• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman kadınım kendimi kullandırttım

Başlık hiç hoş değil biliyorum ama kendi salaklığım.

2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.

sonraki yıllar saçma sapan kişileri çektim hayatıma hepsi bi yara daha açtı.

evlenip ayrılmış olmamı bile ayrılık sebebi olarak duydum.
Uzun bir süre yalnız kaldım.

yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.

Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.

şimdi çektim kendimi sınırımı çizdim de ne fayda.
etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum

sevilmeden bi aile kurmadan ölmek istemiyorum.
Yerlerde sürünüp ağlaya ağlaya terapi almak mı?? Hem de sadece platonik biri. Siz psikoloğa gitmeye devam edin. Bu sağlıklı bi davranış değil.

Burada da kadın bir kaç aylık süreçlerden bahsediyor zaten hemen tanışmak değil kastı. Kadına tırnak içinde kolay kadın, finale hemen çıkan kadın demişsiniz. Gereksiz genellemeler. Ben ne ilişkiler biliyorum hızlı başlayıp güzel sonuçlara varan. Kadın kendine güvenirse hiç öyle travması olmaz. Hiç bir erkek bende travma yaratamaz ne münasebet. Ben de terk edildim aldatıldım ama hiç travmalarım olmadı
Hiç.öyle birşey söylemedim kendi kendine uyduruyorsun iftira atma
Sen de milletin seks hayatını takip ediyorsun heralde kaç günde sevişti sonra ilişki yaşadı diye
Sende travma yaratmaz başkasında yaratabilir kadın piskolojik tedavi gördüğünü söylüyor konu sahibine yorum yapıyorum
Sen ve seks hayatın beni zerre ilgilendirmiyor lütfen alıntı yapıp durma

2019 yılında beni yerlerde süründüren ağlaya ağlaya terapi almamı sağlayan biri vardı. Çok aşıktım ama statü farkı aile yapısının bariz farkı nedeniyle uzak duruyordum. Bir yıl uzaktan baktım Ama o bi şekilde hayatıma dahil oldu bende zaten aşığım madem o geldi olur bu iş dedim. İki defa yattıktan sonra “ya x cim durumları biliyorsun olmaz” diyerek toz oldu.

yürüyen bi egoist çıktı yine karşıma ama akıllanmıştım uzak duracaktım olmazdı. İki ay durabildim ne yaptı etti ikna etti. Alnımda aciz yada hemen ikna olur mu yazıyor bilmiyorum. Bu sefer oldu dedim kimse bu kadar reddedilmesine rağmen uğraşmaz dedim. Sonuç aynı.
Bu konuyu neden açtım gece gece son bir saattir arkadaşla her mesajlaşmamızda onun sayfasına da girdim hep online. Takıntılı değilim hep yaptığım bişi değil o öyle biri ki ancak onu wp ta bi kadın bu kadar tutabilir.

Biri var hayatında belli yada uğraşıyor bir hafta önce benimleydi ve ben sevgiliyiz zannediyordum.

etrafa bakıyorum ya bu çiftler nasıl birbirini bulup evlenip sevebiliyorlar. Ben ayrıldığım için mi bu durumdayım.
psikoloğum özşefkat kendine değer verme ile alakalı olduğunu söylüyor ama o kaç senelik yara düzelmiyor ki iki senedir uğraşıyorum

Hayat zor. Duygusallık daha da zor. Herkese hemen güvenmeyin kendinizi de erkeklere muhtaç hissetmeyin. Tek başına olmak o kadar da korkunç bir durum değil

Bence konu sahibi kullanıldim derken, birlikte olmayı değil, birlikte olduktan hemen sonra hayatındaki erkeklerin hayalet moduna geçmesini kastediyor. Yani adamlar kacarcasina uzaklasmasa, kullanıldim diye dusunmeyecek zaten. Kullanılmak değil de, sevildiğinde inandirilip, yatmaya deger bulduğunuz adamlar tarafından kandırılmışsiniz diyelim. Ben de olsam, ben de kendimi seviyorum aman ne olacak laylay lom diyip gecemezdim. Biz kadınlar böyle yüzeysel değiliz. Sebeplerini düşünmek ve gerçeklerle yüzleşmeniz lazim. Size bunları yaşatanlar çok şerefsiz tiplermis. Umarım yaşadıklarınizdan ders çıkartır ve özelinizi paylaşmayi gerçekten hakeden biriyle olursunuz.
Aynen öyle kullanılmak derken herkesin aklına Türk filmi sahnesi canlandı

Siz kendinizi sevmezseniz hiçkimse sizi sevmez.

Çok basit. Bir sevgili aradığın her halinden anlaşılıyordur. Erkeklerde bunu görüp seni kandırıyor. Evlenip bosanmakla geçmişine alakası yok. Şu an ile alakalı. Şöyle anlatayım. Duvarsiz kapısız bahçe gibisin. O bahçeye biri gelsin istiyorsun. Bu kotu bir şey değil ama duvarlarını örüp sadece kapını biraz aralaman gerek. Sevgili arayışına son ver. Onlar seni kazanmak için uğraşsın. Sen değerlisin. Belki onlar seni hak etmiyor bu izlenimi vermelisin karşındakine.

Kendinize kurslar bulun sosyalleşin.Değişik uğraşlar bulun hobiler edinin.Her insan çok değerlidir yalnizliğinda güzel yanları var bu konuda YouTube da çok güzel videolar var.

Üff ilk buluşmadan

Malesef Bir kac aylık süreçlerden bahsetmiyor bir ay ilişkiye girmeden durabilsem ama olmuyor hayır diyemiyorum diyor ben de isterim bir ay tanıyım konuşayım ama hemen böyle oluyor demiş ve sizin anlattığınız şeyle alakası yok karşı taraftan sevgi ilgi beklediği için kendi pek de çekim hissetmeden razı oluyor ilişkiye ve herseferinde böyle oluyor diyor
Siz gibi düşünmeyen flört ve ilk sevgililik döneminde ilişki istemeyen anormal olmuyor sizin örneğiniz genel kanıyı değiştirmiyor kadın kullanıldığını hissediyor çünkü karşı taraf sadece bedava cinsel ilişki için yaklaşıyor konu sahibi sonradan bunu pek ala anlıyor o yüzden pişman oluyor
Üyenin durumu ile sizin ayrıntılarıyla anlattığınız aşk dolu sevismeleriniz aynı değil
Sanki çok acayip birşey söylüyormuşum gibi bide bana siz ilk görüşte aşk yaşamadınız heralde diyor:)
O ilk görüşte aşk olmuyor zaten de neyse
Bir kadın daha ilk süreçlerde adamı tanımak isteyebilir ilişki olmadan önce
Buna seçicilik diyoruz biz
Hemen atlamak gerekiyormuş heralde
Valla erkeklerin işi kolay artık
2 msja koşa koşa gidenler çok var
Sonra niye erkekler böyle
Kadın kadın olucak ki erkek de erkek gibi olsun
Sonra niye böyle diye ağlanıp duruyorlar
Bide adamı tanımadan ona aşık olmadan birşeyler paylaşmadan nasıl yaklaşıyorlar oda garip
Benim içim almaz

Burada da kadın bir kaç aylık süreçlerden bahsediyor zaten hemen tanışmak değil kastı. Kadına tırnak içinde kolay kadın, finale hemen çıkan kadın demişsiniz. Gereksiz genellemeler. Ben ne ilişkiler biliyorum hızlı başlayıp güzel sonuçlara varan. Kadın kendine güvenirse hiç öyle travması olmaz. Hiç bir erkek bende travma yaratamaz ne münasebet. Ben de terk edildim aldatıldım ama hiç travmalarım olmadı

sonuna kadar katılıyorum
herkes ya aldatılıyor/terk ediliyor/hakarete uğruyor/hak etmediği davranışlar görüyor
her birinde kendimize olan saygımız azalcaksa ohoo ölelim, fanusta yaşayalım ki kimse derin! yaralar açamasın bünyemizde.
Olay kötü şeyler yaşamamak değil, kötü şeyler yaşadığımızda bile kendimize öz saygımızı kaybetmemek.

Zaten sevişmeyi kullanılmak olan bir düşünce yapısı, bozulmaya, dağılmaya mahkum.
Sanki sevişirken kadın da zevk almıyormuş gibi...
O seni kullandıysa sen de onu kullandın aslında.

sonuna kadar katılıyorum
herkes ya aldatılıyor/terk ediliyor/hakarete uğruyor/hak etmediği davranışlar görüyor
her birinde kendimize olan saygımız azalcaksa ohoo ölelim, fanusta yaşayalım ki kimse derin! yaralar açamasın bünyemizde.
Olay kötü şeyler yaşamamak değil, kötü şeyler yaşadığımızda bile kendimize öz saygımızı kaybetmemek.

Zaten sevişmeyi kullanılmak olan bir düşünce yapısı, bozulmaya, dağılmaya mahkum.
Sanki sevişirken kadın da zevk almıyormuş gibi...
O seni kullandıysa sen de onu kullandın aslında.

Kırılganlığı kadınlık sanıyorlar. Kadının değeri de hemen düşecek kadar hassas bazılarına göre. Benim değerim terk edilmekle yada sevişmekle bitecek bir değer değil, kadınlığımda o kadar kırılgan değil. Kimse bana kolay kolay da travma yaşatamaz. Ama biz kadınlar farklıyız özeliz, kırılganı nariniz diye diye erkeklerim davranışına, kadına bakışına indiriyorlar kendilerini haberleri yok☺️

Kırılganlığı kadınlık sanıyorlar. Kadının değeri de hemen düşecek kadar hassas bazılarına göre. Benim değerim terk edilmekle yada sevişmekle bitecek bir değer değil, kadınlığımda o kadar kırılgan değil. Kimse bana kolay kolay da travma yaşatamaz. Ama biz kadınlar farklıyız özeliz, kırılganı nariniz diye diye erkeklerim davranışına, kadına bakışına indiriyorlar kendilerini haberleri yok☺️
Olay kırılganlık hassasiyet değil
Olay erkekler beni hafif kadın olarak görmesin değil
Olay takdik değil oyun değil
Ne biliyor musun sevmediğim adam bana dokunamaz çünkü kendime çok değer veriyorum
Bir erkeği sevmem içinde zaman gerekiyor
Hemen apışıp kalmıyorum adamun karşısında ilk görüşte aşk gibi saçma sapan şeylere inanmıyorum
Ben değerliyim kıymetliyim
Önüne gelen bana dokunamaz
Benim gibi kadınlar böyle düşünüyor
Kimin bana ne kadar değer verdiğinden çok kendi değerimi kendim belirliyorum
Anlamamızı beklemiyorum sizden
Bir kadın hazır olmadan ilişki yaşamamalı
İyi ki evlenmişsin sürekli kendinden örnek veriyorsun
Eminim ki eski ilişkilerinde üzülüp ağladığın çok olmuştır
Böyle güçlü kadın ayakları yapanlar en çok üzülenler oluyor
Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ya siz

ya çok safsın
Ya kendini beğenmiyor güvenmiyorsun
Ya da sevgiye açsın
Ya da hepsi

O yüzden de doğru seçimler yapamıyorsun.

Ne biliyor musun sevmediğim adam bana dokunamaz çünkü kendime çok değer veriyorum
Hemen apışıp kalmıyorum adamun karşısında ilk görüşte aşk gibi saçma sapan şeylere inanmıyorum

Kimseye bir şey ispatlamıyorum.
Yoo bilakis evlenmeden önce de ayrıldığım, terk edildiğim oldu. İlişki içine girince bu ne dediğim kaçtığım da oldu. Kimisiyle hiç ilişki yaşamadığım dönemlerim de oldu. Siz kendinizi böyle değerli sanıyor olabilirsiniz ama inanın vücudunu öyle tabu haline getirmeyen de çok. Ben aşkın öyle zamanla olacağına inanan biri de değilim mesela. Neyini tanıyıp neye göre karar vermek doğru ki? Bir ay bekledim hım tamam kıymetimi bilir bu hissi bende yok. Asla olmadı. Aşkın böyle bir şey olduğunu da hiç sanmıyorum. Oturup analiz edilerek aşık olunmaz. Bu bir histir duygudur. Mesela inanılmaz ten uyumum olduğu ama fikren zıt olduğum için yarı yolda vazgeçtiğim de oldu. Aşıktım bitti dediğim de oldu. Ağladığım oldu evet, ihanete uğradığımda ağlamıştım. Ama ağladığım şey tamamen aldatılmanın verdiği berbat histi, kendimi kötü hissetmem değildi. Tekrar diyorum bana bunu hissettirecek insan da yok, olmadı. 36 yaşındayım bugüne kadar sayısı epey ilişki flört yaşadım, çok ayrılık da gördüm ama hiç birinde bunu hissetmedim.
Ama asla öldüm bittim kullanıldım demedim. Kimse için kendimi heder edecek yapım da yok. Kendimi kullanılmış hissetmedim. Hissettiremez de kimse.
Boşanan kadın kendini nasıl kullanılmış hissetmezse ilişkinin bitiminde de hissetmemeli.
Bence siz mantığınızla eleme yapmayı sevgi sandığını için aşk ne bilmiyorsunuz. Aşk içinde arzu da barındırır. Ve bundan ayrılsan da pişman olmazsın☺️
Ben yaşadıklarımdan da asla pişman değilim zira. Evlenmesem de olmadım çünkü ben evlenmeyi de kendini aklama olarak görenlerden değilim. Beni anlamanız evet mümkün değil🙂

kimin en çok üzüldüğünü nereden bilebiliriz ki?
evlenmeden önce cinsellik yaşamayan evlenince de "kocamla cinsel hayatımız yok" diye konu açan bir sürü üye gördüm burada ben. Cinsel yönelimlerini gizlemek için evlenenler mi ararsınız, yıllarca bastırdığı cinselliği yüzünden vajinismus olanlar mı, ten uyumu olmadığını evlendikten sonra fark etmek zorunda kalan mı... Bir bakın vajinismus başlığına bu rahatsızlıkla cebelleşen insanlarla dolu ortalık.
Yani üzülen kendi payına üzülüyor illaki bir şekilde.

Aynı şekilde bir kaç kişiyle yatıp hiç umursamayıp çok başarılı evlilik yapan da var/kendini evleneceği adama saklayıp çok mutlu olan da...

Yine de konu sahibine kızmanızı anlıyorum ki ben de kızıyorum. Madem üzülüp ağlayacaksın neden yapıyosun? Madem sen de zevk alıyorsun istiyorsun sonrasında neden ağlıyorsun? Yani ikisinden biri olmamalı.
Tabi ki benimle yattıktan sonra biri benden ayrılsa ben de zil takıp oynamam ama ah kullanıldım mahvoldum rezil oldum eziğim ben de demem yani. Milyonlarca insanın yaptığı bir şey evlenmeden önce seks, hatta milyarlarca... Ben de onlardan biri olurum neden ezik olayım ki?

Kimseye bir şey ispatlamıyorum.
Yoo bilakis evlenmeden önce de ayrıldığım, terk edildiğim oldu. İlişki içine girince bu ne dediğim kaçtığım da oldu. Kimisiyle hiç ilişki yaşamadığım dönemlerim de oldu. Siz kendinizi böyle değerli sanıyor olabilirsiniz ama inanın vücudunu öyle tabu haline getirmeyen de çok. Ben aşkın öyle zamanla olacağına inanan biri de değilim mesela. Neyini tanıyıp neye göre karar vermek doğru ki? Bir ay bekledim hım tamam kıymetimi bilir bu hissi bende yok. Asla olmadı. Aşkın böyle bir şey olduğunu da hiç sanmıyorum. Oturup analiz edilerek aşık olunmaz. Bu bir histir duygudur. Mesela inanılmaz ten uyumum olduğu ama fikren zıt olduğum için yarı yolda vazgeçtiğim de oldu. Aşıktım bitti dediğim de oldu. Ağladığım oldu evet, ihanete uğradığımda ağlamıştım. Ama ağladığım şey tamamen aldatılmanın verdiği berbat histi, kendimi kötü hissetmem değildi. Tekrar diyorum bana bunu hissettirecek insan da yok, olmadı. 36 yaşındayım bugüne kadar sayısı epey ilişki flört yaşadım, çok ayrılık da gördüm ama hiç birinde bunu hissetmedim.
Ama asla öldüm bittim kullanıldım demedim. Kimse için kendimi heder edecek yapım da yok. Kendimi kullanılmış hissetmedim. Hissettiremez de kimse.
Boşanan kadın kendini nasıl kullanılmış hissetmezse ilişkinin bitiminde de hissetmemeli.
Bence siz mantığınızla eleme yapmayı sevgi sandığını için aşk ne bilmiyorsunuz. Aşk içinde arzu da barındırır. Ve bundan ayrılsan da pişman olmazsın☺️
Ben yaşadıklarımdan da asla pişman değilim zira. Evlenmesem de olmadım çünkü ben evlenmeyi de kendini aklama olarak görenlerden değilim. Beni anlamanız evet mümkün değil🙂
Kendin ve çevrenden örnek verip durdun
Aşk içinde arzu barındırır tabi ona birşey dediğimiz yok .
Aşk zaten 1 günde olmaz
Zamanla birşeyler paylaşarak olur
Adam yakışıklı diye kimseye aşık olmadım
Adamın zekası karekteri kibarlığı daha önemli benim için mesela
Bilmiyorum ben seçici bir insanım o yüzden belki de
Herkes benim gibi olmak zorunda değil
İsteyen istediğini yaşar

Kendin ve çevrenden örnek verip durdun
Aşk içinde arzu barındırır tabi ona birşey dediğimiz yok .
Aşk zaten 1 günde olmaz
Zamanla birşeyler paylaşarak olur
Adam yakışıklı diye kimseye aşık olmadım
Adamın zekası karekteri kibarlığı daha önemli benim için mesela
Bilmiyorum ben seçici bir insanım o yüzden belki de
Herkes benim gibi olmak zorunda değil
İsteyen istediğini yaşar
Yakışıklılık değil zaten, bazen birden bir insanla o anda pek çok duyguyu yaşarsın. Ses tonu, koku gini pek çok etmen var. Enerji denen bir şey var. Bazı insanlar mükemmel biri olsa dahi olumsuz enerji yayar. Sizin de genel bir olumsuz enerjiniz var mesela bana göre. Her konuda pek çok insanla da didişmenizden belli ☺️

kimin en çok üzüldüğünü nereden bilebiliriz ki?
evlenmeden önce cinsellik yaşamayan evlenince de "kocamla cinsel hayatımız yok" diye konu açan bir sürü üye gördüm burada ben. Cinsel yönelimlerini gizlemek için evlenenler mi ararsınız, yıllarca bastırdığı cinselliği yüzünden vajinismus olanlar mı, ten uyumu olmadığını evlendikten sonra fark etmek zorunda kalan mı... Bir bakın vajinismus başlığına bu rahatsızlıkla cebelleşen insanlarla dolu ortalık.
Yani üzülen kendi payına üzülüyor illaki bir şekilde.

Aynı şekilde bir kaç kişiyle yatıp hiç umursamayıp çok başarılı evlilik yapan da var/kendini evleneceği adama saklayıp çok mutlu olan da...

Yine de konu sahibine kızmanızı anlıyorum ki ben de kızıyorum. Madem üzülüp ağlayacaksın neden yapıyosun? Madem sen de zevk alıyorsun istiyorsun sonrasında neden ağlıyorsun? Yani ikisinden biri olmamalı.
Tabi ki benimle yattıktan sonra biri benden ayrılsa ben de zil takıp oynamam ama ah kullanıldım mahvoldum rezil oldum eziğim ben de demem yani. Milyonlarca insanın yaptığı bir şey evlenmeden önce seks, hatta milyarlarca... Ben de onlardan biri olurum neden ezik olayım ki?
Biz burda evlilik öncesi cinselliği konuşmuyoruz ki
Ne alaka
Ben hersey zamanında güzel diyorum sadece
Hemen yaşanınca kadınlar üzülüyor işte
Üzülmüyorsa banane
Değer görmüyorum diye ağlanıyorlar

Yakışıklılık değil zaten, bazen birden bir insanla o anda pek çok duyguyu yaşarsın. Ses tonu, koku gini pek çok etmen var. Enerji denen bir şey var. Bazı insanlar mükemmel biri olsa dahi olumsuz enerji yayar. Sizin de genel bir olumsuz enerjiniz var mesela bana göre. Her konuda pek çok insanla da didişmenizden belli ☺️
Hmm peki bakalım
Bende sana bayıldım 🤣
Bence ukala dediğim dedik bir tipsin
Ben senin gibilerle tartışıyorum belki
Bu forum sadece sen ve çetenden oluşmuyor canım
Kompleksli bir tipsin belli

Back
X