- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Cevap mesajınızda gizli; karakteri bu, değişmez. Bırakacaksın, kendi kendine yaşasın hayatı, sizinki evlilik değil ki?onun karakteri bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap mesajınızda gizli; karakteri bu, değişmez. Bırakacaksın, kendi kendine yaşasın hayatı, sizinki evlilik değil ki?onun karakteri bu
İyiyken herkes iyidirEşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Boşanmak son çare. Ben evliliğimi daha huzurlu hale getirmek için çabalamak istiyorum öncelikle .
Fiziksel herhangi bir zararı şimdilik yok diye düzeltelim bence. Her şey ilk hakaretle başlar sonra şiddete çevrilir.Eşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Boşanmak son çare. Ben evliliğimi daha huzurlu hale getirmek için çabalamak istiyorum öncelikle .
Evliliği duzeltmeden çocuk yapmayın öncelikle müsait bir zamanda alıp karşınıza tartışmadan suclamadan ne hissettiğini anlatarak eğitimli bir insanın empatiden yoksun olmasını anlayamadigindan ona olan duygularının incidiginden dem vurup bu şekilde bir yaşam istemediğini anlatEşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Evliliğinizle ilgili ne karar verirsiniz bilmem. Lütfen en azından kararınızı netleştirmeden çocuk yapmayinMerhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim eşimin üniversitede saygin bir mesleği var. Ben de lisans mezunuyum bir meslegim var. Ancak eşim beni sürekli aşagılıyor. her tartışmada sen kimsin ki, sana mı sorucam, sen ne bilirsin ki diyor. Benim kararlarima hiç önem vermiyor. Her zaman kendi istediğini yapıyor. Ben en iyisini bilir yaparım zaten diyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok üzülüyorum kendine olan güvenimi kaybettim resmen. Ayrıca çocuğumuz da olmuyor bu durumdan ikimizinde psikolojisi çok etkilendi. Bunun da etkisi vardır ama onun karakteri bu, çocuk olsa da aynı şeyleri söyler. Bir de ailesine çok düşkün onları hep ön planda tutuyor, beni aile olarak benimsemiyor. Beni eş olarak da benimsemiyor. Düzeltmek için ne yapicam bilmiyorum![]()
Karşılıklı tartışsanız, bir konuda anlaşamazsanız bir sanş verin , konuşun çözün derim ama eşiniz gibi ruhu hasta olanlar düzelmiyor maalesefMerhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim eşimin üniversitede saygin bir mesleği var. Ben de lisans mezunuyum bir meslegim var. Ancak eşim beni sürekli aşagılıyor. her tartışmada sen kimsin ki, sana mı sorucam, sen ne bilirsin ki diyor. Benim kararlarima hiç önem vermiyor. Her zaman kendi istediğini yapıyor. Ben en iyisini bilir yaparım zaten diyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok üzülüyorum kendine olan güvenimi kaybettim resmen. Ayrıca çocuğumuz da olmuyor bu durumdan ikimizinde psikolojisi çok etkilendi. Bunun da etkisi vardır ama onun karakteri bu, çocuk olsa da aynı şeyleri söyler. Bir de ailesine çok düşkün onları hep ön planda tutuyor, beni aile olarak benimsemiyor. Beni eş olarak da benimsemiyor. Düzeltmek için ne yapicam bilmiyorum![]()
Nasıl başlarsa öyle gider insan 7sinde neyse 70inde odur adam okumuş Saygin mesleği var ama adam olamamış size saygısı yok çocuk yapacaksınız iyice düşünün bosanin demeyecem çünkü desem bile bunu sebeb olarak görmüyorsunuz. Önemli olan zaten kızgınken söyledikleri ben bunu hep onemserim insanları kızgınken tanıyorsun o zaman içinde ki kini kusuyor. Çocuğu bahane etmeyin lütfen bizimde 2bucuk senedir çocuk olmuyor ama eşim sırf bu konu yüzünden veya stresi yüzünden kavga cikartmadi cikartamazda cikartmamali.... Saygı bitince sevgi de bitiyor bana göre aşkından ölüp bit ama saygısı yoksa yürütmenin de anlamı olmuyor .. boşanmayı düşünmüyorsunuz en azından karşınıza alip konuşun belki laftan anlar ama sanmıyorumEşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Eşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Cocuk yapmak da ilk çare oluyor galiba sizin için. Ilginç bir bakış açısı. Aşağılanmak hoşunuza gidiyor olabilir mi içten içe? Ben hala herhangi bir düzelme görmeden bebek yapmaya çalışmanız için başka neden göremedim.Eşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
sız son koca bükücümüsünüz rehabılıte merkezımısınız neden ve nasıl duzelteceksınız anasının duzgun yetıstıremedıgını sız nasıl yetıstıreceksınız acaba ?Eşimi seviyorum da ama. Tartışma olmadığı zaman gayet sevgi doluyuz. Bir konuda zıtlaştık mı bambaşka biri oluyor sanki. Fiziksel herhangi bi zarari yok kesinlikle ama o kızgınlıkla söyledikleri çok kırıcı. Çocuğumuz da olmayınca o üzüntüyle iyice birbirimize sarıyoruz. Sık sık tartışma...
Kimi, neyi düzeltmek istiyorsunuz?Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim eşimin üniversitede saygin bir mesleği var. Ben de lisans mezunuyum bir meslegim var. Ancak eşim beni sürekli aşagılıyor. her tartışmada sen kimsin ki, sana mı sorucam, sen ne bilirsin ki diyor. Benim kararlarima hiç önem vermiyor. Her zaman kendi istediğini yapıyor. Ben en iyisini bilir yaparım zaten diyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok üzülüyorum kendine olan güvenimi kaybettim resmen. Ayrıca çocuğumuz da olmuyor bu durumdan ikimizinde psikolojisi çok etkilendi. Bunun da etkisi vardır ama onun karakteri bu, çocuk olsa da aynı şeyleri söyler. Bir de ailesine çok düşkün onları hep ön planda tutuyor, beni aile olarak benimsemiyor. Beni eş olarak da benimsemiyor. Düzeltmek için ne yapicam bilmiyorum![]()
Üzerine düşmeyip kendinizi geri çekeceksiniz, valizinizi toplayıp gideceksiniz o zaman görür neyin ne olduğunu, sakın geri adım atmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez...Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim eşimin üniversitede saygin bir mesleği var. Ben de lisans mezunuyum bir meslegim var. Ancak eşim beni sürekli aşagılıyor. her tartışmada sen kimsin ki, sana mı sorucam, sen ne bilirsin ki diyor. Benim kararlarima hiç önem vermiyor. Her zaman kendi istediğini yapıyor. Ben en iyisini bilir yaparım zaten diyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok üzülüyorum kendine olan güvenimi kaybettim resmen. Ayrıca çocuğumuz da olmuyor bu durumdan ikimizinde psikolojisi çok etkilendi. Bunun da etkisi vardır ama onun karakteri bu, çocuk olsa da aynı şeyleri söyler. Bir de ailesine çok düşkün onları hep ön planda tutuyor, beni aile olarak benimsemiyor. Beni eş olarak da benimsemiyor. Düzeltmek için ne yapicam bilmiyorum![]()
Ne duruyorsun bosasana ablacım?Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim eşimin üniversitede saygin bir mesleği var. Ben de lisans mezunuyum bir meslegim var. Ancak eşim beni sürekli aşagılıyor. her tartışmada sen kimsin ki, sana mı sorucam, sen ne bilirsin ki diyor. Benim kararlarima hiç önem vermiyor. Her zaman kendi istediğini yapıyor. Ben en iyisini bilir yaparım zaten diyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok üzülüyorum kendine olan güvenimi kaybettim resmen. Ayrıca çocuğumuz da olmuyor bu durumdan ikimizinde psikolojisi çok etkilendi. Bunun da etkisi vardır ama onun karakteri bu, çocuk olsa da aynı şeyleri söyler. Bir de ailesine çok düşkün onları hep ön planda tutuyor, beni aile olarak benimsemiyor. Beni eş olarak da benimsemiyor. Düzeltmek için ne yapicam bilmiyorum![]()
Çare olarak çocuğu görmüyorum tabiki. Cocuk için tedaviye çok önce başladık. Tedaviden önce böyle değildi.Cocuk yapmak da ilk çare oluyor galiba sizin için. Ilginç bir bakış açısı. Aşağılanmak hoşunuza gidiyor olabilir mi içten içe? Ben hala herhangi bir düzelme görmeden bebek yapmaya çalışmanız için başka neden göremedim.
Evet bende ona bunu diyorum. Senin her dediğine he dersem mutluyuz, aksi oldu mu tartışiyorsun. Ona cevap vermezsem gülüp geçersem mesela 3 saat sonra bir şey olmamış gibi iyi bı şekilde devam eder. Ama benim de tahammulum azaldı iyice illa cevap veriyormTartışmayın o zaman. Tartışmak karşılıklı yapılan bir eylem. Madem evliliğinize illa devam edeceksiniz huzurlu bir evlilik için her dediğine he diyin