- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Parası hala var ve hala alamadıE o napıyo? ev alamadı ama ee alabilecek cesareti veren para yok muydu bir kısmı en azından?
hayatımda daha ilginç çok az şey duydum, iki oncedende uyumluyduk diyor hanımefendiYani insan ev alirken kac yillik karisina kalmasin diye bosanmayi nasil teklif edebilir cok acayip. Konu sahibinin bunu kabul edip bosandiktan sonra evliligini(!) aynen surdurmesi daha da acayip.
Bu durum haricinde boşnmayı gerektirecek bir durum yoktu yani. Zaten artık evli değilimhayatımda daha ilginç çok az şey duydum, iki oncedende uyumluyduk diyor hanımefendi
e bosanirken bu adamın parası var boluselim denedimiz mi?direkt hiçbir şey almadan boşanmayı kabul mu ettinizParası hala var ve hala alamadı
Cocuklarin durumu nasil atmosferden nasil etkileniyorlar sizin durumunuz nasilOrtada bişey yok ev arkadaşlıgı kaldı sadece
İmam nikahı var galiba ,Aynı evde nasıl yaşıyosunuz?
Çok yorgunum kötü dönemleri atlattım evi ayırmam gerekiyor onu düşünüyorum. Çocukları cok etkilemedik,pek bilmiyor kuzularCocuklarin durumu nasil atmosferden nasil etkileniyorlar sizin durumunuz nasil
Yok o olsa da beraberlik yokİmam nikahı var galiba ,
Fatih ve Doğa gibi
Çok dogru bir tespit bende biliyorum herseyi ve hayatıma bakmam gerekiyor2 çocuğunun annesine evin yarısı kalmasın diye boşanma teklif eden şerefsiz kocaya bak sen.
Siz niye kabul ettiniz. Evin de yerin dibine batsın alma ev falan diyip boşanmasaydınız.
Daha ne okuyabilirim diyorum hep üst level geliyor.
Adam bir daha evlenelim deseniz zaten evlenmeyecekti büyük ihtimal. Amaç sizi bışayabilmekmiş büyük ihtimal. Yakında birini bulur sizi evden de kovar.
Bir şekilde kovulmadan siz evi ayırın yapacak başka bir şey görünmüyor
Hayır öyle bir beklentim yok. Öyle olsa boşanmazdim aslaSuan sizinle geri evlenmesini mi bekliyorsunuz. Sizde bi tuhafsınız
gönder anasının evine boşanmak isteyen nerde yaşayacağını düşünecektiSorun şu ki yaşayamıyorum amabu pahalılıkta da ne yaoacagımı sasırdım
Bosanma karsiliginda ev alalim demis size . Burayi biraz acarmisiniz ?Hayır öyle bir beklentim yok. Öyle olsa boşanmazdim asla
yok mu gerçekten? emin miyiz?Maasiniz varmis, iki cocuk icin de nafaka isteyeceksiniz. Oyle bin lira verir giderim diye bir dunya yok.
Su an oturdugunuz ev kira mi?
E defolsun gitsin?Parası hala var ve hala alamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?