Kocamdan Tokat Yedim

Eve gitme ailenin yanina git akli basins gelsin.

Akşam gitmemek gibi bir imkanınız var mı?
Bir arkadaşınız ya da bir otelde kalma şansınız?

kesinlikle konuşma ne kadar sürdürebilirsen o kadar. affetme fikri varsa kafanda evi bırakıp bir yere gitme süründür sadece ne bileyim yüzüne bakma, yemek yapma, insan yerine koyma.. ama kesinlikle affetmem diyorsan direk çık git derim.

Bir tokatla kalmaz ilk tokati atan genelde , darp raporu alamazsan bile sikayette yinede bulun en azindan susma.Eger devam edeceksen bu evliliğe sineye çekip , tepkini koy uzaklas evden yada uzaklastir kolayca affedip birsey olmamis gibi devam etme hayatina.

Şimdi birisi gelecek bana vuracak bende konuşucam.Gerektiğinde herşey oluyor canım şiddeti kimse desteklemez ama sana biri vurursa sende vurursun.
Vurduk diyelim sonra!
Vuranıda biliyorum sonrasında iki parmağı kırılmıştı
Şiddeti olabildiğince hayatımızdan uzak tutmalı buna psikolojik şiddette dahil sonuçta beden zarar görmesine huhsal çok fazla yaralar alınabiliyor

Sen o zaman öyle yap canım.

Uslanana kadar gitme görme tavrını koy kar yağar buz olur sonra çığ inş tekrarlanmaz.

Eve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.

Olayın üstüne hiçbirşey olmamış gibi davranan eşine sende hiçbirşey olmamış gibi davran. Kimse boşan diyemez ama düşüncen yanlış

Diğer yorumlarda söylendi mi bilmiyorum ama şimdi eve gidip hiçbir şey olmamış gibi bu davranışını kabul ettiğini gösterirsen bu olayın devamı mutlaka gelir... He bunı tolere Etti demek sinirlenince vurabilirim davranışı oturur..umarım iyi düşünürsünüz..

Özür bile dilememesi çok kötü
Bunu kanıksamış gibi davranıyorsunuz yapmayın
" vurdum hiçbirşey olmadı özür bile dilemeden beni affetti yine vururum" demediği ne malum?
On aylık evlilikte normal değil bunlar
Eve gitmeyin arkadaşınıza gidin
Ama sanırım bunu yapmayacaksınız
O zaman öyle davranın ki özür dilesin ve bir daha yapmaması gerektiğini öğrensin
Ayrıca düşünce biçiminiz çok yanlış o sizevurduğunda "yollarınızın tamamen ayrılmasına sebeb" olmuyor da sizbu hareketine tavır alınca mı "yollarınızın tamamen ayrılmasına sebeb "olacak?
Şimdiden sinmiş ve kabullenmiş görünüyorsunuz o zaman tekrar sinirlendirmeyin ne diyelim

Bir sure ayri uyu varsa yatiya kalabilecegin yakinin bir kac gun uzaklas Mesafeni koru hatasini anlasin. Simdj okudum ozur de dilememis Aranizda ki bag koptuysa hic ugrasmaya degmez. Ayrilmayi da dusunmuyosun e biz ne diyelim simdi

ohooo is üsten geçmiş bile
devamı kesin gelir bu daha başlangıç
suz daha boşanmayi düşünmeyin devam yuva çok önemli kolay mi kuruluyor sıkı sıkı sarıl bırakma sakin

Senin ellerin armut mu topluyordu ( der annem ) canım sende öyle vurulmaz böyle vurulur deyip yapıştırsaydın.Senin annen seni elin oğlu tokatlasın diye mi doğurdu.Madem o eve gitmek istemiyorsun gitme.Agzının payını ve haddini bildirki bi daha aklından bile geçirmesin.

Üzüldüm senin adına. Daha 1 yıl bile olmadan şiddet başlamış. Büyük bir tepki vermezsen devamı gelir.

Özür bile dilemedi mi

Bak canım hala iş işten geçmedi. Hemen mesaj at." Dün yaşadığım şey durdukça bana koyuyor. Bir özür bile dilenmedi, sığamam bu eve evliliğe" diye. Eve gelince boş bulsun, telefonunu da kapat tamamen. Annene git ya da senin gideceğini tahmin edebileceği bir yere. Gelip ayağına kapandırmazsan bittin. İnan ki ayrılamaz sakın korkak davranma.

zaten ceza vermek için eve gitme diyoruz. senden özür bile dilemeyen adam boşar diye korkman da ilginç.
sen özür dile bari kızdırdığın için.

konu neydiki , tartışma tokata kadar vardı.. eve gitmemek gibi bişey yapmamalısın , evine git konuşma muhatap olma o özür dileyene kadar sakın adım atma ama evine git..

Öyle pişman et ve süründür ki bidaha aklının ucundan geçmesin..

konu neydiki , tartışma tokata kadar vardı.. eve gitmemek gibi bişey yapmamalısın , evine git konuşma muhatap olma o özür dileyene kadar sakın adım atma ama evine git..

tam olarak bunu yapmayı düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…