- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
insan neden böyle bir şey düşünür ki demekki boşanmayı zaten öncesinden de kafasına koymuş adam.Kocaniz ev almak icin bosanmak istedi. Yani yarin obur gun evde hakkiniz olmasin, sadece kendisinin olsun diye bosandi. Siz de bunu kabul ettiniz. Burayi bir idrak edeyim gerisine sonra bakarim.
Ben yanlış anlamış olmalıyım dedim ama siz de öyle anlamışsınız.Kocaniz ev almak icin bosanmak istedi. Yani yarin obur gun evde hakkiniz olmasin, sadece kendisinin olsun diye bosandi. Siz de bunu kabul ettiniz. Burayi bir idrak edeyim gerisine sonra bakarim.
Geçmişte sorunlar olsada uyumlu sayılırdıktoki ne oldu?
Boşanma nedeniniz sadece saydığınız nedenler mi
Yani insan ev alirken kac yillik karisina kalmasin diye bosanmayi nasil teklif edebilir cok acayip. Konu sahibinin bunu kabul edip bosandiktan sonra evliligini(!) aynen surdurmesi daha da acayip.insan neden böyle bir şey düşünür ki demekki boşanmayı zaten öncesinden de kafasına koymuş adam.
Yok doğru aynen öyle olduBen yanlış anlamış olmalıyım dedim ama siz de öyle anlamışsınız.
Koca da Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmuş. Ev de alamamış.
Ortada bişey yok ev arkadaşlıgı kaldı sadeceYani insan ev alirken kac yillik karisina kalmasin diye bosanmayi nasil teklif edebilir cok acayip. Konu sahibinin bunu kabul edip bosandiktan sonra evliligini(!) aynen surdurmesi daha da acayip.
Ben yanlış anlamış olmalıyım dedim ama siz de öyle anlamışsınız.
Sorun şu ki yaşayamıyorum amabu pahalılıkta da ne yaoacagımı sasırdımAynı evde nasıl yaşıyosunuz?
Yani ev alacagim ama once bosanalim diyen kocadan bosanilir zaten de ev icin degil, boyle bir teklifle gelebildigi icin.Ben yanlış anlamış olmalıyım dedim ama siz de öyle anlamışsınız.
Daha buraya sıra gelmedi toki detoki ne oldu?
Boşanma nedeniniz sadece saydığınız nedenler mi
Hiç de iyi olmamış bence. Anlaşmalı boşanmışlar. Muhtemelen kontrat eş üzerine.İyi olmuş kazığı yemiş şerefsiz
Maasiniz varmis, iki cocuk icin de nafaka isteyeceksiniz. Oyle bin lira verir giderim diye bir dunya yok.Sorun şu ki yaşayamıyorum amabu pahalılıkta da ne yaoacagımı sasırdım
E o napıyo? ev alamadı ama ee alabilecek cesareti veren para yok muydu bir kısmı en azından?Sorun şu ki yaşayamıyorum amabu pahalılıkta da ne yaoacagımı sasırdım
Sorun şu ki asla evlilik yok ben bi şekilde evi de ayırırım ama cocuklar la ilgilinemm diyorYani ev alacagim ama once bosanalim diyen kocadan bosanilir zaten de ev icin degil, boyle bir teklifle gelebildigi icin.
Kira evet maalesef nafaka verse dahi her biri 1500 e tekabul ediyor tüfe oranına göre kabul etmexMaasiniz varmis, iki cocuk icin de nafaka isteyeceksiniz. Oyle bin lira verir giderim diye bir dunya yok.
Su an oturdugunuz ev kira mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?