- 6 Mart 2020
- 605
- 1.885
- 113
- 29
- Konu Sahibi aysellakocer
-
Çok seviyorsa annen ayrılmasın. Lafa bak yaa. Konu komşu da kendi işine baksın. Dik dur. Boşan. 24 yaşındasın, hayatın başındasın. Böyle ömür geçmez. Onların kahrını çekeceğine evde anne dırdırı çekmek bile daha iyi. Konu komşu da 3 gün konuşur biter. Kendi hayatın için bir şeyler yap. Meslek edin, oku ama sakın dönme.Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyorne yapmaliyim
Ben evlenmek istemedim annem mecbur etdi simdi ablamda o evde gelin o ailenin buyuk ogluylada ablam evli o yuzden annem onlarla dusman olmayalim ablan o evde dediNedenleri farklidir da sen bu hayvani nereden buldun acaba ? Nasıl evlenme kararı aldın? Ailen mi baskı yaptı ?
Sonradan mı böyle oldu ?
Anne ve ogula bak sen..
Annesi dovemeyince oğlu mu dovuyor ?
Zaten bir eve zincirlemedikleri kalmış.
Gelin değil de amele pazarından ırgat aldık saniyorlar.
Biz bosandiran tayfayiz ya:
Gururla yazıyorum,bosan gitsin.
Peki o merhametsiz annene sorar mısın, sen kaynanandan ya da kocandan dayak yerken nerdeymiş tam olarak o konu komşu? Önce kendine bi iş bul para biriktir sonra çık o evden. Ben senin yerinde olsam hayatımı yoluna koyduktan sonra o anneyle de görüşmezdimKayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyorne yapmaliyim
Yapabilirsin korkma güven kendine.Annene diyecek çok şey varda....Kira ev bulub is bulup yalniz yasaya bilirmiyim? Yapa bilirmiyim? Kocam beni annesinin yaninda cok ezdirdi butun gun 4 duvardayim evden cikmama izin bile yok sadece annemlere gittim kocamla onuda kabullenemiyor kayinvalidem
Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyorne yapmaliyim
Kayinvalidem oglumdan ayri kalmam dedi mecbur kaliyoruz kocamda bana bakamaz zaten cocuk gibiNe izini ya? 15 yasindaki oglum bile izin almiyor benden. Ben disaricikiyorum diye haber veriyor o kadar.
Neden kayinvalideyle oturmayi kabul ettiniz?
Kocan da koca degil. O el bie kez kalkabildiyse bir daha inmez. Ben olsam bosanirdim. Simdi bosanmazsan dovdum yine de ayrilamiyor diye aunen devam eder. Umarim darp raporu almissindir.
Ee neden evlendin o zaman o adamla ki daha kendine bakamıyormus hem sana hemde olsaydı çocuğuna bakmayacakti? Yaşın daha çok genç nerdeyse aynı yastayiz. Bu kadar erken evlenmenin ne acelesi vardı ki? Severek mi evlendin?Kayinvalidem oglumdan ayri kalmam dedi mecbur kaliyoruz kocamda bana bakamaz zaten cocuk gibi
Cocuk gibi bir adamla neden evlenmeyi kabul ettiniz ki? Kocaniz size bakamiyormus. Kayinvalideye mi guvendiniz? E ona guvenirsrniz o da benden izin istemeden bu evden kus ucmayacak der tabi ki. Esinin de anasina yetmeyen gucu anca sana yeter. Umarim boyle bir evlilige cocuk dusunmezsin. Cunku bu evlilik pek yuruyecek hibi degil. Ite kaka yuruse de seni cok mutlu edecek bir evlilim degil. Aslinda evlilik bu degil. Bu kolelik. Ben bir dakika durmazdim, simdiye bir avukata gitmistim. Bosanma aasmasi hazirlatip adamin onune imzala da bitsin bu is diye koymustum coktan.Kayinvalidem oglumdan ayri kalmam dedi mecbur kaliyoruz kocamda bana bakamaz zaten cocuk gibi
Ablam da o evde buyuk ogluna gelin o yuzden duşman olmayalim dediÇok üzüldüm. Sizi tanımıyorken yaşadığınız fiziksel ve psikolojik şiddet sebebiyle içim acıdı anneniz bu muameleye maruz kalmanızı nasıl kabul ediyor. Cahillik ne zararlı
Evlenmeden once hic oyle goxukmuyordu evlendikden sonra ana kuzusu oldugu ortaya cikti ve dayanamadimCocuk gibi bir adamla neden evlenmeyi kabul ettiniz ki? Kocaniz size bakamiyormus. Kayinvalideye mi guvendiniz? E ona guvenirsrniz o da benden izin istemeden bu evden kus ucmayacak der tabi ki. Esinin de anasina yetmeyen gucu anca sana yeter. Umarim boyle bir evlilige cocuk dusunmezsin. Cunku bu evlilik pek yuruyecek hibi degil. Ite kaka yuruse de seni cok mutlu edecek bir evlilim degil. Aslinda evlilik bu degil. Bu kolelik. Ben bir dakika durmazdim, simdiye bir avukata gitmistim. Bosanma aasmasi hazirlatip adamin onune imzala da bitsin bu is diye koymustum coktan.
Ablaya da yazık olmuş.Ablam da o evde buyuk ogluna gelin o yuzden duşman olmayalim dedi
Tum bunlari birak da artik gecmisi degistiremezsin cunku, simdo ne yapmayi dusunuyorsun? Bu adama bir de cocuk yapmazsin umarim. Cocuk olunca beni daha cok sever diye dusunuyorsan yaniliyorsun. Cocuk olunca nasilsa artik gidemez diye daha cok saygisizlik yapip daha rahat dover. Simdi bosanamazsan cocuk olunca cocugu bahane edip hic bosanamazsin.Evlenmeden once hic oyle goxukmuyordu evlendikden sonra ana kuzusu oldugu ortaya cikti ve dayanamadim
Annem mecbur verdi ben istemedim zaten benden 9 yaş buyuk diye istemedimEe neden evlendin o zaman o adamla ki daha kendine bakamıyormus hem sana hemde olsaydı çocuğuna bakmayacakti? Yaşın daha çok genç nerdeyse aynı yastayiz. Bu kadar erken evlenmenin ne acelesi vardı ki? Severek mi evlendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?