Kocamdan korkuyorum

Birdenbire olmaz. Sinyal verdi ama görmek istemedin. Burada boş yere konusmaya gerek yok. Boşanıp kurtulmak mı istiyorsun yoksa düzelir diye bekleyip ömrünü çürütmek mi istiyorsun? Ne yapacağına karar verirsen ona göre çözüm önerisi sunalım sana. Bu şekilde biz bosanman lazım desek bile sana bir faydası olmaz

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.

Haaaaaaaaaaadi. Sen daha 4 aylik hamileyken sana etmedigi küfür kalmamis. Üstüne tehtid etmis. Ve ne icin markete enistenle (!) Gittigin icin. Bakalim neler dedi sana. 1.5 sene evlisiniz bebek 6 aylik. Eh evlenir evlenmez nerdeyse hamile kalmissin. Bu mucizevi 180 degisme bir günde olmadi heralde. Azicik mantik ya! Böyle bir adami baba yaptiginiz icin sizede kocaman aferim

Adam, insan olamamış ki. Kendi kişisel gelişimini tamamlayamamış. Bu saatten sonra da zor.

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Babişkomu?
Babişkoyu genelde (küçük) kızlar babalarına kullanır
Bunu bi erkek helede kp demesini siz yadırgamadınızmı?
Şöyle leş herifleri bide sevecen diye tanıtıyorsunuz ya resmen midem kalkıyor
Adam el kadar bebeğe şiddet uyguluyor, sizde aslında iyidir diyorsunuz?
Yemin olsun benim yavrumun orasını burasını sıkacak birinin kafasına tüm gücümle tava,
tencere geçirmessem insan değilim.
Eğitiyormuş, kendi eğitilmemiş el kadar bebeği eğitecek pislik

Canım hem egoist hem şımarık hem de empati yapmayı bilmeyen biri anladığım kadarıyla cehalet hatta aşağılık kompleksli psikolojileri bozuk kişilerin ortak hareketleri bunlar böyle insanlarla asla kavga ederek küserek yada cezalandırarak başa çıkamazsın yapman gereken onu hep haklı gibi gösterip sen yaparsın sen daha iyi bilirsin senin yanındayım güveniyorum sana tarzında cümlelerle onu ehlileştirmek eğitmek. zor insanlarla yaşamak ile ilgili bütün makale kitap ne varsa araştırmıştım zamanında kesinlikle inatlaşmayın ondan olgunluk beklemeyin ona yapmadıkları için tavır almayın
Ona karşı aşırı anlayışlı ve nazik davrandığınızı hep onu düşündüğünüzü hissettirerek geçirebilirsiniz bu tarz bir kişilikle (yada kişiliksizlikle) onu yönlendirmeyi başarabilmelisiniz bol şans Allah yardımcınız olsun

Annenize çok üzüldüm ben. Birden çok tanı koyar muhtemelen psikiyatri eş kişisine ama bir şekilde tedavi olmalı..

ne yapıp edip boşan bu manyaktan. bu ne be

Kaynaklarınızı lütfen bizimle paylaşın.

Kendisine ve bebeğine vururken eline sağlık aslanım da desin mi. Tövbe estağfurullah.

Boynuna dikkat deli var madalyasıda taksın da etrafındakilerde ona göre davransın bencee

İroni yaptınız herhalde, aksi çok düşündürücü olurdu çünkü.

Eşime karşı güzel, huzurlu ve sakin duygular dışında hiçbir duygum yok, korku tedirginlik vs. asla yok, ancak bebeğime vuracak var ya, of. Düşünmek istemedim. Neler yapardım tahmin etmek bile istemedim. Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, bu herifle evlenmenizden zaten belli o. Bebeğinize nasıl kıyabiliyorsunuz? Elimdeki tüm imkanları seferber eder kurtulurdum ben bu adamdan, hoş ailem sayesinde kolay da olurdu. Ailenizde yok mu birileri size arka çıkacak?

Anlattığınız olayda tabi ben eşimle gittimi o kadar olması gereken gibi yazmışsınız ki diyecek birşey kalmamış.

Ne bekliyordunuz o olayda ailenizin evinden eşinizin peşine giderken?
Şunların üçte birini babaları yapmaya kalksa 17 yaşına gelmeden baba evinden kaçarlar. Ama koca yapınca seviyorum yuvamız kurtarmaya çalışıyorum tabiki evime döndüm oluyor.

Size her şey müstahak. Anneme küfür eden adamla gidiyorsam, o adamın her yaptığına da susarım. Siz de susun diyeceğim ama yazık daha yaşı dolmamış bebek bile şiddet görüyor evde. Konunuzu Bimer ve Cimer e yazmak lazım mı bilmiyorum. Bilen biri lütfen akıl versin bana. Ben o bebeğin bu canilerde kalmasını istemem. Dipnot: hep de sizin gibi ebeveyn olma özürlü insanlar ürüyor ya ben hayret ediyorum.

Önce kendini eğitsin hatta tedavi olsun.
Bildiğimiz psikopat bu adam.
Kaçın ve kendinizi, bebeğinizi kurtarın bu adamdan.

Merak etmeyin böyle birine kimse inanmaz hiç bir şey sizin ve bebeğinizden önemli değil annenizi ezip geçmeyi nasıl göze aldıysanız elin oğlunu da dünden siler atarsınız isteseniz yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…