ben de dün geceden beri hamileyim üstelik ilk bebeğimiz ve düşük riskim var bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor peki sizin durumunuz nedirUzuldum konu teee 9 yil once olmus olaya uzuldum cocuk simdi 10 11 yaslarindadir iyilerdir umarim.kadinlar unutmaz zaten unutmus gibi yapar ben de esime cok kizgin ve kirginim pazar gununden beri bende affedemiyorum onu.
Pazar gunu kizimla parka goturduk burnumdan getirdi bagirdi cagirdi birdaha onunla gitmem bir yere..esiniz size siddet uygulamis belli anlatin isterseniz.ben de dün geceden beri hamileyim üstelik ilk bebeğimiz ve düşük riskim var bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor peki sizin durumunuz nedir
Iki yasindaki bebek koca delikanli oldu simdi.2 yaş sendromu diye bir şey var o dönemlerde çocuklar huysuz olup herşeye ağlarlar. babası bunu bilmiyordur ve muhtemelen çocuğunu kendince eğitmeye çalışıyor. bence öncelikle bunu anlatın ona. siz direk bağırarak olaya girmişsiniz o da gücünü göstermiş işte yaptığı tabiki yanlış ama iki taraf da çok agresif davranmış.
Dövdü mü seni?ben de dün geceden beri hamileyim üstelik ilk bebeğimiz ve düşük riskim var bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor peki sizin durumunuz nedir
a eski konu mu bende 2 saat yazdım neyseIki yasindaki bebek koca delikanli oldu simdi.
evet tokat attıDövdü mü seni?
Kendi konunuzu açsanız da karışmasa ortalık,evet tokat attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?