Börekler Kocamann Bir Gül Böreği (Resimli)

Canım hemşerim beeğenin için çok teşekkür ederim sen daha güzellerini yaparsın

bugün bende yaptım ve akşam çayın yanında yedik.akşam yemeği olarak.çok lezzetliydi .tşk.ler arkadaşım....herkes denesin tavsiye ederim.
yalnız borcamda yapıyorsanız 3-4 saat önceden buzdolabından çıkarın yoksa borcam patlar

yaaa çok güzel nasıl canım istedi anlatamam

burda görüp bende yapmıştım gercekten çok güzel oluyo su böreği gibi cokacimcoook

Sevgili canikom beğendiğine sevindim cnm,ben pişireceğim esnada borcamı buzdolabından çıkarıp fırına koyuyorum hiç birşey olmuyor,buzluğa koyarsanız borcam kırılır tatlım.
Sevgili derin,,katze,portakal suyu ve alperen ziyaretiniz için teşekkürler
NHLTRK deneyip beğenmene çok memnun oldum

mısracım müthiş görünüyor ellerine sağlık. üstüne içine kattığımız yumurtadan sonra üstüne döktüğümüz artı yumurta kokmuyor mu? bazen yumurta kokusu baskın oluyor buda iştah kapatıyor. ama muhteşem öteesi görünüyor bunu mutaka deneyeceğim. mutlu kal...

ayrıca bende eğer yaparsam iç malzemesini kıymalı düşünüyorum. kıyma,kıymasına göre az haşlanmış bezelye ve haşlanmış patates, soğan. ve baharatlarıda koydun mu süper bi harç oluyor. benden tavsiye.

Son düzenleme:
ciddimisin ben hep önceden çıkarıyorum.hiçpatlamadı mı.a.s.
resim eklemeyi bilsem ekliyeceğima.s.

Sevgili 7 beyaz,yumurta kokusu hiç hissedilmiyor cnm.Kaldı ki ben iyice sarı renkte börek sevdiğim için üzerine iki yumurta sarısı kullanıyorum.
Soda dökersen böreğin tarzı bozulur tatlım,bu börek aynen su böreği tadında ve de çokkk yumuşak.Sodanın amacı böreğin çıtır olmasını sağlamaktır.

Sevgili canikom dediğim gibi borcama birşey olmuyor tatlım.
Resim ekleme işine gelince;
Başlat menüsünde-Programlar-Donatılar-Paint bölümüne gel, dosya başlığını tıkla,ekleyeceğin resmi seç,Resim başlığında-resim eğrilt-uzat -diye bir bölüm vardır oraya gel,resmi küçült %30-%30 şeklinde yeniden boyutlandır.
Google a image yaz,küçülttüğün resmi ekle,çıkan linki ,burada mesaj yazdığımız yerin hemen üstünde dağ gibi görünen bir kutucuk var,onu tıkla,http ...çıkacak onu sil,imageden kopyalandığın linki buraya yapıştır ve bize gönder:))))))9

canım tşk ederim ama ben daha başlat menüsü nerede onu bulamadım.bulsam adım adım izler bakarım

böreği dünden yaptım bu sabahda pişirdim ama içi hamur gibi olmuş. malzemelerim ziyan oldu. sanırım sorun bende. üzerine fazla sos döktüm heralde. keşke bir ölçü olsaydı. bir daha denersem daha az dökücem.

Canım çok üzüldüm ,ölçü olsa demişsin ama zaten süt ölçüsü belli ya cnm.Bir kase sütü önce yufkaların arasına sürüyorsun sonra kalanını üstüne döküyorsun.

Canım çok üzüldüm ,ölçü olsa demişsin ama zaten süt ölçüsü belli ya cnm.Bir kase sütü önce yufkaların arasına sürüyorsun sonra kalanını üstüne döküyorsun.

ne bilim gülüm ben acaba bolca mı döktüm arasına sonra kalan az geldi bi daha döktüm. sende suç yok da bidaha yapıcam ama

Ben gül böreğini küçük küçük yaparım genelde.

Başlıkta kocaman gül böreği deyince merak edip baktım cokacimcoook

Bu çeşiti de deneyeceğim.Tek tek uğraşmaktan iyidir...

Ellerine sağlık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…