Kocamdan nefret etmeye başladım!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlar tutsa yakın bi arkadaşım var , o yazdı diyeceğim :)
Birebir aynısı ...
Çok sevdiği biri vardı , onunla ayrılıp görücü usulü evlendi.
Kocası 5 lira bile vermez , pintinin teki.
Bankada trilyon paraları var ,
Arkadaşım evliliğin 7.yılında ayakkabı alabildi kendisine.
Adam para vermiyor çünkü .
Çalıştırmıyor da .
Sevgide de cimri , özür dilemez , ağzından bi tatlı söz çıkmaz.
Onların on yıl oldu , düzelmedi bacım.
Sana başarılar ...

Sakın cocuk yapmayın ve calisin izin vermez DİE Bısey yok calisin sız bir bıreysınız calisip calısmama sızın hakkımız ve aılnuz arkanızda duracaksa ayrılmaktan cekınmeyın. Cocuksuz ayrılmak inanın cok kolay ılerde vakasını sever evlenirsinız

İzin vermio diosunuzda neden ızın ıstıyosunuz???Çalışın bence ayaklarınızın uzerınde durun oda parayı nereye gotururse gotursun

Coronadan dolayı bir yere gitmenize yorum yapmayacağım ama yola çıkan bi insana 30 tl vermek nedir yahu. Cebimde param olmadan yada az parayla çıkınca o kadar rahatsız oluyorum ki. Kredi kartında yoktur, ne biliyim değişik bir eşin var.
1 yilda 2 aydir evdeyiz 9 10 aydir kiyafet alamamaniz cok tuhaf gelmedi. Evlenmeden once bütün dolabimi yenilemiştim bir süre pek birşey almadim cok beğendiğim seyler dışında, dolaba sigmadi cunku kıyafetlerim, tahminim sizinde öyle.

Eskiyi hala unutamamissiniz, keşke ailenize biraz daha baskı yapsaydiniz evlenmek istiyorum diye. Bu sekilde hem kendinizi hem eşinizi mutsuz etmemiş olurdunuz.

Böyle bir evliliğe çocuk yapmayın, aileniz üzülür diye evli kalmayin. Gizli gizli altin bozdurarak hayat geçmez

şu cimri insanlara sinir oluyorum sen benim hayat standartlarımı karşılayamıyorsan çalışıp ben karşılarım diyin ailenize söylediğinizde bunları size destek olurmu yazmanizdan olmayacaklar gibi geldi sonunuz ayrılık hayat boyu böyle gitmez ..

Valla zor yani cimri insan zor olur, tutumlu ayrı cimri ayrı ama sizin ki cimri ne demek sadece yol parasi vermek kıyafet hadi neyse de yiyecekten kısmak nedir

Adamı boşasa alamıyor mu malın yarısını düzelmezse çekilecek dert değiller çünkü bı ömür çok zor.

Bosanin,annenize sakin sakin anlatirsiniz,olabilir boyle durumlar biraz ah vah der ama alisir ,adam sizi odalik almis ,evlilik sevgi saygi kafadi olusmamis ,beraber olmayin ,gunduz moralimi bozuyorsun yatakta sirnasma diyin

Para vermeyen adamı nıye calısmak ıcın dınlıyorsunkı ya verecek yada karısmayacak calıssan napacak senımı bosayacak kesle bosasa. Aılen uzulur lafınıda bırakın allah askına dunyanın sonu degıl cocukta yok hayatını baskaları ıcın yasama zaten sevdıgınden ayrılmıssın onlar ıcın barı bundam sonra yapma

Aileniz için sevdiğinizden vazgeçtiyseniz şimdi aileniz için oturun katlanın...

Görücü usulü evliliklerin çoğu zaten öyle aşk evlilikleri gibi olmuyor. Bende görücü usulü evlendim. Öyle sevgiyle bakışlar sözler pek olmuyor malesef. Rutin ilerliyor hayat. Her görücü usulü böyle demiyorum ama genel olarak böyle çünkü aslında çıkarlardan dolayı birliktelik oluyor bu. Evlenmek isteyen bir erkek ve kadın herkesin kriterleri var o kriterler karşılıklı olarak uyduğu zaman evlilik akdi yapılıyor.

Cimrilik konusunda son derece haklısınız maddiyatla kısıtlamak da şiddet sayılıyor. Güzelce konuşun olmazsa maaş kartının yedeğini isteyin.

Çalışma konusunda daha çok ısrar edin.

Mesleğiniz var mı ?

Rest çekip oturup konusacaksiniz, madem çalışmıyorum öyleyse aylık Şu kadar buraya bırakman gerekiyor diye net konuşun.

Kredi kartı çıkarın.

Her işiniz olduğunda para mı isteyeceksiniz çocuklar gibi, gurur kırıcı.

Bu hayat böyle gitmez. Annenizi de kendi icinizde bahane yapmayın.

Terapi falan düşünmedim çünkü çok soğudum sonum ayrılık gibi cimrilik düzelir mi allah aşkına? Ya Bir erkek dolapları giZli gizli kontrol eder mi kavga çıkarıyorım herşey ne kadar pahalı demeye başlıyor asla anlamıyor asla.

Ya görücü usulü ne alaka anlamadım bırakın benim annem 23 senedir cimri bir adam çekiyor dayanma sebebide kendisi çalışıyor babam parasına karışmıyor o yüzden cimri adam çekilir mi? 30 lira ne Allah aşkına o adamın maaşının yarısını elinize sayması lazım

Sigortacılık mezunuyum ve deneyimim var zaten şu aşamada bir yön çizmeye çalışıyorum kendime

Mesleğin nedir? Eşin ne işle uğraşıyor az ücret alıyorsa ondan cimri olmuştur. Yaşam şartlarını bilmeden yorum yapamam ama çocuk düşünme
Sigortacıyım,kazanıyor ama tek derdi ortaklarıyla işini büyütmek karım var evliyim faan hiç umrunda değil

Eşinin mesleği ne ve ne kadar maaş alıyor?
Otomat şirketi var ortaklarıyla ,kazancı iyi ama tek derdi şirkete yatırım geleceğe yatırım ,bence cimrilik bir hastalık tıpkı bazı kadınlarla temizlik hastalığı olduğu gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…