• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman kadınım kendimi kullandırttım

Bence siz ilişki içerisindeyken ne derlerse tamam diyorsunuz ama bunu her zaman sözlü dile getirmenizden bahsetmiyorum.Mesela uykunuz vardır ama sırf o konuşuyor yazışıyor diye onunla iletişime devam edersiniz.Mesela aslında bir işiniz vardır ya da planınız ama bu adam domuzdur onu her zaman ikna edemem diyip o işi bırakıp onunla buluşursunuz.İlişkide çok hevesli durursunuz belki siz bile farkında değilsinizdir bunun.Yani önceliğiniz kendiniz olsun ona şu imajı çizin,ben güçlü bir kadınım ve ben istersem seninle olurum.Gerisini izleyin bakalım:)

Bence siz ilişki içerisindeyken ne derlerse tamam diyorsunuz ama bunu her zaman sözlü dile getirmenizden bahsetmiyorum.Mesela uykunuz vardır ama sırf o konuşuyor yazışıyor diye onunla iletişime devam edersiniz.Mesela aslında bir işiniz vardır ya da planınız ama bu adam domuzdur onu her zaman ikna edemem diyip o işi bırakıp onunla buluşursunuz.İlişkide çok hevesli durursunuz belki siz bile farkında değilsinizdir bunun.Yani önceliğiniz kendiniz olsun ona şu imajı çizin,ben güçlü bir kadınım ve ben istersem seninle olurum.Gerisini izleyin bakalım:)
Evet tam olarak buyum

Öncelikle "kendimi kullandırdım" diye düşünmeyin. Bunu silin kafanızdan. Siz de isteyerek yaşadınız bazı şeyleri. Başkalarının isteklerini, kendi isteklerinizin önünde tutmayın. Bu sadece romantik değil, arkadaş ilişkilerinizde de geçerli olsun. W winnithepuu yazdıklarına katılıyorum. Uykunuz mu geldi sohbetten çıkın örneğin. Bir de kendinizi suçlamayın lütfen. Gerçekten insanlar kötü bu devirde. Kolay bulunmuyor sağlam insanlar.

Genelleme yapmak dogru degil ama su ana kadar karsina cikan bu tip erkeklerden cok var. Ama dunyada iyiler de var. Sayilari az olsa da var.
Sen yalniz kalacagim, sevgisiz kalacagim diye herseye evet demek zorunda degilsin. Karsindaki kisi istedigin gibi biri degilse iliskiyi bitirebilmelisin. Bir gun elbet dogru insan karsina cikacaktir. Su yasadiklarin da sana tecrube olsun.

Buradaki olay bana göre döngüye girmeniz
Hayatta herkesin çok istediği şeyler olabilir
Ama böyle başkasına bağlı istekler amaç haline geldiğinde bir zaaf oluyor

bu zaaf da aslında çok da anormal olmayan şeyleri yanlış değerlendirmenize yol açıyor
Bu da kendinizi saçma sapan aciz moda sokmanızı sağlıyor

ayrıca bir ilişkide flört dönemi de vardır flört döneminde cinsel birliktelik kurup daha free davranabilirsiniz
Ama sonunda bu flört ilişkiye evrilmeyebilir.

basit bir mantık bu
Burada kurban da yok

Bence destek almalısınız

Partnerinize davranışlarınızda sorun olabilir diye düşünüyorum. Fazla özen gösteriyor olmak, ben hazırım, seninim gibi mesajlar vermek, sevgiye ve önceliklere boğmak, her aradığında müsait olmak, maalesef ne kadar bize saçma gelse de koskoca adamların hevesini, ilgisini kaçırıyor işte. İlle de ben değerliyim, seninle birliktelikten de çok emin değilim enerjisini dışa yansıtmak gerekiyor erkek cinsine

Bunun haricinde cinsel birliktelik yaşayan kadın bu toplumda halen erkeklerin yarısı için kolay, evlenilmez, vs kadın anlamına geliyor. Elbette ki bu saçmalığa katılmıyoruz ama halen bu düşüncede olan çok büyük bir kesim var ve belki hep o tür insanlara rastlıyor olabilirsiniz.
Ayrıca çok modern fikirliyim, kadına cinsel özgürlük vs naraları atan bir diğer kesim erkek de ne hikmetse "yattık bitti, zaten moderniz, büyütecek bir durum yok hadi bana eyvallah" cinsinden oluyorlar :)

Sonuç olarak madem konuyu kullanılmak olarak görüp kendinizi kötü hissediyorsunuz, bu saydığım türlerden biri olup olmadığından emin olmadan yakınlaşmayın o anlamda.

Duygusal olarak da bir kuzu olmayın. Hayır demeyi de bilin, hafif dikbaşlı ve kendinizden emin olmayı da. Tüm zamanlarımız O'na ait olmasın. Telefonda da, hayatta da.

Burada sizin ve birçok başka genç hanımın konularının temelinde tek bir şey yatıyor aslında; kendini sevememe, değersiz ve yetersiz bulma ve tek başına mutlu olup hayatına devam edememek.
Bir insan hayatına bir başkasını yalnız kalma korkusundan ya da yanımda biri olma düşüncesi ile almamalı. Özellikle sizin hayatınız, sizin için değerli olmalı ki karşıdaki insanlar sizinle paylaşımda bulunabilmek için emek vermeli. Hayatınız yol geçen hanı olmasın, ister arkadaş ister, ister flört isterse de sevgili olsun özelinizi ve hayatınızı hemen açmayın, bırakın karşınızdaki emek versin , uğraşsın. Hayatınıza aldığınızda da tüm hayatınızı ona göre şekillendirmeyin, sizin için anlamı olan özel anları hemen yaşamayın. Sizi gerçekten hayatında isteyen ve size değer veren kişi zaten sizin için uğraşır emek verir, fedakarlık yapar.
Burada ben hayatımda biri olsun diye yakınan ya da evlenmek isteyen hanımlara öncelikle kendi kendine yetmeyi, tek başına hayatından memnun ve mutlu olmayı öğütlediğimde bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar ancak erkekler özellikle hayat arkadaşı olarak seçtiği insanda bu özelliği arıyorlar. Kendi kendine yeten mutlu olan kadın, mutlu eder.
Karşısındakini boğmaz ve bir erkeği hayatına aldıysa bu mecbur hissettiği ya da toplum kuralları için değil, o adamı gerçekten tercih ettiği yapmıştır.
Bakın hayat bir romantik komedi filmi değil, burada birçok hanım evliliği sanki bir romantik komedi filmi gibi sürekli el ele göz göze yaşanan, her şeyi beraber yapılan ve mutsuz hayatlarını mutlu kılacak bir kurum gibi düşünüyor. Eğer bir insanın tek başına mutlu bir hayatı yoksa evlilik bunu iki kişilik mutsuzluk yapmaktan başka bir işe yaramaz.
Evlendikten sonra bu gerçeği anladıklarında da daha çok mutsuz ve pişman oluyorlar. Hayatlarının merkezine o kadar çok erkeği yerleştiriyorlar ki, o biraz uzaklaşmak istese ya da kendine özel alan talep etse büyük bir buhran yaşıyorlar. Evlilik ve ilişki bir insan için sadece hayatı güzelleştiren bir parça olmalı hayatının tamamı değil. Bir insan önce tek başına mutlu olmayı dik durmayı öğrenecek ki karşındakini mutlu edebilesin.
Erkekler sahip olduklarının nankörüdür, o yüzden hayatınızı hiçbir zaman tamamen teslim etmeyin, kendi hobileriniz, kendi yaşam alanınız, onsuz da ayakta kalabileceğiniz bir duruşunuz olsun. Bunu taktik gibi de düşünmeyin gerçekten uygulayın. Hayatınızdaki insan arkadaşları ile plan yaptığınde evde kendinizi kurmaktan daha iyi uğraşlarınız olsun,erkek arkadaşınız sizle buluşmak istediğinde yedi yirmi dört hazır olmayın mesela en az buluşma kadar sizi mutlu edecek başka planlarınız , yaşam alanlarınız olsun. Siz tek başınıza ayakta kalıp, mutlu olmayı öğrendiğinizde zaten hayat kaliteniz yükseldiği için, o adam gibi tipleri kendiniz hayatınıza sokmamayı öğrenecek; sadece kaliteli insanlar sizin hayatınıza girmek için emek vererek uğraştıklarında şans vereceksiniz. Unutmayın siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki insan hiç vermez.

Bu sevgililik ve sevişme olayları neden " kullandırtmak" oluyor anlamiyorum. Siz kullanılacak bir eşya misiniz ? O an birlikte güzel vakit geçirmek istemissiniz gecirmişsiniz.

Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.

2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.

sonraki yıllar saçma sapan kişileri çektim hayatıma hepsi bi yara daha açtı.

evlenip ayrılmış olmamı bile ayrılık sebebi olarak duydum.
Uzun bir süre yalnız kaldım.

yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.

Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.

şimdi çektim kendimi sınırımı çizdim de ne fayda.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum

sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorum.
Kendinize değer vermeye ilk olarak değer görmediğiniz yerlerden,kişilerden uzaklaşarak başlayabilirsiniz.değersizlik hissine maruz kalarak değerli hissedemezsiniz.duygusal açlığınız çok fazla meseleniz aile kurma meselesi değil.duygusal açlığınızı kendiniz kapatmazsanız hep böyle insanlara kapılırsınız malesef

?
Sex erkegin elinin kiri mi size göre bundan mı kullanılmıs hissettiniz kendinizi?
Koskoca kadin koskoca adami kullandiii! Diyorum bennn! siz de onu kullandınız o zaman.
LÜTFEN KENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN.

Bir de sexten once de 19429 kere sebepsiz olmaz y cim deyip u cizen dallamalar var.
Olmazsa oldugu kadar be gulum deyip vurun tekmeyi kaselerine....

Kendinizi şöyle sever korur kollarsınız: diyelim ki önünüzde bi olay durum var ,küçük bi kız çocuğunuz olsa onun bunu yaşamasını ister miydiniz? Bişey yapacaksınız ama zarar göreceksiniz o çocuğun yapmasına izin verir miydiniz? Aynısından kendinizede.

Birini bulmak ve evlenmeyi istemek takıntı haline gelince olmuyor. Çevremde evlenmeyi çok isteyenleri hepsi bekar ama evlenmem yea diyenler evli. Bence karşı tarafa çok hevesli görünmek itiyor. Odak noktanızı ilişki sevmek sevilmekten kendinize çevirin derim.
Diğer konuya gelince hepimiz kazıklar yedik. Ben de geçmişimi bahane eden terk edenleri yaşadım, beni terk edip eski sevgilisiyle evlenen dahi oldu. Odak noktam ilişki değilken aşık oldum evlendim. Asla o dönem aşk aramıyordum. Takılırız kafasındaydım hatta hayatımın en deli dolu zamanlarıydı. Şimdi o günlere bakınca esasında çok hafif, kafa dengi, eğlenceli, komik biriymişim. Eğlenceliymişim o çekmiş belki de. O dönem hatta peşimde koşanlardan birinin üstüne sarımsaklı paça çorbası püskürtmüştüm gülerken, aynı gece adam aşk ilan etti. Belki de kendimi rahat bırakmam, umursamamdı. Bilemiyorum. Halbuki ilişki odağında olsam hanım hanımcık minnoş olurdum belki de sıkıcı gelirdi. Bilemiyorum. Biraz kendinizi salın, odağınızı kendiniz yapın. Akışa bırakın. Keyif almaya bakın. Olacaksa olacaktır. Kendinizi sıktıkça ters teper

2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.

yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.

Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.

etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum

Sanırım hemen güvenip bir şeyler yaşayan bir tipsiniz. Yanlışım var ise affola düzeltin. Öncelikle zaten evlenip ayrılmışsınız sonrrasıındda bir kaç başarısız ilişki de yaşamışsınız ama akıllanmayıp hep aynı tarz kişileri seçmişsiniz. İlşkinizde yaşadığınız kötü tecrübeleri yenisiyle paylaştınız mı acaba? Birbirini tekrar eden ilşkileerin sebebi bu olabilir. Nasılsa koymaz buna mantık. Bir de sevilmeden hissetmeden yatıp kalkmak ilşkiyi sıradanlaştırabiliyor. Önemsiz kılıyor. Umarım mutlu olursunuz en kısa zamanda 🌺

Kendini sevmek nasıl bir şey hiçbir şey canlanmıyor aklımda
Misal yaşadığın yaptığın kötü veya iyi şeyler için kendini suçlama, kendine yüklenme bak yine kullandirdin kendini yazıklar olsun koca kadınsın deme kendine ...insanız hatalarla doluyuz yanlışlarımiz var ..kendini olduğun gibi kabul et...misal evet hata yaptım ama ben sadece sevilmek istiyordum azıcık sevgi kırıntısı aşk sandım bu yüzden suçlu değilim sadece hayatta kötü insanlar var daha dikkatli olmam gerekiyor diyebilirsin ...kendimi suçlamayi bırak ..hata yapılabilir dediğim gibi insanız ders almaya çalış..olgunlaşmaya çalış...

Bence buda olmucak dıye başlıyoruz hayata yanlış sınyaller verıoruz .Olumsuz gordugun tek hatada soyle her seyı bence

Sevişmek 'kullandırmak,kullanmak,erkeğin elinin kiri' gibi kavramlarda senin için ama sen de zevk aldın sen de 'kullanmış' oldun
Senin de elinin kiri değil mi o zaman
Madem bakış açın bu niye bu işlere girersin
Hicbiri inanılmaz sözler verip tüymedi hayatından anladığım kadarı ile...
senin kocaman beklentilerinin sonucunda bu durumda olmayasın? Sevişildi diye kimse kimsenin yanında kalmıyor onun için bambaşka duygular da lazım

Ya rahat olup beklentisiz yaşayacaksın gelişine
Yada ne istediğini bilip ona göre kuralını adımını ayarlayacaksın, karşı taraf değil sen kendini ikna ediceksin bazı şeylere

Back
X