kocamdan supheleniyorum yardımm

Ya madem hisleri tekrar canlanacak kadar derindi de neden seninle evlendi..Neden birde çocuk sahibi oldu..Erkekler bazen ne kadar dengesiz,amaçsız,saçma sapan davranıyorlar..
Ayrıldı gitti ya,ölen inek sütlü oldu heralde..
Gül gibi karın,kanatsız meleğini taşıyor karnında..
Yazıklar olsun ya..
O kadınada, eşinede..
Üzülme kardeşim..Sen üzülme..
Herşey olacağına varır..
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah..

Eşinin ailesinden biriyle mi konuşsan canım? Yardım almalısınız hamilesin sonuçta bence bir doktora gidin beraber neden böyle davrandığı ortaya çıksın onu seviyordu araları da sohbet edecek kadar iyiydi de neden onunla evlenmedi?

gönül meselelerinde çok katıyımdır. başka birini tercıh ederse cehennemın dıbıne kadar yolu var
korkma! her şey olacagına varır.. bu varma sebebı başka bir kalpse emegıne bıle acımaya üzülmeye degmez! çünkü bu emek degıl, tecrubedır ınsana..

Senin değerini bilmeyen adamla asla birlikte olma terket derim. Bu nasil bir terbiyesizlik kafasi karismis vay be! Defolsun gitsin o zaman inanilmaz sinirlendim. Ben hamileyken aldatildigimi ogrenmistim ve bosanma asamasinda bebegimi kaybetmistim seni cok iyi anliyorum. Inan kimse senden ve bebeginden degerli değil o pislik haketmiyor sizi

esimi tehdit etmek değil kendisinin karar verip birseyleri degistirmesini bekliyorum bosanmak korkutmak icin agza alınacak bir Seyirci değil sonuçta
Haklisin da canim ama maalesef erkekler bazen kendiliginden degişmezler. Onları bazen birilerinin uyarması gerekiyor.

Bence kadinin gözünükkorkutun konustuklarinizin ekran alintisi yaptim yuvami yikmaya calisiyo diye dava acarim rezil ederim seni de bak bakalim bidaha evli erkekle konusabiliyomu
Esinizde ayri karaktersiz ama biraz empati yapmasini saglayin

Kadinin kocasina ulas bir sekilde face den falan, ve durumu anlat..rezillik ciksin, cikmis zaten

verdiğiniz tepkilrde haklısınız.kim olsa aynı şeyleri hissederdi.koca kaşınıyor
verdiğiniz tepkilrde haklısınız.kim olsa aynı şeyleri hissederdi.koca kaşınıyor
Haklısınız sinirlendiginde insan pek cok seyirci yapmak istiyor ben de elbette aramayı dusundum hatta buraya gidip kızla yuz yuze konuşması hesap sormayı bile dusundum ama daha sonra sakin kafayla dusununce o kıza soyleyecek bir sey olmadıgı kanaatine vardım ortada net bir iliski yok mesajlasmalar gercekten arkadasca ama bu bitmis gitmis birsey degilki kurban bayramında bu kıx bayramlasma bahanesiyle esime ona larsı birseyler hissettiginl soylemisti esimin dedigine gore evli oldugunu bilmiyormus ama orada ogrendi esim soylemis evlendigini ya ne bileyim ben esime kızıyorum ya ne diye konusuyorsun

Cocukca bir davrandı olur gibime geliyor yine de tavsiyesi için tesekkurler

Konu sahibine düşen şey belli aslında ...
Ama hamile olduğu için belki ayrılma sürecini yaşamak istemeyebilir .

Hamile haliyle bir de çok intici, çok kötü bir durum kadın için .
Yuva kurmakta basit yuva yıkmakta ilk secenegim tabiki de ayrılmak degil ama dusunduklem yazadıklarım hissettirdiklerim beni bosanmaya itiyor elbette hamile oldugum icin alacagım kararı bir kendim icin bir de cocugum ici gozden gecirecegim ama once esimle konusmayı bekliyorum cunku ortada tam anlamıyla net birsey yok

Normalde evliliginiz nasildi?
Ya aslında ilk altı ay cok iyiydi ama fark hizmeti nedeniyle doğuya gitmek zorunda kaldık hakkarideyiz alıştığımız ortamdan koltuk ailelerimiz filan burada bazı gerginlikler oldu tabi iki.iade cok bunalım bir durumdayız cunku ama iyiydik aslında

bunu bende dedim ama kıonu sahibi benden önce diyen birine bunu yazmış.

bunu çocukça buluyormuş.
Dort yıldır birlikteyiz esimle ikimizde kimin ne yapıp yapmayacagını biliyoruz dolayısıyla ben esime kalkıp ben de o zaman ornek veriyorum a sahsı ile konusacagım dedigim de bunu yapmayacagımı bilir ki bu misilleme de cocukca olur dedigim gibi

kısacası konu sahibinin kendine güveni tam. bir yere sığınacak durumu yok
Benim de beklentim o zaten inandırması gerek beni

Kabul edilebilir bir yanı yok eşinizin yaptığının. Bence ne pahasına olursa olsun sert ve net bir tepki koymalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…