Kocamdan NEFRET ediyorum...

Konu sahibi acaba eşinizle konuşunca ne diyor?İçimden gelmiyor mu diyor?Sana sevgim yok mu diyor?Veya bu günlerde yorgunum mu diyor?Nedir yani izahati?
Susuyor.birlikte misafirliklere gidiyorduk iftara..ya da evimize misafir cagiriyorduk yemege. Benim Arkadaslarimi.onlarin yaninda iyiydi bana. Ama gece ayni odada uyumuyordu. Su an tatil nedeniyle annemlerdeyim. Gel al beni dedim. Kal orda okul yok bisey yok tatil yap ya..yazmis.

İslamî olarak bile eşle yatak ayırmak boşanmadan önce son bir ikaz yoludur.Yatak ayırmak ne demekmiş?Bahsettiğiniz gibi bir ilde çok stresli bir hayatınız vardır anlıyorum ama bu kadarı sırf stres olamaz.Öncesinde bir kavga var mıydı?Bir gece durup dururken yastıkla gidip ayrı odada mı yatmaya başladı yani?

ya bence ikisi de yanlis.kimse istemedigi biseyi yapmasin zorla.yani isi icin zorunluysa ve o kisiyle evlenmeden once bunu biliyorsa bence aile butunlugu acisindan esinin yanina gitmeli.ama illa esimin annesi babasi diye sevmedigim insanlara gidip kalmak zorunlu olmamali.

Inan bana bir kez bile eşimin yüzüne vurmadim. Senin icin geldim buralara vs diye.. Benim yasadiklarim az buz seyler degil. Ona ragmen duzelir diye gittim .olmadı..
O zaman baska canim bazilari oyle cok yapiyor ben onlara kiziyorum bu yuzden dedim esinin yaptigi kesinlikle dogru degil canim ama iste bi arkadas surekli esine senin yuzunden buralara geldim ettim gibisine ha bire esine vururdu ve bu yuzden ayrilma asamasina gelmisti..anlatmak istedgimi anlamssn canm k.bakma yanlis anladysan

Bayramda bile bi telefon etmemek de mi sorun degil cnm . 4 senede bi bayram annemi aramadi

Bazilari esi icin senin icin geldim gul gibi hayatimi biraktim yanindayim diye cok soyluyot ben buna kiziyorum evlilik fedakarlik gerektirir her iki taraf icinde erkekte gerekiyosa ayni seyleri yapmali yaptigin fedakarlik her defasinda yuze vurulmamali o yuzden dedim acaba boylemi yapti eside bundan dolayimi sogudu diye cevremde cok ornegi var bunun..yoksa esin in yaptigi hic dogru degil sonucta bi evladi var ne olursa olsun erkek her zaman karisinin yaninda olmali ben bunun inancindayim benm anlatmak istedigim baskaydi burda

Sebep tahmin etmeye çalışıyorum örneğin cinsellikte senden hiçbir istek/sıcaklık göremeyince mi kalbi kırılıyor filan hani "bir gece ben teklif ettim diğer gece karım gene yaklaşmayınca ben de ayrı yere yattım"gibi?Ama çok afedersin şişme bebek gibi kullanıp sonra ayrı odaya kaçmak korkunç.İnan eşinin açısından bakacak yön bulamadım.
Sevgi yok,saygı yok,boşanma lafı edince akıllanmış diyorsun ama durmadan boşanma tehdidiyle olmaz ki çocuk gibi.Ne diyelim inşallah evladınla kendine güzel bir hayat kurarsın.

Ne mecburiyeti varmis? Ne kadar erkek egemen toplum delisi olduk ciktik ya. Cok rahatsiz oldum bu yorumdan. Ayrica, yasadigi yer ile ilgili anlattiklariyla ilgili vurmayin konu sahibini. Burda mevzu yasadigi yerin icinde bulundugu durum degil. Yeri gelmis, soylemis kadin. Burdan vurmak da olmaz ki, ayip.

Üstelik o her gun bomba düşen rezil yerde bile esime mutluyum imajı vermeye çalıştım hep. Hicbir zaman senin yuzunden geldim bu cehenneme demedim ..

Geçen böyle bir konu açıldı, kızcağızın biri de soruyordu her şeyi bırakıp küçük bir yere yerleşeyim mi diye. Birçok hanım, hayır dedi. İyi de dediler. Ben umutluyum kadınlardan valla, yavaş yavaş algı değişiyor. Arada böylesi de çıkıyor tabi.

Adam karısına okul da yok çalışmıyorsun, o halde gerek yok otur ananın evinde demiş. Sanki kadının orada bulunma sebebi sadece öğretmenlik gibi! Bir kocası yok ya hani orada, çocukları da yok hani! Hey Allah'ım ya! Bırak karını, çocuğu da mı özlemedin sen be adam!

Ben de konu acmistim. Herkes tayin isteyip gitmemi söylemişti. Isteyip gittim daha beter oldu

Tamam olan olmuş, bundan sonrasını iyi düşünmelisin canım.
Şimdi ne istiyorsun sen?
Inan bana daha simdi kizim geldi yanima, anne ne zaman gelcek babam benim? Anne ne zaman babam gelir? Dedi....sustum sadece...kizim 2 bucuk yaşında. Babasına gel bizi al dedim kal orda okul yok bisey yok. Tatil yap iste dedi..kızının ne denli ozledigini de yazdigim halde..ben ne yapacağımı bilmiyorum.kızım var..perperisan hissediyorum. Zavallı gibi hissediyorum. Kizim boyle dedikce ablamlar acıyor bize sanki

En buyuk imtihan es imtihanidir Rabbim anlinin akiyla cikmayi sana nasip etsin .isin gercekten zor senin icin dua edicem . herkesin esiyle bir takim sorunlari var herkes dort dortluk degil inan bana onun huyu boyleyse esini.boyle kabullen . ablanin kocasi geliyomus.filan filan onlara fazla takilma.sen esinle.mutlu olmaya calis mesela annene gidince bayramlarda bi sure kal orda ve hic arama seni ozlemeyi bilsin . İnsallah Rabbim.esinin kalbine muhabbet sevgi verir . insallah araniz duzelir de buraya bende artik mutluyum diye yazarsin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…