Kocamdan boşanmak istiyorum

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni
Her koca döver deyipde şiddeti normallestirip indirgemelerini anlamiyorum bakin bende kayinvalidemle yaşiyorum 23 yasindayim 3 sene oldu evleneli ilk sene benimde sorunlarim oldu anlasamadim ve çocugumda yok bu surecte tartisma oldu ama şiddet asla ne esimden ne ailesinden zor oldu pskologa gittim kayinvalidemle konusup sorunlarin nerden neden ciktigini konusup tartisip uzlaşdık sonunda şukur kesinlikle şiddet gordugunuz yerde durmayin kendinizi degersizlestirmeyin affedilemez çok uzuldum sizin adiniza çocugunuz yok bi yonden olmamasinda bir hayir varmis sizi doven yarin cocugunuzuda doverdi Allah yar ve yardimciniz olsun

Kayinvalidem her seyime karisyor kocam calismama izin vermisdi 2 hafda calisdim ve papa kazandim diye kayinvalidem kiskandi iwden cikartdi beni butun gun 4 duvardayim kocamla cikalim gezelim diyorum izin vermeyip kavqa cikaryor kocamda annesinden korkup sesini cikarmiyor

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni
Gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama ağzına s.c.rm!
Her koca dövermiş. Mal miyiz len!!!!

Eşiniz bu kadar anne kuzusuysa niye evlendi acaba bu kadar da olmaz ayri eve çıkmamanizin sebebi nedir ?

Annesi izin vermed olse bile izin vermez oglumdan ayri kalam diyor
Burda en buyuk sorun eşinizde orta yolu bulmasi lazim tamam annesi ama sizde eşi oluyorsunuz boyle yaşanilmaz daha gençsiniz ilk zamanlar esiniz ile araniz nasildi evlendiginizden beri mi boyleydi sonradan mi oldu?

Burda en buyuk sorun eşinizde orta yolu bulmasi lazim tamam annesi ama sizde eşi oluyorsunuz boyle yaşanilmaz daha gençsiniz ilk zamanlar esiniz ile araniz nasildi evlendiginizden beri mi boyleydi sonradan mi oldu?
Hep sorunlu iliskimiz var ve kavqaliyiz artik sevmiyorum siddet gosterdi nasil seveyim bi kerede dovmusdu annesi beni dovduyunu gordu ve bana hucum etti oglumu sinirlendirme dedi hep annesi doldurdu bu kiz kendinden razi benden izin almiyor falan

Hep sorunlu iliskimiz var ve kavqaliyiz artik sevmiyorum siddet gosterdi nasil seveyim bi kerede dovmusdu annesi beni dovduyunu gordu ve bana hucum etti oglumu sinirlendirme dedi hep annesi doldurdu bu kiz kendinden razi benden izin almiyor falan
Boşanın kendinizi yıprattiğiniza değmez annesiyle mutlu mesut yaşasınlar

Annem ben hastayim olursem sen tek basina ne yaoacaksin dedi boyle konusuyor surekli
Allah korusun sizin ölünuz gitse evlerine daha mi iyi evlat ya hic bir anne evladinin aci cekmesine dayanamaz kusura bakmayin hem ailenizle imtihan ediliyorsunuz hem eşinizle Allah yardimciniz olsun insallah

Bugün okuduğum konulara inanmadım ya ne kadar kötü aileler? var. Herkes anne baba olamıyormuş gerçekten. Allah yardımcınız olsun Umarım kendinizi kurtarırsınız bu yaratıklardan, güzel bir hayatınız olur

Boşan zor derim ama sen boşan

Yazıklar olsun, böyle kocaya, kayınvalideye ve anneye.
Hepsi eskiden böyle görmüş ve bunu normal sanıyor.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. O kim ki sizi dövüyor?
24 yaş daha küçük. Hayatın başındasın. Sevmek sevilmek, değer görmek, saygı, şefkat senin de hakkın ama bu adamda ömür boyu onu bulamazsın ve ömrünü heder edersin.
Arkana bile bakma.

Cok saolun getcekten hepiniz cok destek oldunuz ve beni anladiniz tesekkur ederim artik o eve gitmem zaten beni ezdiren adama donmem hayatima devam edicem

Allah biliyor demek ki çocuk nasip etmemiş..

3 yıl durduğunuz kabahat.. Daha dönmeyin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…