Evet kocamın çenesinden bıktım... durmadan elestiren bir adam kendisi... 10 sene olmuş alakasız bir olayı tartismalarda söyler o kadar konuşuyor ki tartışırken konuşmasın diye susuyorum.. o konuşunca midem bulanıyor kendimi katil olacak gibi hissediyorum. Bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. çocuğum hasta ilaç icirecm çocuk içmemek için ağlıyor ben de ikna etmeye çalışıyorum niye aglatiyorsun öyle mi içilir biz sana nasıl emanet edeceğiz bu çocuğu bilmem ne.. çok mu gerek ateş düşürücü diyor ya ateşi 39 laf anlatamiyorum zaten yapı olarak sinirlenince hiç konuşamıyorum karşıdaki de durmadan konuşuyor artık susması için ne yapacağımı şaşırdım.. mesela bir sorun oluyor bana olsun önemli değil canın sağolsun diyor ilk tartışmada sorun olarak karşıma çıkarıyor.. susuyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor ne yapcm bilmiyorum ateşi var duş aldiriyorsun soğuk alacak diyor ay nefret ediyorum ya size anlatmaya kalksam destan yazarım.. bugün cocüzümü beni ağlarken görüp kenarda sessizce aglamasinı gördüm o anda eşimi öldürmek istedim... o kadar kötüyüm ki ne yazacağımı bilmiyorum durmadan küçümseyen bir adam ne yapacağımı şaşırdım kaynanaya hiç ihtiyacım yok öyle diyim size....