- 15 Kasım 2020
- 515
- 601
- 53
- 37
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Evet tam olarak buyumBence siz ilişki içerisindeyken ne derlerse tamam diyorsunuz ama bunu her zaman sözlü dile getirmenizden bahsetmiyorum.Mesela uykunuz vardır ama sırf o konuşuyor yazışıyor diye onunla iletişime devam edersiniz.Mesela aslında bir işiniz vardır ya da planınız ama bu adam domuzdur onu her zaman ikna edemem diyip o işi bırakıp onunla buluşursunuz.İlişkide çok hevesli durursunuz belki siz bile farkında değilsinizdir bunun.Yani önceliğiniz kendiniz olsun ona şu imajı çizin,ben güçlü bir kadınım ve ben istersem seninle olurum.Gerisini izleyin bakalım:)
BiliyorumEvet tam olarak buyum
Kendinize değer vermeye ilk olarak değer görmediğiniz yerlerden,kişilerden uzaklaşarak başlayabilirsiniz.değersizlik hissine maruz kalarak değerli hissedemezsiniz.duygusal açlığınız çok fazla meseleniz aile kurma meselesi değil.duygusal açlığınızı kendiniz kapatmazsanız hep böyle insanlara kapılırsınız malesefBaşlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.
sonraki yıllar saçma sapan kişileri çektim hayatıma hepsi bi yara daha açtı.
evlenip ayrılmış olmamı bile ayrılık sebebi olarak duydum.
Uzun bir süre yalnız kaldım.
yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.
Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.
şimdi çektim kendimi sınırımı çizdim de ne fayda.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum
sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorum.
?Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
Sanırım hemen güvenip bir şeyler yaşayan bir tipsiniz. Yanlışım var ise affola düzeltin. Öncelikle zaten evlenip ayrılmışsınız sonrrasıındda bir kaç başarısız ilişki de yaşamışsınız ama akıllanmayıp hep aynı tarz kişileri seçmişsiniz. İlşkinizde yaşadığınız kötü tecrübeleri yenisiyle paylaştınız mı acaba? Birbirini tekrar eden ilşkileerin sebebi bu olabilir. Nasılsa koymaz buna mantık. Bir de sevilmeden hissetmeden yatıp kalkmak ilşkiyi sıradanlaştırabiliyor. Önemsiz kılıyor. Umarım mutlu olursunuz en kısa zamandaBaşlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.
yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.
Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum
E henüz evlenmemiş işteAileniz neden yok özel değilse.
Misal yaşadığın yaptığın kötü veya iyi şeyler için kendini suçlama, kendine yüklenme bak yine kullandirdin kendini yazıklar olsun koca kadınsın deme kendine ...insanız hatalarla doluyuz yanlışlarımiz var ..kendini olduğun gibi kabul et...misal evet hata yaptım ama ben sadece sevilmek istiyordum azıcık sevgi kırıntısı aşk sandım bu yüzden suçlu değilim sadece hayatta kötü insanlar var daha dikkatli olmam gerekiyor diyebilirsin ...kendimi suçlamayi bırak ..hata yapılabilir dediğim gibi insanız ders almaya çalış..olgunlaşmaya çalış...Kendini sevmek nasıl bir şey hiçbir şey canlanmıyor aklımda
Ana baba kardeş kastetmiştim.E henüz evlenmemiş işte
Bence buda olmucak dıye başlıyoruz hayata yanlış sınyaller verıoruz .Olumsuz gordugun tek hatada soyle her seyı benceBaşlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?