- Konu Sahibi kibirli
-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskasinmissin ne demek yaa sen hastaneden falanmi kactin tovbe ya rabbim bu ne sacmalik yaa gerci hastanedekilre ayip olur öyle demm!!!!!siz galiba dayagi normal karsilayan psikolojisi bozuk bir insansiniz bir an önce tedavi olun!!!!siz simdi cocuklarida cok dövrsiniz cocuklariniz kasiniyorya kasirsiniz ....adam hic dovme falan olayina girmemis 4 yil sonra aniden böyle bir sey yapmasi cok tuhaf konu sahibi arkadasi cok iyi anliyoru birden bire bu ne sacmalik ya durduk yerde oglumu niye dovdun deyince vuruyor manyakmi neeee.özurdilemesi iyi birsey pisman oldugu belli arkadasim bu olay bir daha tekrar etmemeli.zatn durumunuzdan anlamis kabul etmeyeceginizi bir daha olursa kesinlikle tavrinizi koyun öyle kadin dovmek neymis gorsun gununu.ayrica insan cocuguna vuruzlunca essek dgilki mal mal baksin...
ayy 1 seneyi geçkin konuları güncellemeyin ya.
yeni konular pek prim yapmıyor, sıkılıyor millet herhalde..hihoyyyt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankesinlikle. yeni konu diye bakıyorum. okuyorum falan. aa bir bakıyorum. 1 seneyi geçmiş.
ama en büyük rekor,nilberanın 4 senelik konusudur. onu hortlatmıştı bir arkadaş. o rekoru egale eden daha olmadı:))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aynen öyle kaydirigubbakcemile3 üye arkadaşımız maşallah konunun alıntı olduğunu sanırım anlamadı benim şahsi kendime ait bir konu olduğunu sandı ve bana tavsiyelerde bulundu öpüyorum onu kocaman opuyorumnanaktan
ne alakasi var yaa insanin dusuncelrini ifade etmesi ne zaman böyle oldu demekki siddete evet diyenlerdensiniz bu kadar zorunuza gittigine gore psikolojik siddet nerde var hic uzman dinlemiyorsunuz galiba dayak yiynlerin normal karsilayanlarin psikolojisinin bozuk oldugunu bozuldugunu niye gocundunuzki bu kadar hayretler icinde kaldim normal bir yoruma böyle bir tepki CADIARZUCADIARZUCADIARZUSizin bu üslubunuz da psikolojik şiddet içeriyor..
ne alakasi var yaa insanin dusuncelrini ifade etmesi ne zaman böyle oldu demekki siddete evet diyenlerdensiniz bu kadar zorunuza gittigine gore psikolojik siddet nerde var hic uzman dinlemiyorsunuz galiba dayak yiynlerin normal karsilayanlarin psikolojisinin bozuk oldugunu bozuldugunu niye gocundunuzki bu kadar hayretler icinde kaldim normal bir yoruma böyle bir tepki CADIARZUCADIARZUCADIARZU
bana tokat atti.sonrada beni yere düşürdü ve sol omuzuma 3 kezyumruk attı.kolum morardı.
bir tokat 3 yumruk. resmen dayak yemişsiniz. suçunuz, 2 yaşındaki çocuğunuzu korumak. dayak yemesine karşı koymak. affedecek misiniz. ben asla affetmezdim. ,bir film vardı. merly streepin. bir tek tokat ....filmin adı,Ruhlar evi. kadın o tokatı yedi.. ve yaşlanana kadar kocasına tek bir kelime etmedi...konuşmadı. sağır ve dilsiz oldu. bu asil kadın, bunu asla hazmedemedi...peki siz hazmedebilecek misiniz...
bilemiyorum .... bekarım, ama ailem bana bir fiske vurmadı, ben kabul edemezdim. çünkü kaba kuvvetin her şekline karşıyım. .
Ben yazdıklarınızın içeriğini değil, üslubunuzu eleştiriyorum hanımefendi..
"İsrail askerlerinin sevgilisi", "eşek gibi mal mal bakma" gibi ifadeler kullanıyorsunuz burada bizlere..
Hiç yakışmıyor, bunları okumaktan hoşlanmıyoruz. Tarzınızı düzeltin lütfen.
Yeni üye , yıllar önce açılmış bir konu bu ..bu durumun biraz farklısıda dün akşam benim başıma geldi ve affedemiyorum kocamı üstelik affettirmeyede çalışmıyor kendini
oğlunuzuda alıp gidin bir süre. ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın. ha bana kalsa geri gelmeyin derim o ayrı.
Uzuldum konu teee 9 yil once olmus olaya uzuldum cocuk simdi 10 11 yaslarindadir iyilerdir umarim.kadinlar unutmaz zaten unutmus gibi yapar ben de esime cok kizgin ve kirginim pazar gununden beri bende affedemiyorum onu.bu durumun biraz farklısıda dün akşam benim başıma geldi ve affedemiyorum kocamı üstelik affettirmeyede çalışmıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?