Kocamdan memnun değilim

Yok istesem ikiletmez. Ama insan cok sevse icinden gelmez mi bunlar. Erkek diye robot degil ya
Hayır isteyeceksin her defasında.Bizim kadar düşünceli değil onlar.
Ağlamayana meme yok hesabı.
Ayrıca elalemin eşleri öyle yapıyordur ama neler çekmiştir onlar da,ya da abartıyorlardır.Çok da imrenilecek bir durum yok.

Arkadaslar yanlis anlasildigim kisimlari duzelteyim.
Maneviyat konusuna onem verdigimi bilir ve kendini tanittigindan farkli olmasi beni üzüyor. Hayal kırıklığı oldu. Kandirilmis gibiyim dedim ya. Boyle de kabul etmeliyim diyememe sebebim bu.

Ve kendini sevdirme meselesi, herkes ailesiyle esinin iliskisi iyi olsun ister ve sogukluk varsa tabi ki banane diye düşünmez. Biraz gercekci olalim. Sevdirmektwn kastim maymunluklar yapsin degil. Aralari iyi olsun

Canım adam değil sen değişmezsin bence,bir kere eşini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç ,çok çirkin bence;
Ve allah la kul arasına girilmez diye bir laf var duymadıysan şimdi öğren,onun maneviyatının allah katındaki değerini sen ölçemezsin,ev işi konusunda da erkeklerin geneli böyle çünkü anneler oğullarını paşa gibi büyütüyor yine biz kadınlar suçluyuz temelde

Eşinizin anlattiginiza göre bir okuzlugu yok. Ev işlerine elini sürmemesi haricinde çok da kötü özellikleri de yok. Siz sevdiğiniz kişiyi kendi isteklerinize göre yontmak istiyorsunuz. Maneviyati yüksek evlilik nasıl oluyor onu anlamadım. Esinizin ibadeti kendisini ilgilendirir bu konuda baskı yapamazsiniz. Çok rahatsız oluyorsanız ayrilirsiniz ama ayrılacak bir şey yok bence ortada. İnsanlarla samimi olması ise karakter meselesidir, öyle tanıyıp öyle sevmissiniz evlenmissiniz. Değiştirmeye çalışmak hoş değil.

Valla bence once sen degismelisin zaten.

ibadetleri kimse icin yapılmaz yani namaz kilmayinca senin soylemenden rahatsiz olmasi cok normal. En sevmedigim seydir.isterse annen baban kocan olsun kimseye bu konuda karisilmaz.

Esin senin cevrene kendini sevdirmek zorunda degil. Belki sen aradaki dengeyi saglayamiyorsun ve ona bu konuda baski yapiyorsun. Esinde tepki olarak gicik davramislarda bulunuyor.

Yaptiginiz en buyuk hata esinizi baska eslerle kiyaslamak.
Ilgi alaka sevgi saygi gosterisi karsiliklidir. Siz esinize ne kadar saygi gosterirseniz esiniz toplumda karsiligini verir. Bilmem anlatabildim mi.
Bir insan neden baskalarini kiskanir hic anlamam.

Not: degisime once kendimizden baslarsak yol aliriz.

esinizde anormal hic bir davranis goremedim ben.hayatinizi surekli baskalariyla kiyaslarsaniz zaten hic mutlu olamazsiniz bu hayatta her konuda.oldugu gibi kabullenmeyi deneseniz beklentilerinizide dile getirirseniz cok daha mutlu olabilirsiniz bence..

erkekler bizim kadr ince düşünmez canım al karşına konuş konuşamam diyorsan yaz içindekileri ver eline. bu kdr ufak sebeplerden boşanılmaz zaten ki aldatma,dayak vs yoksa bunlar devede kulak kalır. hani demişler ya her güzelin kusuru vardır diye o hesap

Başkalarının kocalarının aslında nasıl olduklarını bilemezsin dışardan gördüğün o....

Kocanda bi öküzlük durum göremedim ...
Belki onun da vardır senin değiştirmeni istediğin hallerin???? Kimse kimsenin istediği gibi değildir

Adamın yapısı o demekki napcan bacım fabrika ayarlarına geri mi dondurelim. :) Allah baska dert vermesın sevıyosun mutlusun daha ne ?

Henüz sizin istediğiniz ölçüde bir adem kişi dünyaya gelmedi .geldiyse de size denk gelmedi
Eşinizin iyi taraflarını görüp ağrısız başınıza iş çıkartamamanız dileği ile

Canım valla seni gayet iyi anlıyorum . Fakat onu böyle kabul etmekten başka çaren yok . Bi de iyi tarafından bak bence yemek yapmadığın da yada temizlik yapmadığında kıyamet ı koparan bi esinde olabilirdi. Hemen hemen çoğu erkeklerin doğasında vardır öküzlük zaten

Bence ıkinizinde farklı karakterleriniz var :) kötü giden bir evlilik görmüyorum ben duzelmez de boşanilmaz da bunun için en iyisi birbirinizi oldugunuz gibi sevmeye devam edin bardağın dolu tarafından bakın

Eşinizin namazına siz neden karışıyorsunuz ki? Tatlı tatlı söyleyebilirsiniz ama sürekli söylerseniz adam utanır çekinir, dahası soğuyabilir bu konular kişi ile Allah arasındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…