Börekler Kocamann Bir Gül Böreği (Resimli)

çok güzel ve gösterişili bir börek oldu.eşimde bende bayıla bayıla yedik sahurda..gerçi ben hamileyim,oruç tutamıyorum ama böreğine dayanamadım.eşlik ettim:) paylaşımın için teşekkürler mısra

hemen yapmaya başlıyorum çok güzel görünüyor paylaşımın için sağol mısra...

Dün gece yaptım böreği.Şimdi buzdolabında bekliyor.İş çıkışı iftara yakın pişirecem.İnşallah sizinki gibi güzel olur

Akşama iftara misafirim geliyor, bende yapıyorum.Muhakkak sonucu yazarım..

Hamile hamile canımız çekti beahh, onlar gelmeden tepsiyi bitirmesem iyidir valaha : )

işte bu da benim böreğim şahane olducokacimcoook

Eklentiler

• $Görüntü0347.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $Görüntü0351.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 85
bende doğum yapacağım gelenlere nasıl börek yapsam diye düşünüyordum çok tşr ler canım bu tarifini yapacağım buzlukta beklemesinin bir zararı olurmu yapıp koymak istiyorumda ben gelene çıkartayım diye

oooof görüntü süper. yarın iftara yapmak için kaydettim ellerine sağlık.

ellerine sağlık mısra:))süper bir tarif..şu anda fırında böreğim..burdaki yufkalar vakumlu oldugu için sert ve yırtılıyor hemen;ben taze,günlük yufkalara alışkın oldugumdan zorlandım..umarım güzel olur..

Ben ramazan da yapmıştım süper olmuştu.Bugün yine yapıcam, çok güzel ve zahmetsiz biir tarif üstelik ekonomik : )

kislar ben bi kere borcamda börek pisirdim alt kismi çig kaldi
bu tarif borcam da yapilmis galiba dogru mu?
yani normalde borcamda börek yapinca alti pisiyormu?

Beğenilerini dile getiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Sevgili gülçehre borcamda böreğin altı pişiyor tabi cnm.
Sevgili nagihan böreği bu şekilde dondurucuya koyamazsın cnm,ancak küçük küçük rulolar yaparsan koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…