- Konu Sahibi kibirli
-
evet bazen herşeyi yapmak bize düşüyor ama maalesef olaylar çoğu zaman bizim kontrolümüzde gelişiyor.babaya 'gücün çocuğa mı yetiyor' gibi bi cümle kullanmak saygısızca..(arkadaşım sakın yanlış anlama tabiki şiddet gören bi annenin tarafındayım)çocuğun yanında babaya bu tarz bi üslupla bağırmak çocuğun kendini güvensiz hissetmesine yok açar. sadece arkadaşa katıldığımı söylemek istedim.ciddi olamasın arkadaşım
annenin çocuğun önünde babası tarafından şiddet görmesi, annenin babaya bağırmasından dahami iyi gerçekten
çocuğun annesini tokat yerken görmesi vs. daha mi iyi gerçekten :uhm:
dr gitmesini söyledim.yıllardır sana el kaldırmadım,içip içip gelip seni dövmedim(içki içmezde)bi anlık öfkeme yenildim.benim psikolojik destek almam gerektiğini nasıl söylersin dedi.kendisi akrep burcu ve inanılmaz ben merkezli ve inatçı.anneme gitme konusunda kararsızım. o an öfkeliyken gitseydim gidecektim.ama şimdi sakin kafayla düşünce olması imkansız.neden?çünkü annemlerin ev sobalı ve eski bir ev.çatısı bacası akıyor.hava çok soğuk birde çok uzak 8 saat yol mesafesi.çocukla nasıl giderim.yaz olsa hiç düşünmem giderim.
bu anneye gitme konusu varyaaaaa beni deli ediyor uyuzlar hep aynı şeyler bende aynı şeyleri yaşadım zaten kocanızı afetmeyin konu başlığı varya a.s.sevgiler kızlarben nekadar salak nekadar aciz olduğumu anladımbu mesajları oludukça bende eşimden kaç kere tokat yedim yolların ortasında kolumdan sürükledi annesinin evcine gitmedim diye benden bir gün olsun özür dilemedi sadece konuştuk öyle barışmışızdır bilmiyorum belkide çok sevdiğimden ama başka konularda çok hassas ne doğum günümü ne sevgilr günün uutur ama o dayakları içimden çıkmıyor bak gene gül göndermiş senin eşin kendime çok kızıyorum niye ona bukar değer veriyorum diye keşke ona ders olsun diye biraz ayrı kalabilirdim
ben nekadar salak nekadar aciz olduğumu anladımbu mesajları oludukça bende eşimden kaç kere tokat yedim yolların ortasında kolumdan sürükledi annesinin evcine gitmedim diye benden bir gün olsun özür dilemedi sadece konuştuk öyle barışmışızdır bilmiyorum belkide çok sevdiğimden ama başka konularda çok hassas ne doğum günümü ne sevgilr günün uutur ama o dayakları içimden çıkmıyor bak gene gül göndermiş senin eşin kendime çok kızıyorum niye ona bukar değer veriyorum diye keşke ona ders olsun diye biraz ayrı kalabilirdim
naagihan canım neden öyle diyorsun? Bu senin acizliğini değil onun acizliğini gösterir. Bence bunu alışkanlık ettiyse evine kamera koy ve sana tokat atarsa kanıtın olsun. Git polise ver. Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu...
klava:
ya kızma ama abartmıssın he!
babası değilmi poposuna vuracak tabikide. ne demek gücün cocuga yetior. kasınmıssın işte. ister kız ister bagır bana. bunu söyliyorum işte.
sanki sen cocugun poposuna felan hiç vurmadın
klava:ya arkadaşım bu nasıl bir yorum ne demek kaşınmışsın işte böyle bir cümle nasıl kurabiliyorsunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun hiç bir kadın şiddeti haketmiyor sizi kınıyorumkötükedihüsokötükedihüso
ya kızma ama abartmıssın he!
babası değilmi poposuna vuracak tabikide. ne demek gücün cocuga yetior. kasınmıssın işte. ister kız ister bagır bana. bunu söyliyorum işte.
sanki sen cocugun poposuna felan hiç vurmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?