Kocamdan boşanmak istiyorum

Yok mu ya şöyle anne baba olma sertifikası falan? Normal olmayan insanların üremesi durdurulsa mesela da böyle günahsız evlatların da başı yanmasa artık.
Yazıklar olsun öyle anneye babaya da. Kim bilir kaç kadın bu sebeplerle sustu da sonu aynı oldu! Sinirim bozuldu sabah sabah.

Nedenleri farklidir da sen bu hayvani nereden buldun acaba ? Nasıl evlenme kararı aldın? Ailen mi baskı yaptı ?
Sonradan mı böyle oldu ?
Anne ve ogula bak sen..
Annesi dovemeyince oğlu mu dovuyor ?
Zaten bir eve zincirlemedikleri kalmış.
Gelin değil de amele pazarından ırgat aldık saniyorlar.
Biz bosandiran tayfayiz ya:
Gururla yazıyorum,bosan gitsin.

Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyor ne yapmaliyim
Çok seviyorsa annen ayrılmasın. Lafa bak yaa. Konu komşu da kendi işine baksın. Dik dur. Boşan. 24 yaşındasın, hayatın başındasın. Böyle ömür geçmez. Onların kahrını çekeceğine evde anne dırdırı çekmek bile daha iyi. Konu komşu da 3 gün konuşur biter. Kendi hayatın için bir şeyler yap. Meslek edin, oku ama sakın dönme.

Ben evlenmek istemedim annem mecbur etdi simdi ablamda o evde gelin o ailenin buyuk ogluylada ablam evli o yuzden annem onlarla dusman olmayalim ablan o evde dedi

Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyor ne yapmaliyim
Peki o merhametsiz annene sorar mısın, sen kaynanandan ya da kocandan dayak yerken nerdeymiş tam olarak o konu komşu? Önce kendine bi iş bul para biriktir sonra çık o evden. Ben senin yerinde olsam hayatımı yoluna koyduktan sonra o anneyle de görüşmezdim

Derhal, derhal, derhal boşanın. Siz çok sindirilmişsiniz. Yaşınız genç, çocuğunuz yok. Dünyayı alıp tersine çevirecek güç var aslında sizde şu anda çünkü tamamen bağımsız ve gençsiniz, bunun farkına varın. Annenizin yanına dönmek zorunda değilsiniz, dönmeyin. Gidin bulaşık yıkayın, temizliklere gidin ama o kaynananız ve kocanız olacak yaratıkların yanında kalmayın. Herkese kolay kolay boşan demem ama bu korkunç bir durum ne demek dövmek hem de ikisi birden ? Kendilerini ne zannediyor bu insanlar ? Yani dilime çok şey geliyor da durduk yere ban yememek için susuyorum. Kadın sığınma evine mi gidiyorsunuz, iş mi bulup çalışıyorsunuz bir şeyler yapın kendinizi kurtarın. O annenin yanına da dönmeyin. Arkadaş, nice anneler var evladının tırnağı acısa ortalığı yıkar, bi de bu modeller var inanılmaz ya...

Şu saçma insanlara toptan aile demiyorlar mı ifrit oluyorum.
Benim kızımdan muhim kim olabilir ?
O kadar sene emek verip büyütüyorum.
Dayak yiyecek ve ben elalem ne der ye dayagını otur, sus otur diyeceğim.

Kira ev bulub is bulup yalniz yasaya bilirmiyim? Yapa bilirmiyim? Kocam beni annesinin yaninda cok ezdirdi butun gun 4 duvardayim evden cikmama izin bile yok sadece annemlere gittim kocamla onuda kabullenemiyor kayinvalidem
Yapabilirsin korkma güven kendine.Annene diyecek çok şey varda....
Parçalarım ben öyle damadı!
Lütfen boyun eğme lütfen,tek boşanıp hayatını yeniden kuracak olan sen değilsin.

Annemle konustum bosanmak istedim dedim oda dediki yani o sana ihanet etmedi ne var burda baban beni yillarca dovdu sesim cikmadi dedi sende otur katlan dedi ve artik kararimi aldim insAllah buranida terk edicem hayatima devam edicem

Ne izini ya? 15 yasindaki oglum bile izin almiyor benden. Ben disaricikiyorum diye haber veriyor o kadar.
Neden kayinvalideyle oturmayi kabul ettiniz?
Kocan da koca degil. O el bie kez kalkabildiyse bir daha inmez. Ben olsam bosanirdim. Simdi bosanmazsan dovdum yine de ayrilamiyor diye aunen devam eder. Umarim darp raporu almissindir.

Kayinvalidem oglumdan ayri kalmam dedi mecbur kaliyoruz kocamda bana bakamaz zaten cocuk gibi

Kayinvalidem oglumdan ayri kalmam dedi mecbur kaliyoruz kocamda bana bakamaz zaten cocuk gibi
Ee neden evlendin o zaman o adamla ki daha kendine bakamıyormus hem sana hemde olsaydı çocuğuna bakmayacakti? Yaşın daha çok genç nerdeyse aynı yastayiz. Bu kadar erken evlenmenin ne acelesi vardı ki? Severek mi evlendin?

Cocuk gibi bir adamla neden evlenmeyi kabul ettiniz ki? Kocaniz size bakamiyormus. Kayinvalideye mi guvendiniz? E ona guvenirsrniz o da benden izin istemeden bu evden kus ucmayacak der tabi ki. Esinin de anasina yetmeyen gucu anca sana yeter. Umarim boyle bir evlilige cocuk dusunmezsin. Cunku bu evlilik pek yuruyecek hibi degil. Ite kaka yuruse de seni cok mutlu edecek bir evlilim degil. Aslinda evlilik bu degil. Bu kolelik. Ben bir dakika durmazdim, simdiye bir avukata gitmistim. Bosanma aasmasi hazirlatip adamin onune imzala da bitsin bu is diye koymustum coktan.

Çok üzüldüm. Sizi tanımıyorken yaşadığınız fiziksel ve psikolojik şiddet sebebiyle içim acıdı anneniz bu muameleye maruz kalmanızı nasıl kabul ediyor. Cahillik ne zararlı

Evlenmeden once hic oyle goxukmuyordu evlendikden sonra ana kuzusu oldugu ortaya cikti ve dayanamadim

Evlenmeden once hic oyle goxukmuyordu evlendikden sonra ana kuzusu oldugu ortaya cikti ve dayanamadim
Tum bunlari birak da artik gecmisi degistiremezsin cunku, simdo ne yapmayi dusunuyorsun? Bu adama bir de cocuk yapmazsin umarim. Cocuk olunca beni daha cok sever diye dusunuyorsan yaniliyorsun. Cocuk olunca nasilsa artik gidemez diye daha cok saygisizlik yapip daha rahat dover. Simdi bosanamazsan cocuk olunca cocugu bahane edip hic bosanamazsin.
Bu duruma nasil bir cozum dusunuyorsun?
Bence bu adamdan ayrilip kendine yatirim yapmalisin. Okul hayatina devam edebilirsin ya da ise girebilirsin. Ama bu hayata devam etmen hata olur, duzelecek diye beklemen sadece kendini kandirmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…