Kocamdan boşanmak istiyorum

Tesekkur ederim saolun Simdiye kadar yalniz bakkala bile gitmedim yani boyle buyuttuler ama artik biktim yarin mahkemeye gideceyim susmayacayim

Beni o eve yollarsan, oraya giderim ama seni annelikten silerim falan de... Beni döven yere yollayan anne mi olur falan de ya. Hakkından gel, mağdur olan sensin, bastır anneni. Konu komşu para mı veriyor?

Beni o eve yollarsan, oraya giderim ama seni annelikten silerim falan de... Beni döven yere yollayan anne mi olur falan de ya. Hakkından gel, mağdur olan sensin, bastır anneni. Konu komşu para mı veriyor?
Boyle soyleyecem razi gelmeselerde yine bosanicam ve calisip kendi ayaklarimin uzerinde duracam insAllah

Boyle soyleyecem razi gelmeselerde yine bosanicam ve calisip kendi ayaklarimin uzerinde duracam insAllah

Evet tabii ki, ağla üzül annene... Sürekli beni dövdüler falan diye ağla, vicdan yaptır. Olayları abart ya, anneyse kıyamaz zaten. Söyle annene de iş bulurum anne, eve de para veririm falan de. çocuğunun olmaması bence iyi bi şey...

Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyor ne yapmaliyim
Arkanda ailen yok demek ..
Ben olsam napardim diyorum..
O evde bir saat dahi nefes almaktansa, arkamda olmayan aileyi de siler; kadin siginma evine gider gerekirse ac acikta kalir yine bosanirdim!
Bir insan, bir evlat bukadar degersiz olamaz!

Haklisin yarin bosanmaya gitsem babam beni oldurur annem de razi deyil zaten en iyisi gitmek siginma evine
O ne bicim aileymis??
Simdi kufur edicem banlanicam!!
Benim de kizim var kimse kizima bagiramaz dahi alnini karislarim, hele bi elini kaldirsin kolunu kirarim!!!
Oglum bir ananin kizina el kaldirsa hele cezasini kendi elimle keserim!
Anne baba olmak budur!
Ne demek kocandir dover, bosanma?
Bosanacaksin!

24 yaşindayim annem boşanma der

24 yasindayiç annem bosanma der
Valla canım boşanıp boşanmamak sana kalmış. Hep düzelir diye kaynana ve eşin türlü eziyetlerini çeken birini anlatayım. Kadın 12 yıllık evli 2 çocuğu var. Oda hep düzelir diye sabret etmiş. Kocası tam ana kuzusu. Hatta abla kuzusuda. Bunlar anne kız bu süre zarfında sürekli adamı doldurmuşlar Adam diyorum lafın gelişi. O pislikte işten eve gelince hemen hemen her gece kadını dövüyormuş. Kadın sırf sorun çıkmasın diye kaynanasına değim yerinde ise hizmetçilik yapmış. Bunlar yinede memnun olmamışlar. Hep daha fazlasını istemişler. Geçen ay yine kadını dövmüş elinden telefonu almış. Kimseyi aramasın diye. Kadın merkezde oturuyor. Bir gün kadının bir akrabası gelmiş onlara,beni doktora götür demiş.kadın bunu alıp doktora gidince. Ordan direk ailesinin evine kaçmış. Ertesi gün o pislik silah alıp kadını aramış. Demiş hazırlan seni öldürmeye geliyorum. Kadın bakmış artık olmuyor polisi aramış. O pislik tam eve girecekken kadının abileri ve köyde yaşayanlar pisliği dövmüşler . Normalde şiddete karşıyım ama ona oh olsun dedim valla.kadın şikayetçi olmuş. herhalde yakınlarda mahkemesi olur. Kadının kaynanası utanmadan birde bir kaç gün sonra kızı almaya gitmiş evine dön diye. Polislerin gözünü seveyim kadına destek olmuşlar. Onlarda korkmuşlar şimdi düzeltmeye çalışıyorlar. Kadın eğer dönerse yine aynısı olacak. Bu 12 yıllık süreçte kadın doğru dürüst ailesine birşey anlatmamış. Korkmuş onlarada birşey yapar diye. Ama düzelmemiş olan kadına geçen ömrüne ve o 2 çocuğa oldu. Böyle delileri evlendirip düzelir diyorlar. Böyle kızların başlarını yakıyorlar.

Allah yardimcisi olsun kurtulsun tez zaman da insAllah bende kurtulucam

Kizlarimizi cesur yetistirmeliyiz.
Okutmaliyiz ve her daim arkalarinda olmaliyiz. Bu olaylarin tek cozumu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…