre kafanızı meşgul edecek aktiviteler yapın.Zaten olması gerekenler olacaktırBaşlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
İşte öyle bi durum oluyor ki bi anda o seviyeye geliyor ben de isterim bir ay sohbet muhabbet edelim ama neyi yanlış yapıyorum uzaktan nasıl görünüyorum bilmiyorumBunları yaşamınızın sebebi yanlış anlamayın ama "Kolay" olmanız.
Bir erkeği iyice tanımadan, niyetini anlamadan cinsel beraberlik yaşamayın. Yatak çoğu erkek için finaldir. Hayatınıza size değer veren, doğru düzgün birini bulun.
Benim komple hayatımı baştan yaşamam lazım. En Başta bi aile sahibi olmadığım yalnız olduğum çok belli oluyor hayatıma giren kişi tarafındanYalnızlık duygusundan insan birilerine ihtiyaç duyuyor.Hepimiz bu nedenle hatalar yapabiliyoruz ve yalnız kalmamak sevilmek ihtiyacı duyarak yanlış kişileri hayatımıza alabiliyoruz.Yapmamiz gerekeni biliyoruz Kendi kendimize yetecegimizi ama nafile.Bence bir süre kafanızı meşgul edecek aktiviteler yapın.Zaten olması gerekenler olacaktır
Burayı açıkçası ben de bilmiyorum yaf evlenmek çok zor bence, evlenenleri tebrik ediyorumetrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar.
Yalnız olduğunuzu çok belli ederseniz bunu kullanabilirler.Samimi birine benziyorsunuz acaba ilk etapta biraz gizemli olsaniz daha iyi olacak gibiBenim komple hayatımı baştan yaşamam lazım. En Başta bi aile sahibi olmadığım yalnız olduğum çok belli oluyor hayatıma giren kişi tarafından
Hanımefendi bu tarz erkekler avcıdır. Emek harcamayacağı, duygusal boşluktaki kadınları seçerler. Kesinlikle zayıf yönlerinizi göstermeyin. Ve iyice tanımadan etmeden cinsel birliktelik yaşamayın. Belli ki bundan pişman oluyorsunuz. Yanlız kalacağınız ev ortamlarına girmeyin. Dışarıda sosyalleşmeye bakın.İşte öyle bi durum oluyor ki bi anda o seviyeye geliyor ben de isterim bir ay sohbet muhabbet edelim ama neyi yanlış yapıyorum uzaktan nasıl görünüyorum bilmiyorum
Bununla ilgili videolar olmali youtube da. Izle.Kendini sevmek nasıl bir şey hiçbir şey canlanmıyor aklımda
Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
Bir ay dahi tanışmadan ya da geçmeden cinsel birliktelik mi yaşıyorsunuzİşte öyle bi durum oluyor ki bi anda o seviyeye geliyor ben de isterim bir ay sohbet muhabbet edelim ama neyi yanlış yapıyorum uzaktan nasıl görünüyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?