- Konu Sahibi askyalnizi
-
Bence bu çok klasik bir laf,Benim de aklıma cok seyirci geliyor ama o kadınla muhatap olup kendimi kucuk dusrmeyecegim
Once Eşinizi ciddi sekilde uyarin. Devam ederse sonuclarina katlanacagini söyleyin.Esim asker ben de doğuda olduğumuz için calısmıyorum evlenmeden önce calısıyordum maddi konuda bir sıkıntımız yok eger evliligimiz devam ederse batıya gittigimizde gene calısmayı dusunuyorum hem cocugumda belli bir yasa gelmis olur
tabiki de ben onun karısıyım ama o kadına yazacagım bir mesaj benim caresiz oldugumun gostergesi olur hatta o kadını cesaretlendirir esine laf gecirememis bana yazıyor der o kadının esimle aramızda kendisinin bir sorun oldugunu bilmesini istemiyorum burada birseyleri yapacak olan kisi esimBence bu çok klasik bir laf,
Onun seviyesine inemiyeceğim falan..
Sen nikahlı karısısın, oyuzden senin o kadına hokkalı bir mesaj döşemen onun nasıl bir rezil insan olduğunu ortaya çıkartacak...
Belki ozaman kendine gelir kansız köpek...
Kesinlikle sessiz kalıp alttan almayı dusunmuyorum zaten. konusacagımOnce Eşinizi ciddi sekilde uyarin. Devam ederse sonuclarina katlanacagini söyleyin.
Sonra karşısındaki adamin evli oldugunu bile bile konusmaya devam eden o k.ltagi uyarin.
Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz baska yapacak sey yok. Sakinlik, sessizlik, alttan alma cozum değildir.
Benim de aklıma cok seyirci geliyor ama o kadınla muhatap olup kendimi kucuk dusrmeyecegim
Doktor kontrollerim var bazı testler yapılması gerekiyor bebise zaten gidecektim bu olaydan oturup ortaya sıkan Birsey degilHay Allahım ya .. Kızada sorsan derki adam bana aşık ama yapışkan karısı bırakmıyorböyle kızlardan nefret ediyorum eşinde kişiliği oturmamış biri sanırım bu süreçte ailene gidersen terste tepebilir rahat rahat kızla yazışır görüntülü görüşür senden tamamen soğuyadabilir
Kadın evli değil esimlede o ciddi konusmayı yapacagım zaten yarın aksam hakılsınız tesekkurlerBak canım eğer eşinle sonra yüzleşmeye cesaret bulacaksan .
O kadına eşine mesaj atmaya devam ederse kocasına söyleyeceğini söyle bence bu birrr ..
Sonra o kocan olacak adamı al karşına konuş ..
Bebeğinin hatrına onunla evli kaldığını belirt ve ne istediğine karar vermesi için okkalı bir konuşma yap ve git
biraz ailenin evine ...
Ne hali varsa görsün o kocan da düşünsün biraz çünkü hatanın büyüğü onda ama kadın da suçsuz değil tabikide .
Eşinde bunu yapmayacağına göre ?tabiki de ben onun karısıyım ama o kadına yazacagım bir mesaj benim caresiz oldugumun gostergesi olur hatta o kadını cesaretlendirir esine laf gecirememis bana yazıyor der o kadının esimle aramızda kendisinin bir sorun oldugunu bilmesini istemiyorum burada birseyleri yapacak olan kisi esim
Bu blr cozum degil sindirim hazmedemediklerim o bayana değil esimeKız bekar mı?
Evli ise sizde onun eşine durumu anlatın.
Değilse de siz ağzına geleni sayın. Terbiyesiz ahlaksız kadın!
hanımefendiyle konuşsa ne olcak, eşin bana cvp veriyo dicek ,yada eşin atıyo msj dicekHanımefendiyle konuşun derim ne münasebetle sürekli mesaj atıp duruyor ya? Eşin de ayrı bir şey neden cevap veriyor ?
Evet bir de o durum varhanımefendiyle konuşsa ne olcak, eşin bana cvp veriyo dicek ,yada eşin atıyo msj dicek
Yarın aksam konuşacağım ankaraya gitmedenay canım ya konuş kocanla ne yapmaya çalışıyorsun de
Neden ayrılıkları bilmiyorum ama kız ayrılmısvPeki madem neden ayrilmislar hic bahsetmismiydi bu iliskisinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?