Börekler Kocamann Bir Gül Böreği (Resimli)

misracim,canim ,cigerim,bidenem,kuzum,Şeniz
bi dilim gonderi ver bu tarafa nolar,bak ben hamileyim canim cekti ,nolaaaaaaaaaara.s.

Oyyyy canımmmmm kıyamam keşke buralarda olsanda böreğin tamamını yapıp getiriversem sana:1hug:

Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Sevgili sütlügayfe,gökyüzündedans,zaza,ahsenecem ve cilekcim ziyaretiniz ve beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar

misraaaaa dün bu böregi yaptim cok güzel oldu fotosunu cekecektim ama unuttum yedikten sonra aklima geldi

ben bu böregi önceden yufkalari tepsiye kat kat dizip yapiyordum senin tarifi yaptim malzemesini döktükten sonra 3-4 saat beklettikten sonra pisirdim püf noktasi buymus megersem citir citir mis gibi oldu esimde cok begendi
bundan sonra her zaman bir numarali tarifim olacagindan emin olabilirsin
ellerine saglik

Zazacım beğenmenize çokkkkkkkk sevindim cnm yaptıkça beni hatırlayıp gülümsemen dileğimle.Sevgiler

mısracım bu böreği denedim akşamdan hazırladım ve sabah erken kalkıp pişirdim gerçektende çok güzel oldu gözü kapalı denenebilecek bir tarif artık favori böreğim bu tarif için tekrar tşkler

Ben kusur kalmiyim bari, bende deniycem işte bana ne, pazar kahvaltıya yapiyimde yesin kuzucuklarım:hulya:

Mısracım ellerine sağlık harika gözüküyor.

Sevgili GökyüzündeDans ;beğenmenize sevindim cnm afiyet olsun.

Sevgili Pınarcım bak uzattım bir dilim alıver cnm,fırından yeni çıktı sıcacık su böreği gibi ymuşacık.

Kuzum ;hemen dene cnm inan pişman olmazsın.

Derin ve balsuratcım teşekkürler.

gercekten cok leziz görünüyorcokacimcoook
hemde cok pratikmis misafirin gelecegini 1 gün önceden biliyorsak hazirla koy.
ertesi gün islerini yap misafir gelmeden önce at firina sicak sicakhhmmm miscokacimcoook
ellerine emgine saglik canimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Börek nefis görünüyor, ellerine sağlık cokacimcoook
Evde yufkam var kesinlike bugün yarın deneyeceğim bi tarif

Ben böreği dün yaptım ve bugün pişirdim eşim çok beğendi. Yumuşacık güzel bi börek. Bu da benimki

Sulfatcım harikaaaaaaaaaaaaaa görünüyor ellerine sağlık eşininde beğenmesine çok sevindim :)

yarın bende yapıcağım tşklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…