Kocamdan korkuyorum

Siz sakamisiniz ciddi ciddi şu yorumu yaparken birazcık empati yapıp kendinizi kız kardeşinizi kızınızı aynı durum da görseniz çekip almak yerine elini eteğini mi opeceksiniz böyle pisliğin Allah aşkına şu yaptığınız yorum da mantık varmı...????

Ölmeyi bekliyorsun sanırım canım Allah'ım yar yardımcın olsun inşallah bebeğimle sağ salim kurtul bu adamdan hemen sığınma evleri var kimse bilemiyor adresini oraya git

eğer 92 doğumluysan 30 yaşında kocaman bir kadınsın

-çünkü eniştesiyle market gitti diye annesine küfür eden adamla evim erim erkeğim diye gidecek kadının en fazla 16 yaşında olabileceğini ve görücü usulü verilmiş olabileceğini filan düşünmüştüm başta--

rumuzuna sonradan dikkat ettim.

30 yaşında bile karar alıp çocuğun için o evden çıkamıyorsan buradan sana yardım etmemiz çok zor.

Bebeği bahaneniz olsun diye mi yaptınız yoksa böyle mükemmel bir evliliği neden taçlandırdınız

Savcılığa git uzaklaştırma karari al ve siginma evine git. Allah yardimcin olsun. Keske annen göndermiyorum dediginde geri donmeseydin. Ailenle durumu paylas

sevecen olmayan bir insan bile kendi bebeğine sevecen davranabilir, sizin sevecen dediğiniz kocanız 6 aylık, henüz eğitimden anlamayacak bebeğinizi eğitmek için eline vurup sarsıyor farkında mısınız? bebeğine tahammülü yok adamın. bundan öncesinde eniştenizle markete gittiğiniz için yapmadığını bırakmıyor. böyle zihniyette bir kocam olsa ailemin yuvasını yıkacağını bilsem de onunla eve dönüp, hele de aynı yatağa hayatta girmem. her çileye bebeğiniz, anneniz, babanız için katlanma bahanesini artık bir bırakın yeni bahaneler bulun. istisnasız her konuda psikopat bir eşe katlanmak için bahaneleri var insanların. sanki bu hayata on kere daha geliyormuşuz gibi hiç kendimizin kıymeti yok. valla kimse kusura bakmasın beni ölümle tehdit eden, bana psikopatça yaklaşan adamı ben ölümle tehdit ederim. kimsenin psikolojik sıkıntılarını çözmeye gelmedim dünyaya, öyle olsa psikolog olurdum.

Bebeği sarsıp eline mi vurmuş aman Allah’ım
Ben şu an seni anlayamıyorum, bu hıyar yüzünden bi de ailenle mi görüşmüyorsun? Ailenle görüştürmem diyen adamın yüzüne tükürürüm. Ne yap ne et kurtul şu pislikten ya.

Şşşşş sakiiin, kaynak bekliyorum ben. S scenty hanım kaynak atana kadar uslu durun bi.

Bir benzer hikayeyi çok yakından tanıdığım ve çok sevdiğim bir kişi yaşadı. Allaha şükür ki on yılın sonunda kurtulabildi o adamdan. Aslında boşanma davası çok daha önce açılmıştı mahkeme uzadı da uzadı.
Malesef zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüp bu adamdan kurtulmaya bakın.
Dediğim kişinin de ilişkileri sizin anlattıgınızla çok benzerdi. Sabah kalktığında önce çocuğunun kahvaltısını hazırlıyor onunla ilgileniyor diye çocuğunu kıskanan, bir sokak ötesindeki annesinin evine gitmesine izin vermeyen, asla kendi başına dışarı çıkamayıp sürekli gardiyan gibi biriyle dışarı çıkmasına izin veren, penceredeki perdesini açacağı zaman kavga çıkartan saçma salak düşünceleri kıskançlıkları olan bir adamdı. Nişanlılık zamanında babasının kızım asla yaptıgım tek bir masrafı gözüm görmez şuan ayrılmak istiyorum dersen yanındayım demesine rağmen babasını dinlemeyip evlenmişti. O kadar ayrıl barış annenin evine gitli ilişkileri olmuştu ki saymayı bırakmıştık. İlk boşanma kararı aldıklarında ikinci çocuğa hamileymiş megersem kız, sırf ikinci çocuk için tekrar deneyelim dediler. Sonra ikinci cocuk dogdu yine sacma sapan davranışlar hem piskopat adamın hem ailesinin bitmedi ve on yılın ardından boşandılar. Bu tarz insanlar çocuklarına bile bakmıyor boşandıktan sonra o da ayrı bir konu. Hala tek bir nafakasını ödememiştir, ödememek için de belirli bir adreste de bulunmayan orada burada kaçak yasayan bir adî.
Size demem o ki hikayeniz çok benziyor herseyi geçtim kendi cocugunu kıskanan bir adam, kendi ailenizle görüşmenize engel olan bir adamla ne kadar yaşabilirsiniz ki?? Yol yakınken ikinci çocugunuz da olmadan kurtulmaya bakın bu adamdan.

Sokak çocuğuna hakaret sayılır bu dediğiniz ve etmeseydiniz keşke..
Bahsetmeye calistigim şeysu sokaklarda kose bekleyip uyusturucu satan millete satasan tiplerdi . Hayat sartlari geregi oyle olmus kisiler degildi yanlis izah olmus uzgunum

Olaya bak korku filmi gibi bunu yaşayan insanlar var bir de..

Valla şimdi gelip ne yapmalıyım demek için geç kalmışsınız!! Anneniz sizin arkanızda durup göndermezken psikopat adama tıpış tıpış geri dönmüşsünüz

Valla şimdi gelip ne yapmalıyım demek için geç kalmışsınız!! Anneniz sizin arkanızda durup göndermezken psikopat adama tıpış tıpış geri dönmüşsünüz
He ya bari o gün gitme bi burnu sürtülsün itin. Asabim bozuldu bu konuda haa... 6 aylık bebeğe tahammül edemeyen bu dengesiz it, cocuk yarin bigun ayaklandiginda elini kolunu kırar dursun diye yaptim der.

Bu kadınlara gösterilen Şiddetin yapılan cinayetleri en büyük sebebi sizin gibi Tölerans gösteren kadınlardır Gözümde o adamdan daha az suçlu değilsiniz… Size acımıyorum O günahsız bebeğinize üzülüyorum

Hayır bunlar yetmez bence, dayak yerken “biraz da şuralarıma vur kocacığım” diyelim mi?

Allah sizin yardımcınız olsun.

Arkadaş aklinla zorun mu var? Uzaklaşdirma al birsey yap def et bu manyaği. Korkutmak gibi olmasin ama haberlerdeki cinayet vakalarinin 99 faizi eşinizin psikolojik yapisina sahip. Ailenizin yanina gidin. Mahkemeye bildirin. Can guvenliyiniz bile yok

He ya bari o gün gitme bi burnu sürtülsün itin. Asabim bozuldu bu konuda haa... 6 aylık bebeğe tahammül edemeyen bu dengesiz it, cocuk yarin bigun ayaklandiginda elini kolunu kırar dursun diye yaptim der.
Evet ya o yavruya içim acıdı eğitiyorum ne demek. Sen kendini eğit önce pislik

Psikoloji bilimi şokta şu an… biz nasıl olurda akıl edemedik bunca zaman böyle şeyleri diyorlar. Kitapları, teorileri baştan yazacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…