kocamdan supheleniyorum yardımm

evli bir erkeğin ne hevesi.

cibik yalvarıyorum biraz az smile :))

Tüm yorumları okudum üzüldüm üstelik gebesiniz bir adam eşine neden böyle bir şey yapabilir eski sevgili de ne demek eğer kız ilk başta eşinize geldiyse yazdıysa eşiniz konuşmamız doğru değil lütfen bir daha yazma rahatsız etme herkes kendi yoluna gitti diyip kestirip atması lazımken o tavrı mesafeyi yapamadığı için almış başını gitmiş muhabbet vallahi senin yerinde olsam büyük sözüme tövbe ama o kadını arardım ağzıma geleni söyler rezil ederdim onu bak bakalım bir daha arıyor mu?

olay mesafeyi koruyamamaktan öteye geçmiş adamında hisleri var.

bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı ya

kısaca adam sarsılmış
düşünmeye ihtiyacım var demiş.
kısaca adamda kadına ilgili

Esinin yaptigini sen yapsan suan annenlerde olurdun yada daha kotusu olabilirdi biliyorsun degilmi:) Senin esin ve diger hanzolar neden kendilerinin kabullenemiyecegi seyleri kendileri yapiyor HIC AMA HIC ANLAMIYORUM...
Kesinlikle doğru.
Konu sahibi,eğer eşiniz yaptığı şeyin yanlış olduğunu kabul etmiyorsa ,''o zaman benimde eski sevgililerimle konuşmamda bir sakınca yok o zaman ''deyin.Ve mesaj atın.Bakalım tepkisi ne olacak

Konu sahibine düşen şey belli aslında ...
Ama hamile olduğu için belki ayrılma sürecini yaşamak istemeyebilir .

Hamile haliyle bir de çok intici, çok kötü bir durum kadın için .

bunu bende dedim ama kıonu sahibi benden önce diyen birine bunu yazmış.

Atarak atar gidere gider gibi cocukca davranmak istemem

bunu çocukça buluyormuş.

Ciddi olamazsın ben kaçırmışım buraları ya çok üzüldüm konu sahibine kendimi onun yerine koyuyorum nasıl kötü bir durum nasıl üzücü gurur kırıcı sen onun çocuğunu taşı güzel hayaller kurarak evlen sonucu bu olsun, yazıklar olsun böylesine karnında çocuğu olmasa bir dk düşünmez insan boşanır şimdi insan nereye gideceğini sığacanı bilemez off Allah yardımcısı olsun, gayet açık ve net kocası aldatıyor karısını bu söylediklerinden sonra benim tek anlayacağım bu başka açıklaması yok

bunu bende dedim ama kıonu sahibi benden önce diyen birine bunu yazmış.

bunu çocukça buluyormuş.
Ben olsam yapacağım tek şey bu olurdu.
Adam gerçekten eski sevgiliyle normal arkadaş olunabileceğini düşünüyorsa karısınada karışmaz.O zaman suçlayamazsınız bu adamı.Ama tepki veriyorsa kendinin eski sevgilisine art niyetli yaklaştığını ıspatlar.
Neyse kendi bilir.

bilir bilir. ailesi varmış kapı gibi arkasında. zaten sorun yok demiş

çok üzüldüm.ben senin yerinde olsaydım evi terk ederdim. çok samimiyim. dışardan konuşması kolay gibi ama gerçekten terk ederdim. ve eşim bana olan hislerinin gerçek olduğunu beni sevdiğini gerçekten inandırana kadar dönmezdim. yuva bozmak çok kolay ama eğer eşinin sana olan hislerinden emin olmazsan mutsuz bir hayatın olur.
hani bi anlık bir hatayı belki ama belki anlarım ama bu durum farklı. eşinin seni inandırması gerek.
eşin seni gerçekten seviyorsa kaybetmeyi göze almamalı..

Boşanmayı dusunuyorum ciddi ciddi ona bir tercih yaptırmak istemiyorum tercihini daha once yapması gerekirdi evlenme teklif ederken meslegim var simdiye dek kendi ayaklarımında ustunde durdum bundan boylede dururum
kısacası konu sahibinin kendine güveni tam. bir yere sığınacak durumu yok

Ben eşinin senden çekindiğini düşünmüyorum.
Korkutmak, tehdit etmek ya da başka birşey sökmez bu adama.
Çünkü seni kaybetme korkusu yok ve ne yazık ki sizle evlenme sebebi de yalnızca çocuk sahibi olup düzenli bir hayat kurmak.
Sevgi ya da aşk değil.
Sana boşan falan diyemem ama bunların da farkında olarak kararını ver.

Nefret ediyorum hamile eşine bunları yaşatan adamlardan.. Canım seni şimdi o çantada keklik Görüyor karnında bebeğiniz falan.. Bırakamaz beni diyor.. Iyi bir derse ihtiyacı var.. Gitsin mesajlaştığı Kadınla bir hayat kursun bu kadar meraklıysa..

Acaba bu gercekten bir cozum mu yani ben silsem ne olacak eğer aklındaysa Birsey degismezki zaten kızla bir ilişkisi yok anladığım kadarıyla sorun bana olan hislerini kaybetmesi

yani , kocanla bu konu hakkinda sakince konusmayi dene ilk önce rahatsiz oldugunu anlat cünkü onunda hosuna gitmezdi karisi eski erkek arkadasiyla konusursa dimi , o kadin yüzünden huzurunuzu bozmayin .
eger kabul etmiyorsa onunla iletisimi kesmeyi , ozaman sorun yaratirdim .

off ya şu gerzek kadınlara sinir oluyorum evlendikten sonra kıymete biniyor adamlar sanırım... benimkininde benden önce uzun süren ilşkisi olmuş evlendiğimiz zaman 2 aylık evliydik eşime doğum gününde saçma sapan msj attı up uzunnn sanki hani o onun hayalleriymiş kavuşmamaış eşim falan filann ay gıcık oldum şimdi senin olayını çok iyi anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…