Bunu yap diyemem ama şunu bilirim şiddette eğilimi olan biri bir tokatla yetinmez ki bir tokat olsun benim içinde kabul edilemezBabasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Aynen katılıyorum.Bu ilk tokatta alacağın tavır çok önemli.
Olayı büyütebildiğin kadar büyüt, iyice gözü korksun.
Ondan sonrası sana kalmış.Affedersin etmezsin .
Kesinlikle konu sahibi bu cümleleri sürekli oku.Bu ilk tokatta alacağın tavır çok önemli.
Olayı büyütebildiğin kadar büyüt, iyice gözü korksun.
Ondan sonrası sana kalmış.Affedersin etmezsin .
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Şiddetin cevabı şiddet olmamalı böyle bir tutumun sonucu daha çirkin olabilirSen de ona yapıştırsaydın canım baban seni kocadan dayak yiyesin diye yetiştirmedi.Burnundan fitil fitil getir kim oluyormuşda kendinde sana vurma yetkisini buluyormuş.Birkez izin verdin mi devamı gelir
Şiddetin cevabı şiddet olmamalı böyle bir tutumun sonucu daha çirkin olabilir
Şiddete en iyi cevap fırsat vermemek böylelerini hayatımıza sokmamak gerekirse çıkarmaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?