Kocamdan NEFRET ediyorum...

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
4 senelik evliyim. Hic mutluluk yüzü görmedim evlendigimden beri. Bir kez olsun seni seviyorum demedi evleneli. Bir kez olsun canım demedi. Bir kez olsun ailemin yanina bayramda bile gelmedi. Ellerini opmedi. Sirf onun için il dışı tayin isteyip igrenc bir memlekete tayin istedim , hickemsemin olmadigi surekli bombaların düştüğü igrenc bir yerde onun icin bir başına yaşadım. Belki düzelir diye. Ama o da olmadı. Her bayramda aileme tek başına geliyorum. Iki ablam var. Onlar kocalariyla geliyorlar. Kendimi berbat hissediyorum. 9 gündür iki enistem iki ablamla beraber kocasiz babam gilde olmaktan nefret ediyorum. Kendisine mesaj attim beni gelip almasi ve evimize götürmesi icin. Okul yok bisey yok , kal orda dedi..ondan nefret ediyorum. İl dışı isteseydim keske bu yaz ..şimdi bosanirsam kimsemin olmadığı bu memlekette kizimla bir başına ne halt edicem ben ?

Bu kadar mutsuzsan ayrıl tabii ki. Elinde mesleğin var. O şehirde kalacak olursan da ayrıl. Şimdi olmaz sonra tayin olursun. Fakat benim bildiğim kadarıyla boşanma durumunda tayin isteme hakkı olmuyor. Bahsettiğim 4 yıl önce falandı boşanan memur arkadaşım ile incelemiştik, belki yeni yönetmelik gelmiştir. Avukat arkadaşlar bilir herhalde.

ya hemen bosanmaya calisma bence.duzeltmeye calis ve nefret ederek duzeltemezsin.gel beni al deme mesela atla git yanina.beraber bi tatile cikin.ailenin yaninda durmak yerine

ya hemen bosanmaya calisma bence.duzeltmeye calis ve nefret ederek duzeltemezsin.gel beni al deme mesela atla git yanina.beraber bi tatile cikin.ailenin yaninda durmak yerine
Canım benim.cok denedim. Tek çarem ayrılmak. Adam tatil falan istemiyor. Annemle zaten 4 senedir görüşmüyor. Son 2 aydir da ayri odalarda yasiyorduk zaten evdeyken bile

Internetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.

Boşandıktan sonra 1 yıl içinde tayin istenebiliyor sanırım, araştırın isterseniz.

Canim yanlis anlamadiysam eger esin asker ya da polis belkide bana oyle gelmistir ..benim esimde asker orda biliyorum bende dogunun cok mahrum yerine istanbul gibi bi yerden tayin isteyip gitmistim esim bende cok zor sartlarda kaliyordum esimin yannda ama esimi cok sevdigim icin susuyordum ve suanda batidayiz ama 2 bin nufusluk dogudanda mahrum yerde gorev yapiyoruz esimin meslegi geregi adi bati iste.. aranizdaki sevgi bagi azalmis kopma noktasina gelmis gibi sanki canim esinle herseyi bastan konus eger sorunlarinizi halledemiyorsaniz zamana birak sonucta kendi ayaklarin uzerinde durabiliyorsun ve birde kizin var en cokta kizina uzuldum ne olursa olsun boyun egme esine senin degerini bilmiyorsa birak ne hali varsa gorsun esin sonucta meslek sahibisin muhtacligin yok esine..

yalniz simdi eski konunuza baktim da esiniz hakli gibi geldi bana sanki fazla hassassiniz siz.adam cicek gondermis bozulmussunuz.uyandirip kek almaya gondermek istemissiniz uykusunda ne keki demis bozulmussunuz.kaza yapicaz dekis bozulmussunuz.boyle kimseyle anlasamazsiniz ama bence duzeltmeye bakin cocuk var

Aybeniz bende az önce konularına baktım ve şunu gördüm; eşin annenle konusmadığı için içten içe adama kin besliyorsun bence ve adamın yaptığı yapmadığı her şey sana batıyor. Eşin seni ailesiyle görüşmeye zorlamiyormus sende o zaman onu zorlama.
Sanki eşin annenle iyi geçinse bütün problemler geçecek ama adamı da bir şeye zorlayamazsın.

Keyfe bak sen. Paşamıza höt diyen olmadı demekki daha. Onun ailesiyle görüşme olayınız Nasıl? Aynı şehirde misiniz?
Ailesi 4 senedir 1 kez bile beni aramış degil. Kizim dogdugunda bile...ama kizim 2 aylik olunca ben aldim gittim evlerine . farkli sehirlerdeyiz. Ailesine arada sirada gidiyorum... Ama tel de falan hic gorusmuslugumuz yok. Umurlarinda degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…