- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Babişkomu?Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Sokak çocuğuna hakaret sayılır bu dediğiniz ve etmeseydiniz keşke..hanımefendi aklınız yerinizde mi?Resmen bir sokak çocuğu ile evlenmişsiniz. BOŞANIN!!!!!
ne yapıp edip boşan bu manyaktan. bu ne beEsimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Kaynaklarınızı lütfen bizimle paylaşın.Canım hem egoist hem şımarık hem de empati yapmayı bilmeyen biri anladığım kadarıyla cehalet hatta aşağılık kompleksli psikolojileri bozuk kişilerin ortak hareketleri bunlar böyle insanlarla asla kavga ederek küserek yada cezalandırarak başa çıkamazsın yapman gereken onu hep haklı gibi gösterip sen yaparsın sen daha iyi bilirsin senin yanındayım güveniyorum sana tarzında cümlelerle onu ehlileştirmek eğitmek. zor insanlarla yaşamak ile ilgili bütün makale kitap ne varsa araştırmıştım zamanında kesinlikle inatlaşmayın ondan olgunluk beklemeyin ona yapmadıkları için tavır almayın
Ona karşı aşırı anlayışlı ve nazik davrandığınızı hep onu düşündüğünüzü hissettirerek geçirebilirsiniz bu tarz bir kişilikle (yada kişiliksizlikle) onu yönlendirmeyi başarabilmelisiniz bol şans Allah yardımcınız olsun
Kendisine ve bebeğine vururken eline sağlık aslanım da desin mi. Tövbe estağfurullah.Canım hem egoist hem şımarık hem de empati yapmayı bilmeyen biri anladığım kadarıyla cehalet hatta aşağılık kompleksli psikolojileri bozuk kişilerin ortak hareketleri bunlar böyle insanlarla asla kavga ederek küserek yada cezalandırarak başa çıkamazsın yapman gereken onu hep haklı gibi gösterip sen yaparsın sen daha iyi bilirsin senin yanındayım güveniyorum sana tarzında cümlelerle onu ehlileştirmek eğitmek. zor insanlarla yaşamak ile ilgili bütün makale kitap ne varsa araştırmıştım zamanında kesinlikle inatlaşmayın ondan olgunluk beklemeyin ona yapmadıkları için tavır almayın
Ona karşı aşırı anlayışlı ve nazik davrandığınızı hep onu düşündüğünüzü hissettirerek geçirebilirsiniz bu tarz bir kişilikle (yada kişiliksizlikle) onu yönlendirmeyi başarabilmelisiniz bol şans Allah yardımcınız olsun
Boynuna dikkat deli var madalyasıda taksın da etrafındakilerde ona göre davransın benceeCanım hem egoist hem şımarık hem de empati yapmayı bilmeyen biri anladığım kadarıyla cehalet hatta aşağılık kompleksli psikolojileri bozuk kişilerin ortak hareketleri bunlar böyle insanlarla asla kavga ederek küserek yada cezalandırarak başa çıkamazsın yapman gereken onu hep haklı gibi gösterip sen yaparsın sen daha iyi bilirsin senin yanındayım güveniyorum sana tarzında cümlelerle onu ehlileştirmek eğitmek. zor insanlarla yaşamak ile ilgili bütün makale kitap ne varsa araştırmıştım zamanında kesinlikle inatlaşmayın ondan olgunluk beklemeyin ona yapmadıkları için tavır almayın
İroni yaptınız herhalde, aksi çok düşündürücü olurdu çünkü.Canım hem egoist hem şımarık hem de empati yapmayı bilmeyen biri anladığım kadarıyla cehalet hatta aşağılık kompleksli psikolojileri bozuk kişilerin ortak hareketleri bunlar böyle insanlarla asla kavga ederek küserek yada cezalandırarak başa çıkamazsın yapman gereken onu hep haklı gibi gösterip sen yaparsın sen daha iyi bilirsin senin yanındayım güveniyorum sana tarzında cümlelerle onu ehlileştirmek eğitmek. zor insanlarla yaşamak ile ilgili bütün makale kitap ne varsa araştırmıştım zamanında kesinlikle inatlaşmayın ondan olgunluk beklemeyin ona yapmadıkları için tavır almayın
Şunların üçte birini babaları yapmaya kalksa 17 yaşına gelmeden baba evinden kaçarlar. Ama koca yapınca seviyorum yuvamız kurtarmaya çalışıyorum tabiki evime döndüm oluyor.Anlattığınız olayda tabi ben eşimle gittimi o kadar olması gereken gibi yazmışsınız ki diyecek birşey kalmamış.
Ne bekliyordunuz o olayda ailenizin evinden eşinizin peşine giderken?
Cidden 6 aylık bebenin eline vuracak kadar sevecan hemde (!)Şoyle kocalarınızı anlatırken bir de şöyle sevecen böyle iyi diye girizgah yapmanız yok mu beni benden alıyor cidden. Pek bir sevecenmis gerçekten maşallah diyelim nazar değmesin.
Size her şey müstahak. Anneme küfür eden adamla gidiyorsam, o adamın her yaptığına da susarım. Siz de susun diyeceğim ama yazık daha yaşı dolmamış bebek bile şiddet görüyor evde. Konunuzu Bimer ve Cimer e yazmak lazım mı bilmiyorum. Bilen biri lütfen akıl versin bana. Ben o bebeğin bu canilerde kalmasını istemem. Dipnot: hep de sizin gibi ebeveyn olma özürlü insanlar ürüyor ya ben hayret ediyorum.Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Merak etmeyin böyle birine kimse inanmaz hiç bir şey sizin ve bebeğinizden önemli değil annenizi ezip geçmeyi nasıl göze aldıysanız elin oğlunu da dünden siler atarsınız isteseniz yaparsınızKizmakta haklisin. Ben de kendime kiziyorum zaten. Ama aklamaya calismiyorum. Babamin yapmis oldugu hata ve benim dertlesmek icin bunu guvenip esime anlatmam hata. Babami cok seviyorum ne kadar yanlis yapmis olsa da her zaman cok iyi bie baba oldu. Ve su an hasta engelli bakima muhtac bir durumda. Yine de evli kaldigim icin savunmuyorum kendimi. Sadece cikmaza girdim. Dogru olani biliyorum ama sanki kapana kisildim kaldim. Yine de yorum icin tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?