- 2 Ekim 2019
- 394
- 2.263
- 113
Yaşlar tutsa yakın bi arkadaşım var , o yazdı diyeceğim :)Çok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
1 yıllık evliyim görücü usulu önerisiyle tanışarak evlendik,sorun şuki kocamdan gitgite nefret etmeye başladım.cimriliği beni bitirdi resmen.mesela ev alışverişi yaparız aylık ,birşey eksildi dediğimde daha yeni almıştık diyo sanki çöpe atıyorumüstüme başıma birşey almaz ,bekarken aldığım kıyafetleri giyiyorum tek tük alırım ,canım istiyor yeni birşey almak bi dunya elbisen var dolaba sığmıyor diyor sanki kendi almış ,bu huylarından dolayı asla birşey isteyemiyorum ,bugun kardeşime giderken para istedim istemeyerek bana sadece 30 lira verdi yol parası sadece inanabiliyor musunuz.üzerimde yok diyor.ondan istememek için gram altınlarımdan arada bozduruyorum ama nereye kadar devam edecek..çalışmak istesem çalıştırmaz nişanlıyken güzel bir iş bulursan neden olmasın diyordu.kavga ediyoruz sürekli demediğini bırakmıyor bana artık sevgim bitti nefretim arttı.maddi durumumuz iyi ama parayı meZara götürecek sanki.dışarıya karşı çok iyi ailem çok sever ama ben dayanamıyorum ailem üzülmesin diyede ağzımı açamıyorum annem kalp hastası ameliyat geçirdi ,boşanmak istediğimi söylesem birşey olcak diye korkuyorum.çocuk istemiyorum bu adamdan ,birkere sarılmaz saçımı okşamaz güzel söz söylemez birlikte olmak istediği zaman sırnaşır sadece kullanıp atılmış hissediyorum,insan kocasına sarılmak ister içten birkere sarılmadı bana .nişanlıyken iyiydik bu tarz şeylerini görmedim veya kimse bana birşey demedi.2 yıl önceki hayatımı özlüyorum.çok yalnızım .2 yıl önce sevdiğim vardı ailem istemedi ,babamın elimde büyümüştü bazı şeylerini biliyorum dedi alkol içtiğini gördüm dedi ve asla vermem dedi babam, bende ailemi dinledim bitirdim ama şimdi diyorum keşke onla evlenseydim ,mutlu olurduk belkide onu özlüyorum sürekli aklımda üzdüm yarıyolda bıraktım onu ,acaba onun günahımı çıkıyor diyorum kendime ,yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ,boşanmak istiyorum .biryandan boşanıp bu adamdan kurtulurum diye seviniyorum ama bir yandanda kötü bir evlilik yaptım ve ailem için üzülüyorum..benım gibi olan mutsuzlar dertleşelim
Sakın cocuk yapmayın ve calisin izin vermez DİE Bısey yok calisin sız bir bıreysınız calisip calısmama sızın hakkımız ve aılnuz arkanızda duracaksa ayrılmaktan cekınmeyın. Cocuksuz ayrılmak inanın cok kolay ılerde vakasını sever evlenirsinızÇok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
1 yıllık evliyim görücü usulu önerisiyle tanışarak evlendik,sorun şuki kocamdan gitgite nefret etmeye başladım.cimriliği beni bitirdi resmen.mesela ev alışverişi yaparız aylık ,birşey eksildi dediğimde daha yeni almıştık diyo sanki çöpe atıyorumüstüme başıma birşey almaz ,bekarken aldığım kıyafetleri giyiyorum tek tük alırım ,canım istiyor yeni birşey almak bi dunya elbisen var dolaba sığmıyor diyor sanki kendi almış ,bu huylarından dolayı asla birşey isteyemiyorum ,bugun kardeşime giderken para istedim istemeyerek bana sadece 30 lira verdi yol parası sadece inanabiliyor musunuz.üzerimde yok diyor.ondan istememek için gram altınlarımdan arada bozduruyorum ama nereye kadar devam edecek..çalışmak istesem çalıştırmaz nişanlıyken güzel bir iş bulursan neden olmasın diyordu.kavga ediyoruz sürekli demediğini bırakmıyor bana artık sevgim bitti nefretim arttı.maddi durumumuz iyi ama parayı meZara götürecek sanki.dışarıya karşı çok iyi ailem çok sever ama ben dayanamıyorum ailem üzülmesin diyede ağzımı açamıyorum annem kalp hastası ameliyat geçirdi ,boşanmak istediğimi söylesem birşey olcak diye korkuyorum.çocuk istemiyorum bu adamdan ,birkere sarılmaz saçımı okşamaz güzel söz söylemez birlikte olmak istediği zaman sırnaşır sadece kullanıp atılmış hissediyorum,insan kocasına sarılmak ister içten birkere sarılmadı bana .nişanlıyken iyiydik bu tarz şeylerini görmedim veya kimse bana birşey demedi.2 yıl önceki hayatımı özlüyorum.çok yalnızım .2 yıl önce sevdiğim vardı ailem istemedi ,babamın elimde büyümüştü bazı şeylerini biliyorum dedi alkol içtiğini gördüm dedi ve asla vermem dedi babam, bende ailemi dinledim bitirdim ama şimdi diyorum keşke onla evlenseydim ,mutlu olurduk belkide onu özlüyorum sürekli aklımda üzdüm yarıyolda bıraktım onu ,acaba onun günahımı çıkıyor diyorum kendime ,yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ,boşanmak istiyorum .biryandan boşanıp bu adamdan kurtulurum diye seviniyorum ama bir yandanda kötü bir evlilik yaptım ve ailem için üzülüyorum..benım gibi olan mutsuzlar dertleşelim
Size katılıyorum. Hem harcama hem çalışma ölelim bide. Ya ihtiyacımı karsila yada calisicam de sende insansınÇalışmama izin vermiyor lafı çok garibime gidiyor.İzin mi istiyorsunuz? Boşanır mısınız bilmem ama çocuk sakın yapmayın.
Adamı boşasa alamıyor mu malın yarısını düzelmezse çekilecek dert değiller çünkü bı ömür çok zor.Yaşlar tutsa yakın bi arkadaşım var , o yazdı diyeceğim :)
Birebir aynısı ...
Çok sevdiği biri vardı , onunla ayrılıp görücü usulü evlendi.
Kocası 5 lira bile vermez , pintinin teki.
Bankada trilyon paraları var ,
Arkadaşım evliliğin 7.yılında ayakkabı alabildi kendisine.
Adam para vermiyor çünkü .
Çalıştırmıyor da .
Sevgide de cimri , özür dilemez , ağzından bi tatlı söz çıkmaz.
Onların on yıl oldu , düzelmedi bacım.
Sana başarılar ...
Aileniz için sevdiğinizden vazgeçtiyseniz şimdi aileniz için oturun katlanın...Çok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
Terapi falan düşünmedim çünkü çok soğudum sonum ayrılık gibi cimrilik düzelir mi allah aşkına? Ya Bir erkek dolapları giZli gizli kontrol eder mi kavga çıkarıyorım herşey ne kadar pahalı demeye başlıyor asla anlamıyor asla.öncelikle eşinizle uygun bir dille konuşarak derdinizi anlatın. baktınız gelişme yok. konuyu ailelere açın. olaylar kendiliğinden gelişir zaten. belki çift terapisi de iyi gelir. onu düşündünüz mü? eşiniz mantıklı değil çünkü.
Sigortacılık mezunuyum ve deneyimim var zaten şu aşamada bir yön çizmeye çalışıyorum kendimeÇalışma konusunda daha çok ısrar edin.
Mesleğiniz var mı ?
Rest çekip oturup konusacaksiniz, madem çalışmıyorum öyleyse aylık Şu kadar buraya bırakman gerekiyor diye net konuşun.
Kredi kartı çıkarın.
Her işiniz olduğunda para mı isteyeceksiniz çocuklar gibi, gurur kırıcı.
Bu hayat böyle gitmez. Annenizi de kendi icinizde bahane yapmayın.
Sigortacıyım,kazanıyor ama tek derdi ortaklarıyla işini büyütmek karım var evliyim faan hiç umrunda değilMesleğin nedir? Eşin ne işle uğraşıyor az ücret alıyorsa ondan cimri olmuştur. Yaşam şartlarını bilmeden yorum yapamam ama çocuk düşünme
Otomat şirketi var ortaklarıyla ,kazancı iyi ama tek derdi şirkete yatırım geleceğe yatırım ,bence cimrilik bir hastalık tıpkı bazı kadınlarla temizlik hastalığı olduğu gibiEşinin mesleği ne ve ne kadar maaş alıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?