- 31 Aralık 2014
- 93
- 25
- 18
- 36
- Konu Sahibi askyalnizi
-
Saklayacağı bir mesaj yok zaten öylesine konusmuslarayaga kaldırırdım ortalıgı o kişiyi arardım .eski sevgilimi kalmış yav evlenmiş barklanmış bebek beklıyorsunuz birde...yani gizli saklı yapmıyor baya facebookta silmedıgıne gore mesajları...iyi düsünün........
Öyle yapacağım tesekkurlerKabul edilebilir bir yanı yok eşinizin yaptığının. Bence ne pahasına olursa olsun sert ve net bir tepki koymalısınız.
esim soylemis ve kızlar esimi tanımadığınız için bazen asırı sert yorumlar gelebiliyor ama esim yapmadıgı bir seye yaptım demez daha bir yalanını gormedim bu zamana kadar sozune ne.olursa olsun guvenirimPislik kiz esinizin evli oldugunu bilmiyor olabilir mi?
Evet bunları dusundukce ben de kotu oluyorum iyi dilekleriniz için tesekkurlerYa madem hisleri tekrar canlanacak kadar derindi de neden seninle evlendi..Neden birde çocuk sahibi oldu..Erkekler bazen ne kadar dengesiz,amaçsız,saçma sapan davranıyorlar..
Ayrıldı gitti ya,ölen inek sütlü oldu heralde..
Gül gibi karın,kanatsız meleğini taşıyor karnında..
Yazıklar olsun ya..
O kadınada, eşinede..
Üzülme kardeşim..Sen üzülme..
Herşey olacağına varır..
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Su asamada aileleri sokmayı pek dusunmuyorum once olayın iyice belli olması ve benim ne istedigime.karar vermem gerekiyor bence ama daha aonra duruma gore tabi bu soyledikleriniz dusunulebilir tesekkurlerEşinin ailesinden biriyle mi konuşsan canım? Yardım almalısınız hamilesin sonuçta bence bir doktora gidin beraber neden böyle davrandığı ortaya çıksın onu seviyordu araları da sohbet edecek kadar iyiydi de neden onunla evlenmedi?
Ben de bebeğime Birey olmasından cok korkuyorum zaten İnşallah her ne olacaksa bebegim ve benim için en iyisi neyse o olsun teşekkürlerSenin değerini bilmeyen adamla asla birlikte olma terket derim. Bu nasil bir terbiyesizlik kafasi karismis vay be! Defolsun gitsin o zaman inanilmaz sinirlendim. Ben hamileyken aldatildigimi ogrenmistim ve bosanma asamasinda bebegimi kaybetmistim seni cok iyi anliyorum. Inan kimse senden ve bebeginden degerli değil o pislik haketmiyor sizi
O zaman ne anlamı var ki yani gostermelik degisip değişmediğini nereden bilecegim benHaklisin da canim ama maalesef erkekler bazen kendiliginden degişmezler. Onları bazen birilerinin uyarması gerekiyor.
İşte onu kimse bilemez canım.O
O zaman ne anlamı var ki yani gostermelik degisip değişmediğini nereden bilecegim ben
Hanımefendiyle konuşun derim ne münasebetle sürekli mesaj atıp duruyor ya? Eşin de ayrı bir şey neden cevap veriyor ?
önemli olan hanfendiyle diyil eşiyle konuşup halletmesi diyilmi
Ne yaptınız, eşinizle konusabildiniz mi?Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Kızla sen iletisime geç ve ona içinden geçenleri söyle araması evliliği nin etkilendiğini çocuğunuzun olacağını söyle ben olsam dayanamazdım kızla sen konuş face den söyleGeçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?