Kocamı affedemiyorum ben...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım öncelikle ya bu durumu tamamen unutup bıçak gibi kesip atacaksın yada çekip gideceksin çünkü aynı evin içinde küs yaşanmaz bence en ufak bir olayınızda bunu dile getirirsen hiç hoş olmaz ancak erkekeler bir kere yolu açınca devamınıda getiriyolar sanırım umarım bidaha böyle bir olay yaşamazsın

evet bazen herşeyi yapmak bize düşüyor ama maalesef olaylar çoğu zaman bizim kontrolümüzde gelişiyor.babaya 'gücün çocuğa mı yetiyor' gibi bi cümle kullanmak saygısızca..(arkadaşım sakın yanlış anlama tabiki şiddet gören bi annenin tarafındayım)çocuğun yanında babaya bu tarz bi üslupla bağırmak çocuğun kendini güvensiz hissetmesine yok açar. sadece arkadaşa katıldığımı söylemek istedim.
böyle olmuş olması size vurmasını haklı çıkarır mı? asla...

yavrum anladığım kadarıyla genel anlamda bir sorununuz yok, eşinin yaptığı gerçekten çok kırıc bi davranış, yapmaması gerekirdi ama olan olmuş, kırılmakta incinmekte sonuna kadar haklısın, bende olsam bu kırgınlığı üzerimden atamazdım herhalde, yanlız kafama takılan bişey var, önceden eşin hep iyimiydi, iyiyken bir anda mı böyle yaptı, eğer böyle bi şey yaptıysa bi sorunu mu var size anlatamadığı, yada psikolojik sorunlar mı yaşıyo, ya bir de o kuzucuğa çok üzüldüm ben, henüz 2 yaşında, hayatının başında, böyle şeyler onun psikolojisini olumsuz etkiliyecek, şiddet gören çocuklar şiddet eğilimli oluyorlar, allah korusun, inşallah bi daha böyle bişeyle karşılaşmaz kuzucuğun, sana çiçekler gönderdiyse belliki çok pişman, eşini sen daha iyi tanıyosun, bilemiyorum ama sanki eşinin sana anlatamadığı bi sıkıntısı varmış da size patlamış gibi geldi bana :uhm:

hıı akrepse normaldir... sırnaşık şey
arkadaşım gerçekten üzüldüm kendini nasıl hissettiğini biliyorum..pişman olduğuna eminim..ki sen de onu hissediyorsun zaten..bu güne kadar başka bi yanlışı olmamış sana..ona bi şans daha ver bence ve sen de biraz daha ılımlı davranmaya çalış sen de birazcık kabahatlisin..umarım herşey çok iyi gelişir..bizi haberdar et :1hug:

çoğu anne babanın çocuk için yaptıkları tartışmalar böyle kötü sonuçlarla sonuç buluyo ne yazık ki keşke bağırmadan sakin bi dille söyleseydiniz eşinize o daha küçük ne anlasın vurmadan diye belki böyle tatsız bi olay yaşamazdınız size de yaptıkları hiç hoş değil ama ortada çocuk olduğu için pek yapabiliceğiniz bişeyde yok sanırım ama bu hatasının tekrarlamaması şartıyla bi şans daha verin bence

ya kızma ama abartmıssın he!
babası değilmi poposuna vuracak tabikide. ne demek gücün cocuga yetior. kasınmıssın işte. ister kız ister bagır bana. bunu söyliyorum işte.
sanki sen cocugun poposuna felan hiç vurmadın

Dayak dayaktır. Dayak acizin işidir. Kaba kuvvet acizin işidir. Çocuğunuz var diye sindirecek değilsiniz. Affetmeyin uzun bir süre. Ne yaparsa yapsın affetmeyin. Ona bu olaydan sonra her şeyin değiştiğini hissettirin, ama asla bağırıp çağırmayın. Sadece soğuk olun. ıKi çiçek de neymiş? Oh ne ala! Döv döv sonra çiçek yolla. Onu kapınıza her gün çiçek koyacak noktaya getirmeden affetmeyin.

ben nekadar salak nekadar aciz olduğumu anladımbu mesajları oludukça bende eşimden kaç kere tokat yedim yolların ortasında kolumdan sürükledi annesinin evcine gitmedim diye benden bir gün olsun özür dilemedi sadece konuştuk öyle barışmışızdır bilmiyorum belkide çok sevdiğimden ama başka konularda çok hassas ne doğum günümü ne sevgilr günün uutur ama o dayakları içimden çıkmıyor bak gene gül göndermiş senin eşin kendime çok kızıyorum niye ona bukar değer veriyorum diye keşke ona ders olsun diye biraz ayrı kalabilirdim

bu anneye gitme konusu varyaaaaa beni deli ediyor uyuzlar hep aynı şeyler bende aynı şeyleri yaşadım zaten kocanızı afetmeyin konu başlığı varya a.s.sevgiler kızlar

naagihan canım neden öyle diyorsun? Bu senin acizliğini değil onun acizliğini gösterir. Bence bunu alışkanlık ettiyse evine kamera koy ve sana tokat atarsa kanıtın olsun. Git polise ver. Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu...

klava:

canım ben bunları 3sene önce yaşadım yeni evliyken ailesi yüzünden aramızda birşey yok hala aynı hep ailesi yüzünden tartışırız şuan vursa artık akıllandım beni ona bağlıyan hiç birşey yok çocukta yok şimdi öylesine kavgalar çünki ailesinden uzaklaştık başka şehirde onlar çok şükür kurtuldum şindi bana şey diyo ailesinin evinde yangın çıkmış bende hiç oralıolmuyorum nasıllarmış diye sormuyorum bile akşamdan beri küsümsenağlama

klava:ya arkadaşım bu nasıl bir yorum ne demek kaşınmışsın işte böyle bir cümle nasıl kurabiliyorsunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun hiç bir kadın şiddeti haketmiyor sizi kınıyorumkötükedihüsokötükedihüso

kendine hakim olamamış ve evladına vurmuş.yaptığının doğru olmadığı biliyo ve vicdan azabı çekiyoken sen de bağırarak yüzüne vurmuşsun hatasını,doğal olarak annelik güdüsüyle.aslında o anda sana değil kendine vuruyomuş bence.hayatında ilk defa bu olay yüzünden eşine vuran bi adamın tek açıklaması budur.bence unutmaya çalış.inan bana ne sana ne bebeğine vurmak istemiştir.bazen insan sinirlerine hakim olamıyo.sonra böyle şeyler yaşanıyo işte.unut bence unut.o da o anı hatırlamak istemiyodur emin ol.sana vururken ya da evladına vururken zevk aldığını hiç sanmam.sadece çok büyük bi hata yapmış ve bunun farkına varmış.unut canım

cocugunuza nasil vurdu bilemiyorum ama `gücün bu çocuğuma yetti diye` demissiniz daha onceden kavganiz mi vardi diye dusundum...bir kadin icin gurur kirici amaa en azidan af dilemis..aksam pc basina gecmsi durumada bir yerden sonra erkekler flort ettigimizdeki gibi durumun uzerine gidip defalarca af dilemiyor yapacagini yapiyor biz hala surat yapinca koselerine cekilebiliyorlar..tabi bu durum daha farkli siddet var o yuzden hemen yumusamayin...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskasinmissin ne demek yaa sen hastaneden falanmi kactin tovbe ya rabbim bu ne sacmalik yaa gerci hastanedekilre ayip olur öyle demm!!!!!siz galiba dayagi normal karsilayan psikolojisi bozuk bir insansiniz bir an önce tedavi olun!!!!siz simdi cocuklarida cok dövrsiniz cocuklariniz kasiniyorya kasirsiniz ....adam hic dovme falan olayina girmemis 4 yil sonra aniden böyle bir sey yapmasi cok tuhaf konu sahibi arkadasi cok iyi anliyoru birden bire bu ne sacmalik ya durduk yerde oglumu niye dovdun deyince vuruyor manyakmi neeee.özurdilemesi iyi birsey pisman oldugu belli arkadasim bu olay bir daha tekrar etmemeli.zatn durumunuzdan anlamis kabul etmeyeceginizi bir daha olursa kesinlikle tavrinizi koyun öyle kadin dovmek neymis gorsun gununu.ayrica insan cocuguna vuruzlunca essek dgilki mal mal baksin...

hayir sinirle bir tokat atti diyelim yere düsürüp üstüne yumruk atmakta neyin nesi
neyin hincini aliyorki anlamadi barisicaksanizda hemen barismayin bu hicte kücümsenicek bisey degil

kasinmissin öylemi haketmis yani bunumu demek istiyosunuz
bunu yazan gercekten bir kadinmi yaa
hayretler icinde kaldim

Allahım ne istiyonuz yahu bu eski konulardann

ayy 1 seneyi geçkin konuları güncellemeyin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…