- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi askyalnizi
-
o kadar cümle ve tek bir nokta bile yok okumakta zorlandığım için bıraktım okumayı..Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Aldatmis mi bideBu adama güven olmaz daha önce aldatmış aldatıltıktan sonra neden hamile kaldın ki.
Aldatmis mi bideAyyyy daha ne diyeyim....
Kiz bende baska biri daha var sandim, ayni eski sevgili iste ilk o zaman baslamislar yazismaya, kiz hala biseyler hissettigini söylemis, beyimizinde kafasi karismis, ve halen yazisiyorlar ve bunu normal olarak görüyor beyfendi... Konusahibide hala göz yumuyor... Böyle ciddi bi olay var aksama oturup konuscakmis, ben simdiye yedi sülaleye rezil etmistim...eski sevgilisiyle yazışmış daha önce kurban bayramında olmuş bu olay.
Kiz bende baska biri daha var sandim, ayni eski sevgili iste ilk o zaman baslamislar yazismaya, kiz hala biseyler hissettigini söylemis, beyinizinde kafasi karismis, ve halen yazisiyorlar ve bunu normal olarak görüyor beyfendi... Konusahibide hala göz yumuyor... Böyle ciddi bi olay var aksama oturup konuscakmis, ben simdiye yedi sülaleye rezil etmistim...
cibik yalvarıyorum biraz az smile :))
Ama seviyom ben smilecibik yalvarıyorum biraz az smile :))
Cok sinirlendim zaten sinir nobeti gecirdimtelefonu eşinin kafasında parçalamadın mı nasıl rahat rahat söylüyo sana havadan sudan konuştuk filan diye
Sagolasın amin. Ya hala mesajlasıyor mu bilmiyorum zaten hergun duzenli konusmuyorlar ama ara sıra mesajlasmıslar ben yeterince serttim ama o ciddiye almadı belkide hamile oldugum icin esip gurledigimi dusunuyor bil.iyorumo telefonu ona yedirecektin. senin tepkini yeterince sert bulmamış ki konuşmaya devam ediyor. yada tepkin yeterince sertti ama adam ondan vazgeçemiyor. iki durumda kötü bacım. hamile iken net bir karar vermekse çok daha zor allah yardımcın olsun
Cocugumu babasız buyutmek istemem elbetteki bu zamana kadar geleceğimle cocugumla kurdugum her hayalin bas rolunde esim vardı ama egerki o kadına karsı hisleri canlandıysa zaten bizim mutlu bir aile ortamımız olmaz artık esimin sergileyecegi davranısa baglıyazdıklarınızı okuyunca cesaretiniz ve kararlılığınız çok hoşuma gitti sızlanıp ne yapacam demek yerine dik bir duruş sergiliyorsunuz. üzüldüğüm nokta hamile oluşunuz eşiniz tarafından haksızlığa uğradığınızı düşünüyorum, ama şu da var erkekler bizim gibi düşünmüyorlar belki de dediği gibi havadan sodan bir konuşmalardır ki bu da doğru değil tabi ki , bebeğinize bakabilecek durumunuz olsa bile babasınından ayrı olması durumunu düşünün derim.
Kadın evli degil canımYok artık ya.... Eşin resmen suçlu ama diğer kadın da suçlu. Ben olsam telefonu elinden aldığım gibi geri vermezdim. Mesajların ekran görüntülerini alıp, kadının kocasını arardım bir bir şikayet ederdim. İkisinide herkese rezil ederdim. Sonrada o adamın önce saçını başını yolardım sonrada k*çına tekmeyi basardım. Ne demek eski sevgilisiyle mesajlaşma. Kadın mesaj attıysa senin yanında arayıp, bir daha arama yoksa eşine şikayet etmem gerekir huzurumu bozma demesi gerekiyordu. Ağır yazdım ama okuyunca kan beynime sıçradı resmen.
Hem kendi ailemi, hem de senin aileni toplayicam bir araya, soyleyecem her şeyi de eşine. Ya da boşanmakla falan tehdit et.[/QUOTE
esimi tehdit etmek değil kendisinin karar verip birseyleri degistirmesini bekliyorum bosanmak korkutmak icin agza alınacak bir Seyirci değil sonuçtaHem kendi ailemi, hem de senin aileni toplayicam bir araya, soyleyecem her şeyi de eşine. Ya da boşanmakla falan tehdit et.
İste ben hamileyken kendimi bu kadar dengesiz hissettim cok yıprandı beni dusunmemesine onemsememesine zaten ipler de bundan dolayı koptuHamile misiin? Normalde bile yapmaması gereken bir davranışı karnında bir mucize taşıyan eşine nasıl yapmış şaştım kaldım doğrusu.. Kimse kusura bakmasın ama hiç doğru değil mesajlaşmak ne demek? Havadan sudan olsa bile ki hadi diyelim sadece arkadaşlar o kadına arkadaşça bakıyo sirf senin kalbin kırılmasın üzülme stres olma diye konuşmaması gerek bunu düşünememiş mi? Sen neden konusuyosun dedigindede cevap vermeyip yatmis çok ayip bu yaptigi bence açık açık koy tavrını konuşmanı istemiyorum bitir konuşmanı de eğer takmazsa da ben giderim de eğer sana hamile halinle bile bunu yapabiliyosa bu adam senin değerini bilmiyo hicbir sey senden guzel kalbinden ve bebeginden onemli degil
Hayır tartışmasız eski sevgilisinden dolayı cıktısana olan hislerini neden kaybetmiş tartışma mı yaşadınız
Teşekkürler ama en baştan beri diyorum ne o kadınla ne de ailesiyle bir irtibatım olmaz yani esimin kadına konusmamız dogru olmaz demesi lazımdıKadin bekar mi?
Bu rahatlik nerden geliyomus?
Evli adama denecek laf mi yani?
Nesine guveniyor ?
Esiniz onu kesinlikle unuttuysa ve de normal evli bir erkek gibi davranmak istese kesinlikle o kadina haddini cok sert bir sekilde bildiridi.
Esinizden cesaret aliyo bence?
Hangi kadin taa eski sevgilisine hem de evli iken bu sekilde konusabilir ?
Adam hadi ters tepki verirse diye dusunmez mi?
Kadinin ailesine bi sekilde ulasip durumu bildirin , bence hakediyo
, sonucta ilk iletisime gecen kadin di mi?
Ama karsi taraf da sunu diyebilir; kadin ne yaparsa yapsin evli adam asla yüz vermemeliydi
Bu arada kocaniza ne yaparsiniz onu bilemem, hamileymissiniz, kotu seyler soylemek istemiyorum fazla.
Teşekkürler ama en baştan beri diyorum ne o kadınla ne de ailesiyle bir irtibatım olmaz yani esimin kadına konusmamız dogru olmaz demesi lazımdıKadını ara. amacınız nedir... diye bi yaygara kopar bakalım.
yelloza bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?