kocamdan supheleniyorum yardımm

Bu adama güven olmaz daha önce aldatmış aldatıltıktan sonra neden hamile kaldın ki.

o kadar cümle ve tek bir nokta bile yok okumakta zorlandığım için bıraktım okumayı..

Ayyyy 8. sayfaya kadar anca okuyabildim, ne kadar normalmis gibi anlatiyorsunuz, kiskanc olmaya bilirsiniz ki fazlasi zarar zaten böylesi daha iyi ama bu bi kiskanclik olayi degilki... Birliktelikleri yok diyorsunuz ama buda bi aldatma, tek farki sizden gizlememesi, simdi gizlemek mi gizlememek mi daha kötü vallah ayirt edemedim... Neden bukadar uzatiyorsunuz? Ben bosanin demiyorum, ki ben kendim bunu kaldiramazdim isterse on cocugum olsun, ama kesin ve hemen bi tavir koymaniz lazim... Niye, nicin zaman veriyorsunuz? Iyice bi tartsin ölcsün kolayca kararini versin diyemi, siz yada o mu diye? Yoksa kiymetinizi bilsin diyemi? Akli basina gelip sizi mi sececek yoksa sevgiliyemi gidecek diye bi oturup sirtini sivazlamadiginiz kalmis... Ben olsam kendimi tercih meselesi yapmazdim... Bikere uyarip baktim devam ediyor ve kendini aklamaya ugrasiyor, bende taviz vermezdim... Ya pilimi pirtimi toplayip ben giderdim yada onu yollardim evden ki isin ciddiyetini anlasin... Bu durumda kalip savasmak niye? Akli, gönlü kaymissa istedigi kadar sizin yaninizda olsun ne fayda? Eger tava gibi kafasina carparsaniz kendi degerlerinizi o zaman belki kurtarma sansiniz olur... Yani uzun lafin kisasi, bunu kendinize yaptirtmayin, degerlerinize sahip cikin, o diger kadinin gözünde esiniz sizi suan o kadar kücültmüs durumda ki, bunu hak ediyormusunuz? Bebeginiz hak ediyor mu? Esiniz sizi düsünmüyor siz niye onu bukadar yüceltiyorsunuz...

Son düzenleme:
eski sevgilisiyle yazışmış daha önce kurban bayramında olmuş bu olay.
Kiz bende baska biri daha var sandim, ayni eski sevgili iste ilk o zaman baslamislar yazismaya, kiz hala biseyler hissettigini söylemis, beyimizinde kafasi karismis, ve halen yazisiyorlar ve bunu normal olarak görüyor beyfendi... Konusahibide hala göz yumuyor... Böyle ciddi bi olay var aksama oturup konuscakmis, ben simdiye yedi sülaleye rezil etmistim...

işte taa o zamanlar aldatmaya başlamış bende neden hamile kaldın bu adamdan diyorum

adam alışmış aldatır yani

Sagolasın amin. Ya hala mesajlasıyor mu bilmiyorum zaten hergun duzenli konusmuyorlar ama ara sıra mesajlasmıslar ben yeterince serttim ama o ciddiye almadı belkide hamile oldugum icin esip gurledigimi dusunuyor bil.iyorum

T
Cocugumu babasız buyutmek istemem elbetteki bu zamana kadar geleceğimle cocugumla kurdugum her hayalin bas rolunde esim vardı ama egerki o kadına karsı hisleri canlandıysa zaten bizim mutlu bir aile ortamımız olmaz artık esimin sergileyecegi davranısa baglı

Kadın ev
Kadın evli degil canım

Hem kendi ailemi, hem de senin aileni toplayicam bir araya, soyleyecem her şeyi de eşine. Ya da boşanmakla falan tehdit et.[/QUOTE
Hem kendi ailemi, hem de senin aileni toplayicam bir araya, soyleyecem her şeyi de eşine. Ya da boşanmakla falan tehdit et.
esimi tehdit etmek değil kendisinin karar verip birseyleri degistirmesini bekliyorum bosanmak korkutmak icin agza alınacak bir Seyirci değil sonuçta

İste ben hamileyken kendimi bu kadar dengesiz hissettim cok yıprandı beni dusunmemesine onemsememesine zaten ipler de bundan dolayı koptu

Teşekkürler ama en baştan beri diyorum ne o kadınla ne de ailesiyle bir irtibatım olmaz yani esimin kadına konusmamız dogru olmaz demesi lazımdı

ayaga kaldırırdım ortalıgı o kişiyi arardım .eski sevgilimi kalmış yav evlenmiş barklanmış bebek beklıyorsunuz birde...yani gizli saklı yapmıyor baya facebookta silmedıgıne gore mesajları...iyi düsünün........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…