Kocaman kadınım kendimi kullandırttım

Kaç yaşında insansınız ne kullanması Allahaşkına? Bir de önceliğiniz evlenmek değil keyifli vakit geçirmek olsun. Erkekleri çeken şey o bence. Hayattan keyif alın. Cinsellik yaşamak istiyorsanız yaşayın ama siz istiyorsanız ve güveniyorsanız yaşayın. Ben eşimle dört sene flört ettim ve üniversitede falan fa değildik. Belli yaşın üstünde çalışan insanlardır ona rağmen istemedim evlenmek. Çünkü evlilik apayrı bir boyut. Ailesi vs her şey işin içine giriyor. O yüzden evlilik diye takılma. Karşına biri çıkınca bakarsın kafa yapısına; aile yapısına eğer uyarsa tamam. Uymazsa yoluna devam edersin ama evlilik kafası ile yola çıkarsan yolda kalırsın. Beklentin artar; kendini gerersin. Gerek yok.

Bence konu sahibi kullanıldim derken, birlikte olmayı değil, birlikte olduktan hemen sonra hayatındaki erkeklerin hayalet moduna geçmesini kastediyor. Yani adamlar kacarcasina uzaklasmasa, kullanıldim diye dusunmeyecek zaten. Kullanılmak değil de, sevildiğinde inandirilip, yatmaya deger bulduğunuz adamlar tarafından kandırılmışsiniz diyelim. Ben de olsam, ben de kendimi seviyorum aman ne olacak laylay lom diyip gecemezdim. Biz kadınlar böyle yüzeysel değiliz. Sebeplerini düşünmek ve gerçeklerle yüzleşmeniz lazim. Size bunları yaşatanlar çok şerefsiz tiplermis. Umarım yaşadıklarınizdan ders çıkartır ve özelinizi paylaşmayi gerçekten hakeden biriyle olursunuz.

Erkekler size niye cinsellik için yaklaşıyor ?önce bunu düşünün
Evet çoğu erkek bunu düşünür tabi ama sizin ilişkilerinizde sırf sizle birlikte olmak için yaklaşılmış
Net ortamından falan mı tanıştınız?
Adam 2 ay uğraşmış diyorsun
Uğraştı da ne yaptı mesela?
Sana çiçekler mi gönderdi hediyeler mi aldı?
İki msj iki arama uğraşma değil
Zaten ilişki formatına getirmemişler anladığım kadarıyla
Cinsellik olunca da soğumuşlar
Bence biraz kendine odaklan
Güçlü dur

Bir ay dahi tanışmadan ya da geçmeden cinsel birliktelik mi yaşıyorsunuz
Evet var böyle kadınlar asla eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın
Daha ikinci buluşmada yada ilk buluşmada adamın evine giden yada evine alan kadın o kadar fazla ki
Artık erkek uğraşmıyor bile bir kadını elde etmek için
Kadınlar bunun sonrasında adamdan ilişki ciddiyet hatta evlilik bekliyor
Olmayınca da kullanıldım moduna giriyor
Halbuki kimse söz vermemiş
Flört döneminde seks yaşayıp karşınızdaki adamdan ilişki beklemeyin
Ben çevremdeki insanlara bynu söylüyorum hatta geçen söyledim arkadaşıma böyle bir olayın içinde şu an
Adam aramıyor yazmıyor arada hatırlatıyor kendini .bu kız da bekliyor üzülüyor takmış kafaya adamı yola getirecek
Kaç aydır aynı muhabbet artık dinlemekten yoruldum
Bence konu sahibi de böyle
Ufacık bir ilgiyi beğeniyi uğraşmak olarak görüyor
Halbu ki adamlar herkese yazıyor
Adam dış mekanlarda senle takıldı mı seni yemeğe bilmem neye götürdü mü?
1-2 ay bu şekilde takılınıp sonra ilişki başlarsa adam zaten ciddidir
Öbür türlü yok yani

Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.

2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.

sonraki yıllar saçma sapan kişileri çektim hayatıma hepsi bi yara daha açtı.

evlenip ayrılmış olmamı bile ayrılık sebebi olarak duydum.
Uzun bir süre yalnız kaldım.

yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.

Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.

şimdi çektim kendimi sınırımı çizdim de ne fayda.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum

sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorum.
Bi erkekle tanışmadan sonra kısa bi zaman diliminde size kur yapmaya başlarsa ondan uzak durun. Genelde bu tipler hemen canım cicim mevzularına dalar ve işi yatağa götürmek için gayret eder. Taklit yetenekleri geliştikleri için aşıkmış gibi, evlenilecek erkekmiş gibi gösterirler kendilerini. Hızlı gidenin ...'u seyrek düşermiş atasözü bu tipler için söylenmiş olsa gerek. Başta amaç avlamak olsa da işin sonunda aşık olmaları da ihtimal. Bence bu ihtimal için denemeye hiç gerek yok. Direk elenmeli. Şunu da unutmayın bi erkek hemen beğenebilir ama asla hemen aşık olamaz. Kadınlarla farkları budur. Bizler duygularımızla çabuk hareket ederiz. Onlarda duygu hemen oluşmadığı için taktiksel giderler. Aklı başında adam taktiksel gitmez tanımaya, ölçmeye biçmeye gayret eder. Kişi analizi yapabilirseniz kandırılmazsınız.

İnsanlar birbirleriyle birbirlerini arzuladıkları için sevişirler.
Hissetmeden karşı tarafa yaranmak için cinsel birliktelik yaşıyorsanız, böyle hissetmeniz normal.
Bence kendinize saygınız olmadığı için daha ziyade sorun sizde.

Evet var böyle kadınlar asla eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın
Daha ikinci buluşmada yada ilk buluşmada adamın evine giden yada evine alan kadın o kadar fazla ki
Artık erkek uğraşmıyor bile bir kadını elde etmek için
Kadınlar bunun sonrasında adamdan ilişki ciddiyet hatta evlilik bekliyor
Olmayınca da kullanıldım moduna giriyor
Halbuki kimse söz vermemiş
Flört döneminde seks yaşayıp karşınızdaki adamdan ilişki beklemeyin
Ben çevremdeki insanlara bynu söylüyorum hatta geçen söyledim arkadaşıma böyle bir olayın içinde şu an
Adam aramıyor yazmıyor arada hatırlatıyor kendini .bu kız da bekliyor üzülüyor takmış kafaya adamı yola getirecek
Kaç aydır aynı muhabbet artık dinlemekten yoruldum
Bence konu sahibi de böyle
Ufacık bir ilgiyi beğeniyi uğraşmak olarak görüyor
Halbu ki adamlar herkese yazıyor
Adam dış mekanlarda senle takıldı mı seni yemeğe bilmem neye götürdü mü?
1-2 ay bu şekilde takılınıp sonra ilişki başlarsa adam zaten ciddidir
Öbür türlü yok yani
Hiç ilk görüşte büyük aşk yaşamadınız herhalde. Şimdiki eşimle ortak arkadaş grubumuzda tanıştık. İki ay ilgisi var ama adı yoktu arkadaştık. İkinci ayın sonunda öpüşerek sevgili olduk, beşinci günde seviştik. Arada yoğun duygu ve arzu varsa öyle iki tarafta dediğiniz gibi seviştik sıkılalım demez. 3 yılda da iyi eğleniyoruz güzel de sevişiyoruz hadi evlenelim diye evlendik. Çevremdeki arkadaşlarımın da alayı kısa sürede sevişip evlendiler. Güçlü duygular duyduğunda güçlü de bir arzu istek duyarsın zira. Duymuyorsan sıkıntı vardır.
Eşimle evlenmesem de kullanıldım demezdim, sevdim seviştin olmadı derdim. Burada sorun kadının seviştikten sonra terk edilmesi değil kendini kullanılmış hissetmesi, özgüvensiz olması. Özgüvenli bir kadın olsaydı bu hisler olmazdı da eminim

Yasadigin sey bosluk sevgi acligi..bir dahakine daha temkinli olursun uzulme.. olan olmus artik.. baska seylerle mesgul ol -ki ummadigin anda karsina ciksin

Bu gibi durumlar ne yazık ki toplumdaki kadının yeri algısından kaynaklanıyor
Kadın belli yaş aralığında evlenemediyse vay haline...
Gelsin baskılar,gitsin dedikodular
Bizler eğer yurtdışında bu tür baskıların olmadığı bir ülkede yaşıyor olsaydık bu konuları tartışıp,kafa yorarmıydık acaba?

Hiç ilk görüşte büyük aşk yaşamadınız herhalde. Şimdiki eşimle ortak arkadaş grubumuzda tanıştık. İki ay ilgisi var ama adı yoktu arkadaştık. İkinci ayın sonunda öpüşerek sevgili olduk, beşinci günde seviştik. Arada yoğun duygu ve arzu varsa öyle iki tarafta dediğiniz gibi seviştik sıkılalım demez. 3 yılda da iyi eğleniyoruz güzel de sevişiyoruz hadi evlenelim diye evlendik. Çevremdeki arkadaşlarımın da alayı kısa sürede sevişip evlendiler. Güçlü duygular duyduğunda güçlü de bir arzu istek duyarsın zira. Duymuyorsan sıkıntı vardır.
Eşimle evlenmesem de kullanıldım demezdim, sevdim seviştin olmadı derdim. Burada sorun kadının seviştikten sonra terk edilmesi değil kendini kullanılmış hissetmesi, özgüvensiz olması. Özgüvenli bir kadın olsaydı bu hisler olmazdı da eminim
Ben ilk görüşte aşık olucak kadar romantik değilim heralde:)
Sizin durumunuzu bilemem
Ben genel için konuştum
Özellikle çapkın ve kadınların ilgi duyduğu bir erkek zaten kolay kolay bağlanmaz
Üzülen ağlayan çok kadın var böyle aşık olup terk edilen
Sizin sevişme durumlarınız bizi ilgilendirmez tek sevişen çift siz değilsiniz 🤣
Ayrıca siz yanlış örneksiniz
Zaten 2 aydır adamı tanıyormuşsunuz
Ben hiç tanımadığı adamlarla yaşayanlar için konuşuyorum burda

Ben ilk görüşte aşık olucak kadar romantik değilim heralde:)
Sizin durumunuzu bilemem
Ben genel için konuştum
Özellikle çapkın ve kadınların ilgi duyduğu bir erkek zaten kolay kolay bağlanmaz
Üzülen ağlayan çok kadın var böyle aşık olup terk edilen
Sizin sevişme durumlarınız bizi ilgilendirmez tek sevişen çift siz değilsiniz 🤣
Ayrıca siz yanlış örneksiniz
Zaten 2 aydır adamı tanıyormuşsunuz
Ben hiç tanımadığı adamlarla yaşayanlar için konuşuyorum burda
İşte esnek bir insan olmadığınız için bu kadar katı kurallarınız var. Fakat aşk sevgi gibi durumlarda da katı kurallar yok. Tercih edilen erkek kullanır fln biraz komik genellemeler

İşte esnek bir insan olmadığınız için bu kadar katı kurallarınız var. Fakat aşk sevgi gibi durumlarda da katı kurallar yok. Tercih edilen erkek kullanır fln biraz komik genellemeler
Siz 2 aydır tanıdığınız bir adamla yaşamışsınız
Sizin kendinizden verdiğiniz örnek zaten benim dediğim olaya örnek değil
O yüzden tartışma konusu bile değil
Ben burda ilk görüşte yakın olmaktan bahsediyorum
Psikolojisi bozuk bir sürü kadın var bu şekilde terk edilen konu sahibi de piskolojik tedavi gördüğünü söylüyor
Değer vermeyen adamlarla hiçbirşey yaşanmaz yaşanırsa da kadın da travma olabilir bunun katı kuralların var diye gülüp geçilecek bir durum olmadığını biliyorum
Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın

Sevismek sevismek sevismek ayyy gene bastan sevismek 🤣🤣🤣🤣

Siz 2 aydır tanıdığınız bir adamla yaşamışsınız
Sizin kendinizden verdiğiniz örnek zaten benim dediğim olaya örnek değil
O yüzden tartışma konusu bile değil
Ben burda ilk görüşte yakın olmaktan bahsediyorum
Psikolojisi bozuk bir sürü kadın var bu şekilde terk edilen konu sahibi de piskolojik tedavi gördüğünü söylüyor
Değer vermeyen adamlarla hiçbirşey yaşanmaz yaşanırsa da kadın da travma olabilir bunun katı kuralların var diye gülüp geçilecek bir durum olmadığını biliyorum
Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın
Burada da kadın bir kaç aylık süreçlerden bahsediyor zaten hemen tanışmak değil kastı. Kadına tırnak içinde kolay kadın, finale hemen çıkan kadın demişsiniz. Gereksiz genellemeler. Ben ne ilişkiler biliyorum hızlı başlayıp güzel sonuçlara varan. Kadın kendine güvenirse hiç öyle travması olmaz. Hiç bir erkek bende travma yaratamaz ne münasebet. Ben de terk edildim aldatıldım ama hiç travmalarım olmadı

Üff ilk buluşmadan
Burada da kadın bir kaç aylık süreçlerden bahsediyor zaten hemen tanışmak değil kastı. Kadına tırnak içinde kolay kadın, finale hemen çıkan kadın demişsiniz. Gereksiz genellemeler. Ben ne ilişkiler biliyorum hızlı başlayıp güzel sonuçlara varan. Kadın kendine güvenirse hiç öyle travması olmaz. Hiç bir erkek bende travma yaratamaz ne münasebet. Ben de terk edildim aldatıldım ama hiç travmalarım olmadı
Malesef Bir kac aylık süreçlerden bahsetmiyor bir ay ilişkiye girmeden durabilsem ama olmuyor hayır diyemiyorum diyor ben de isterim bir ay tanıyım konuşayım ama hemen böyle oluyor demiş ve sizin anlattığınız şeyle alakası yok karşı taraftan sevgi ilgi beklediği için kendi pek de çekim hissetmeden razı oluyor ilişkiye ve herseferinde böyle oluyor diyor
Siz gibi düşünmeyen flört ve ilk sevgililik döneminde ilişki istemeyen anormal olmuyor sizin örneğiniz genel kanıyı değiştirmiyor kadın kullanıldığını hissediyor çünkü karşı taraf sadece bedava cinsel ilişki için yaklaşıyor konu sahibi sonradan bunu pek ala anlıyor o yüzden pişman oluyor
Üyenin durumu ile sizin ayrıntılarıyla anlattığınız aşk dolu sevismeleriniz aynı değil

Back
X