Kocamı affedemiyorum ben...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizin bu üslubunuz da psikolojik şiddet içeriyor..

yeni konular pek prim yapmıyor, sıkılıyor millet herhalde..hihoyyyt

kesinlikle. yeni konu diye bakıyorum. okuyorum falan. aa bir bakıyorum. 1 seneyi geçmiş.
ama en büyük rekor,nilberanın 4 senelik konusudur. onu hortlatmıştı bir arkadaş. o rekoru egale eden daha olmadı:))

kesinlikle. yeni konu diye bakıyorum. okuyorum falan. aa bir bakıyorum. 1 seneyi geçmiş.
ama en büyük rekor,nilberanın 4 senelik konusudur. onu hortlatmıştı bir arkadaş. o rekoru egale eden daha olmadı:))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aynen öyle kaydirigubbakcemile3 üye arkadaşımız maşallah konunun alıntı olduğunu sanırım anlamadı benim şahsi kendime ait bir konu olduğunu sandı ve bana tavsiyelerde bulundu öpüyorum onu kocaman opuyorumnanaktan​

evet tatlım. işin birde o yanıda vardı.. sen sandı konuda anlatılan olayın kişisini.

valla sonradan gördüm eski oldugunu biri yazmis gündeme gelmis bende yeni sandim tarihe bakmadim

Sizin bu üslubunuz da psikolojik şiddet içeriyor..
ne alakasi var yaa insanin dusuncelrini ifade etmesi ne zaman böyle oldu demekki siddete evet diyenlerdensiniz bu kadar zorunuza gittigine gore psikolojik siddet nerde var hic uzman dinlemiyorsunuz galiba dayak yiynlerin normal karsilayanlarin psikolojisinin bozuk oldugunu bozuldugunu niye gocundunuzki bu kadar hayretler icinde kaldim normal bir yoruma böyle bir tepki CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Ben yazdıklarınızın içeriğini değil, üslubunuzu eleştiriyorum hanımefendi..
"İsrail askerlerinin sevgilisi", "eşek gibi mal mal bakma" gibi ifadeler kullanıyorsunuz burada bizlere..

Hiç yakışmıyor, bunları okumaktan hoşlanmıyoruz. Tarzınızı düzeltin lütfen.

Bizde olsa heralde her gün bir tokat da "niye konuşmuyorsun" diye yerdi..

hmmm sizde konuyu sapitma mada bayagi bir var.simdi burada nerde o dediginiz seyler hmmm sizde masum insanlara laf atip rahatlarsaniz hakedersiniz kendi uslubunuzu duzeltmenizi baska insanlari elestirmeden önce kendinizi elestirmenizi cok isterim sayet bu skil giderseniz hic kendinizi ilerletemezsiniz surda konu ile ilgili yorum yapmak yerine durumu kisisellestirip uzaklastiriyorsunuz cok ayip ama insanlara yarariniz olmuyorda zarar veriyorsaniz yorum yazmayin yaa zaten baskasina zarar vermek isteyenler hep kendilrine veriyorlar buna cok kez sahit oldum sizin su durduk yerde satasmaniz cok manasiz geldi bana

su n ifadeler varya yazmissiniz essek gibi mal mal bakma falan ilk kez duydum sayenizde cok seylr ögrenecegiz galiba bari yararli birsey olsa

İşte arada çocuk olduğu için kabullenecek bir durum! İnsan birden affedemiyor. Birden bırakıp gidemiyor.
Bence de zamana bırak canım! Çocuğun için!

bu durumun biraz farklısıda dün akşam benim başıma geldi ve affedemiyorum kocamı üstelik affettirmeyede çalışmıyor kendini

bu durumun biraz farklısıda dün akşam benim başıma geldi ve affedemiyorum kocamı üstelik affettirmeyede çalışmıyor kendini
Uzuldum konu teee 9 yil once olmus olaya uzuldum cocuk simdi 10 11 yaslarindadir iyilerdir umarim.kadinlar unutmaz zaten unutmus gibi yapar ben de esime cok kizgin ve kirginim pazar gununden beri bende affedemiyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…