kocamdan supheleniyorum yardımm

Benim de aklıma cok seyirci geliyor ama o kadınla muhatap olup kendimi kucuk dusrmeyecegim
Bence bu çok klasik bir laf,
Onun seviyesine inemiyeceğim falan..
Sen nikahlı karısısın, oyuzden senin o kadına hokkalı bir mesaj döşemen onun nasıl bir rezil insan olduğunu ortaya çıkartacak...
Belki ozaman kendine gelir kansız köpek...

Once Eşinizi ciddi sekilde uyarin. Devam ederse sonuclarina katlanacagini söyleyin.
Sonra karşısındaki adamin evli oldugunu bile bile konusmaya devam eden o k.ltagi uyarin.
Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz baska yapacak sey yok. Sakinlik, sessizlik, alttan alma cozum değildir.

aslında numaradan siz de öyle bişey yapsanız.
yani eski bi arkadaşınızla filan konuşsanız.
belki o zaman sizi düşürdüğü durumu anlar.

Hay Allahım ya .. Kızada sorsan derki adam bana aşık ama yapışkan karısı bırakmıyor böyle kızlardan nefret ediyorum eşinde kişiliği oturmamış biri sanırım bu süreçte ailene gidersen terste tepebilir rahat rahat kızla yazışır görüntülü görüşür senden tamamen soğuyadabilir

tabiki de ben onun karısıyım ama o kadına yazacagım bir mesaj benim caresiz oldugumun gostergesi olur hatta o kadını cesaretlendirir esine laf gecirememis bana yazıyor der o kadının esimle aramızda kendisinin bir sorun oldugunu bilmesini istemiyorum burada birseyleri yapacak olan kisi esim

Kesinlikle sessiz kalıp alttan almayı dusunmuyorum zaten. konusacagım

Benim de aklıma cok seyirci geliyor ama o kadınla muhatap olup kendimi kucuk dusrmeyecegim

Bak canım eğer eşinle sonra yüzleşmeye cesaret bulacaksan .
O kadına eşine mesaj atmaya devam ederse kocasına söyleyeceğini söyle bence bu birrr ..
Sonra o kocan olacak adamı al karşına konuş ..
Bebeğinin hatrına onunla evli kaldığını belirt ve ne istediğine karar vermesi için okkalı bir konuşma yap ve git
biraz ailenin evine ...
Ne hali varsa görsün o kocan da düşünsün biraz çünkü hatanın büyüğü onda ama kadın da suçsuz değil tabikide .

Doktor kontrollerim var bazı testler yapılması gerekiyor bebise zaten gidecektim bu olaydan oturup ortaya sıkan Birsey degil

Kadın evli değil esimlede o ciddi konusmayı yapacagım zaten yarın aksam hakılsınız tesekkurler

Eşinde bunu yapmayacağına göre ?
Eee ne olucak peki?

Kız bekar mı?
Evli ise sizde onun eşine durumu anlatın.

Değilse de siz ağzına geleni sayın. Terbiyesiz ahlaksız kadın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…