çok müthiş çözüm. bravo.tam olarak bunu yapmayı düşünüyorum ...
Eve gitmeme gibi bir sansım var. Otelde yada bir arkadasımda kalabilirim ama eve gitmemek demek eşimle yolllarımızın tamamen ayrılmasına sebep olabilir. O yuzden simdlik bosanma gibi bir niyetim yok ama cezasını çeksin , pişman olsun istiyorum . Olay dün oldu ama O ise tüm gün boyunca özür bile dilemedi.
Babasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Eve gidesim yok , onunla aynı yataga giresim yok ... Ne yapıcam ?
Evlenmeden önce bir şiddet eğilimi hissetmiş miydiniz? Bir gecede olmaz genelde bu kontrolsüz öfke ve saldırganlık. 2 yıllık evliyim eşim bırakın el kaldırmayı aptal, salak gibi kelimeler bile ağzından çıkmaz. Muhtemelen hiçbir zaman da söylemeyecek. Çünkü bu böyledir, bir erkek ya şiddete meyillidir ya şiddete meyilli değildir. İlk tokat geldiyse devamı gelecektir malesef. Belki gerçekten değişir, ama şimdi değil. 10-15 sene sonra olgunlastiginda, başından binlerce şey geçtiğinde anca dank edecektir hata yaptığı. Şu anki özürler göstermelik. Bunu sizin eşiniz için soylemiyorum, yapılan araştırma ve istatistiklere dayanarak söylüyorum. Burada açılan şiddet içerikli konulara çok üzülüyorum. Sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdimBabasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
Evlenmeden önce bir şiddet eğilimi hissetmiş miydiniz? Bir gecede olmaz genelde bu kontrolsüz öfke ve saldırganlık. 2 yıllık evliyim eşim bırakın el kaldırmayı aptal, salak gibi kelimeler bile ağzından çıkmaz. Muhtemelen hiçbir zaman da söylemeyecek. Çünkü bu böyledir, bir erkek ya şiddete meyillidir ya şiddete meyilli değildir. İlk tokat geldiyse devamı gelecektir malesef. Belki gerçekten değişir, ama şimdi değil. 10-15 sene sonra olgunlastiginda, başından binlerce şey geçtiğinde anca dank edecektir hata yaptığı. Şu anki özürler göstermelik. Bunu sizin eşiniz için soylemiyorum, yapılan araştırma ve istatistiklere dayanarak söylüyorum. Burada açılan şiddet içerikli konulara çok üzülüyorum. Sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdimyuva kurmak kolay degil, oyle ha deyince de yikilmiyor yuva. belki en azından bebek için biraz beklemelisiniz. Umarım esiniz pişman olup tekrarlamaz. Tekrarladığı takdirde psikyatristlerin öfke kontrolü terapisi var. Belki işe yarar.
peki bişey sorucam , eşinizle kavga ettiğinizde siz nasıl bir tepki veriyorsunuz ? sürekli bir dırdır , ağır sözler yada tahrik edici davranışlarda bulunurmusunuz mesela ? evet bazı erkekler malesefki şiddete eğilimli kusur bahane bulup en ufakta kavgada kadına şiddet uyguluyolar ama bazılarıda ciddi anlamda tahrike maruz kaldıgı için yada bayan o an hiç susmuyorsa öfke patlaması yaşayabiliyor. size baya önce yaşadığım bir olayı anlatıcam örnek olsun diye. avmde geziyordum biara dinlenmek için durdum teelfonumla oynuyordum avm kapanacaktı herkes acele içindeydi , bir mağaza kepenklerini yarıya indirmiş bir adam dışarda karısını bekliyordu ama bayadır beklemişki oldukça sinirli bir hali vardı , derken kadın içerden seslendi hayatım gel şu kazağa bak nasıl diye adam çık artık kapancak fln dedi kadın çıkmadı , adam o sinirle mağazadan içeri giriyim derken kafasını kepenke vurdu ve o acıyla yere çömeldi , kadın koşarak geldi ve adama ne dese beğenirsiniz elinde kazak hayatım ben bunu alcam nasıl , ben şoook . adam avm nin ortasında kadını yerden yere attı zor ayırdılar . şimdi burda görenler elbet adama saydırdı kadına şiddet vs. diye . tabiki şiddeti savunmuyorum , ama biz kadınlarda bazen sabrın sınırlarını zorlayıcı hareketlerde bulunabiliyoruz belki farkındayız belki değiliz . ama bu yaşadıığım örnekteki gibi , kadını erkeği yok aslında , kimsenin üstüne gereğinden fazla gitmemek , kavga anında iki tarafta çok aşırı sinirlenmişse birinin orayı terk etmesi , odasına çekilmesi , susması bence çok şeyi engeller.. sevgilerimleEvlenmeden önce bir şiddet eğilimi hissetmiş miydiniz? Bir gecede olmaz genelde bu kontrolsüz öfke ve saldırganlık. 2 yıllık evliyim eşim bırakın el kaldırmayı aptal, salak gibi kelimeler bile ağzından çıkmaz. Muhtemelen hiçbir zaman da söylemeyecek. Çünkü bu böyledir, bir erkek ya şiddete meyillidir ya şiddete meyilli değildir. İlk tokat geldiyse devamı gelecektir malesef. Belki gerçekten değişir, ama şimdi değil. 10-15 sene sonra olgunlastiginda, başından binlerce şey geçtiğinde anca dank edecektir hata yaptığı. Şu anki özürler göstermelik. Bunu sizin eşiniz için soylemiyorum, yapılan araştırma ve istatistiklere dayanarak söylüyorum. Burada açılan şiddet içerikli konulara çok üzülüyorum. Sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdimyuva kurmak kolay degil, oyle ha deyince de yikilmiyor yuva. belki en azından bebek için biraz beklemelisiniz. Umarım esiniz pişman olup tekrarlamaz. Tekrarladığı takdirde psikyatristlerin öfke kontrolü terapisi var. Belki işe yarar.
Yaa cnm hiç kimse kimseye durduk yere tokat atmaz belki sende adamı çok sinirlendirmissin bazı insanların elinde değil kendilerine hakim olamıyorlar onu torpulemekde senin elinde en büyük yanlısı onunla aynı yatağa girmeyerek yapıyorsun peygamberimiz de diyor ne olursa olsun yataginizi ayırmayın allah yardım etsin yuvanizi yıkmayın böyle ufak şeylere yorum yapan arkadaşlar sizde bu kadar yıkıcı olmayın biraz yapıcı olun allah sizden de sorar hesabınıBabasından 1 fiske bile yemeyen ben 10 aylık eşimden tokat yedim . Suçum ise ; tartısırken öfkeyle yaptıgım bir hareketle yere dökülen ayran , sonrasında tartısmamız ve benim yatagıma yatmak istiyor olmam. Onunda engel olmak isteyişi. Akabinde Suratımda patlayan bir tokat !!!
kız sende az değilsin :))En sonki agir tartismamizda sinir krizi gecirmistim tabi bende şiddet filan yoktu çok bağırmıştı sadece eşim beni yerde baygın görünce ödü kopmuştu soluğu acilde almistik bi daha hic öyle agir tartismalarimiz olmadı çok şükür çünkü biliyorki ben fenalasiyorum sonra kendi cekiyor.. Sana tavsiyem evinde kal ama sakin ses etme eger o surekli laf sokmaya calisir cok üstüne gelirse ativer kendini yere korksun bi iyice ben naptim desin kendine gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?