Börekler Kocamann Bir Gül Böreği (Resimli)

ben de yapıcam bütün malzemeleri hazırladım ama korktum şimdi borcam patlamaz dimi... ben şimdi yapıp yarın kahvaltıda pişireceğim inşallah...

tamam canım normal dolaba koydum... bi de ıspanaklı yaptım sabaha kadar sulanmaz dimi... sen hiç ıspanaklı yaptın mı...

bu arada söylemeyi unuttum.. seninki enfes görünüyor eline sağlık..

Maicim ıspanaklı yapmadım,ıspanağın sulanma ihtimali epeyce yüksek biliyorsun,bu börekte çok yumuşak umarım sorun yaşamazsın.Ispanaklı börek yaparken iç malzemesine yarım yemek kaşığı kadar un koymanı tavsiye ederim cnm.
Ispanaklıyı genelde rulo şeklinde yapıyorum,yanılmıyorsam tarifini eklemiştim klübe, link gönderirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/313707-rulo-borek-resimli.html

Beğenilerin içinde teşekkürler

Son düzenleme:
sağol canım... dün sabah pişiremedim akşam pişirdim yani 24 saat kadar beklemiş oldu... fazla bi sulanma olmadı ve tadı mükemmeldi... yalnız... ıspanaklı olmasından mı anlayamadım tepsiyle fazla bütünleşmişler çok zor ayırdım...kaydirigubbakcemile3
tarif için çok teşekkürler.. favorilerim arasına aldım... en kısas zamanda yufka alıp diğerini de deneyeceğim canım...o da enfes görünüyor...cokacimcoook ellerine sağlık...opuyorumnanaktan

Canım tepsiyi yağladın değil mi?
Yağladığın halde yapışmışsa ıspanak suyunu salmış olabilir cnm.
Beğenmene sevindim:)))))

mısracığım şimdi böreğini yapmaya gidiyorum......eminim ki tadı güzeldir......gönül rahatlığı ile yapıyorum.....

Bende istiyorum o börekten hemde hepsini elllerinize sağlık cokacimcoook hakketten çok açım yemek bile yemedim daha ..

dün akşam 2. kez hazırladım ve sabah pişirdim...tarif için tekrar teşekkürler.....lor yerine peynir kullandım.....tadı daha güzel oldu......

Ahhh..ahh bu bana yapılırmı senağlama
Güzelliğe bak börekteki
Elinize sağlık,eşiniz çok şanslıopuyorumnanaktan

canım ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.şimdi hazırladım böreğini,buzdolabına koydum,gece pişiricem sahur için,inşallah güzel yapabilmişimdir.sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum..resmini eklerim pişince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…