- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Vurduk diyelim sonra!Şimdi birisi gelecek bana vuracak bende konuşucam.Gerektiğinde herşey oluyor canım şiddeti kimse desteklemez ama sana biri vurursa sende vurursun.
Sen o zaman öyle yap canım.Vurduk diyelim sonra!
Vuranıda biliyorum sonrasında iki parmağı kırılmıştı
Şiddeti olabildiğince hayatımızdan uzak tutmalı buna psikolojik şiddette dahil sonuçta beden zarar görmesine huhsal çok fazla yaralar alınabiliyor
Uslanana kadar gitme görme tavrını koy kar yağar buz olur sonra çığ inş tekrarlanmaz.Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Diğer yorumlarda söylendi mi bilmiyorum ama şimdi eve gidip hiçbir şey olmamış gibi bu davranışını kabul ettiğini gösterirsen bu olayın devamı mutlaka gelir... He bunı tolere Etti demek sinirlenince vurabilirim davranışı oturur..umarım iyi düşünürsünüz..Eve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.
Özür bile dilememesi çok kötüEve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.
Eve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.
zaten ceza vermek için eve gitme diyoruz. senden özür bile dilemeyen adam boşar diye korkman da ilginç.Eve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.
konu neydiki , tartışma tokata kadar vardı.. eve gitmemek gibi bişey yapmamalısın , evine git konuşma muhatap olma o özür dileyene kadar sakın adım atma ama evine git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?