Kocamı aldattım ne yapayım?

Fol yok fos yok .. abartmis es kişisi aileye kadar yaymış.. yazmadınız baska detay mi var bu denli abartmış. Karşı tarafa slm dan ötesi oldu mu oda yazdı mi bulustunuz tlf trafiği vs vs oldu mu.

Kadın neden ayrılmıyor ? Ezdirmesin kendini. 6 aylık evlilikte şiddet aldatma var. neden erkekten bekliyor.
6 aylık evlilik diye bir mesele olmamalı 10 yıllık kocasıda olsa o el kadına asla kalkmamalı

karısı döven ...... hiç mi düşünmüyor ben bu kadına şimdi eziyet ediyorum ama yaşlanınca bana neler yapar diye valla kadınlarda suç bu korkuyu ver bak hele bi sana birdaha o el kalkabilir mi

6 aylık evlilik diye bir mesele olmamalı 10 yıllık kocasıda olsa o el kadına asla kalkmamalı

karısı döven ...... hiç mi düşünmüyor ben bu kadına şimdi eziyet ediyorum ama yaşlanınca bana neler yapar diye valla kadınlarda suç bu korkuyu ver bak hele bi sana birdaha o el kalkabilir mi
6 aylık derken evliliğin ilk zamanları kötü gitmez kolay kolay. eğer baştan sıkıntılıysa ilerde düzelmesi çok zor.
O karısına eziyet edenlerin hepsi yaşlanınca eşlerinin eline düştü bile

6 aylık derken evliliğin ilk zamanları kötü gitmez kolay kolay. eğer baştan sıkıntılıysa ilerde düzelmesi çok zor.
O karısına eziyet edenlerin hepsi yaşlanınca eşlerinin eline düştü bile
:D eziyet sırası kadına geçti desene aklı olan erkek bunu düşünür .

bir dayı vardı internette viraldi tam kapanmada dışarıda yakalanmış eve gidiyom avrat var dışarı çıkıyom polis var ben nörüm diyordu :D aklıma direk evde kadınla bulunamıyorsa allah bilir gençliğinde kadına neler yaptıda şimdi sadece yatmaya gidiyo :D

Ben onu çok seviyorum. O kadar çaresizim ki çok pişmanım ama bana çpk kötğ şeyler yaşattı ve ben o hataya düştüm bugün PC’den hesabını açık unutmuş ona mesaj atan birime mesaj atmış onu tehdit ettim babamı aramış babam da boşanıyorsan boşan demiş bende annesine dedim boşanırsa boşanır evdeki her şey bana ait otururum kiramı öderim başka yapacak hiçbir şey yok dedim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl güvenir bilmiyorm dayak yedim evet kızmayın lütfen seviyorum nen onun sinirine gidecek şeyler söyledim hep bende hatalıyım kafam allak bullak
Allah akıl fikir versin.

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Sizi dövmesini mi özlüyorsunuz?? Neyin kafasini yaşıyorsunuz??

:KK70: eziyet sırası kadına geçti desene aklı olan erkek bunu düşünür .

bir dayı vardı internette viraldi tam kapanmada dışarıda yakalanmış eve gidiyom avrat var dışarı çıkıyom polis var ben nörüm diyordu :KK70: aklıma direk evde kadınla bulunamıyorsa allah bilir gençliğinde kadına neler yaptıda şimdi sadece yatmaya gidiyo :KK70:

İşte eziyet eden erkeğin yaşlılıkta sonu 🤷‍♀️

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Guven kaybedildiginde bir daha kazanilmaz. Sizinki zaten ortada birsey yokken bile guvensizmis. Anca belki affeder. Yine de dayak yediginiz ortamda durmaniz tehlikeli. Bu isin sonu kotu biter. Aileniz kabul ederse “aldattiniz” diye degil, dayak yiyorsunuz diye geri donun evinize

Ay ilkokul dönemine kadar olan hayatımı çıkarıyorum 25 yıldır böyle bir yazı stili ne gördüm, ne duydum, ne okudum.
Vallahi bilmirem, kız anam bu ne. Ne okuyacaz, ne yazacaz biz sana. Anlamadım ki yazdıgından bir şey :D :D

Neyse hayırlsı olsun madem

Lütfen yargılamayın öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Iyi de bu bosluga nasil dustunuz? Sonuclarini dusunmeniz gerekirdi. Adam zaten sorunlu,guvensiz, saldirgan,huysuz bir tipmis..
Boyle bir adama yamuk yapmayacaktin.
Cunku adam zaten takintili.
Bunu dusunup dusunup omur boyu onunuze meze eder. Simdi artik daha da supheci olur ( ki hakli da) e yalan da soyledin sacmasapan..
Yani hata hatayi doğurur.

Uzgunum ama boylesiyle zor. Sen, duzeldim affett desen qdam ikna olmaz bu saatten sonra da.
Uzgunum ama uzun vadede bosanma gorunuyor size :(

Ben onu çok seviyorum. O kadar çaresizim ki çok pişmanım ama bana çpk kötğ şeyler yaşattı ve ben o hataya düştüm bugün PC’den hesabını açık unutmuş ona mesaj atan birime mesaj atmış onu tehdit ettim babamı aramış babam da boşanıyorsan boşan demiş bende annesine dedim boşanırsa boşanır evdeki her şey bana ait otururum kiramı öderim başka yapacak hiçbir şey yok dedim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl güvenir bilmiyorm dayak yedim evet kızmayın lütfen seviyorum nen onun sinirine gidecek şeyler söyledim hep bende hatalıyım kafam allak bullak
Aferin sev

Ne okudum ben boyle:110:
Suan covid omikron oldugum icin okudugumu baska biturlumu algiliyorum ne bu

Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin

Bu aldatma olmuyor aldatmaya teşebbüs oluyor. Ama siz böyle face hesapları ile uğraşana kadar keşke şiddet bölümünde boşansaymışsınız.

Yorum okumaya geldim ama merakımdan soruyırm;6 aylık evlilikde siddet var ama cok iyi nasıl oldunuz?
Bunca seyi 6 ayda nasıl yasadınız ?Ben 6 ayda odanın sekline anca karar verebilmistim de.
Siddet,hakaret,kocayı aldatma.
Pess yani.
Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Takma kafana o kadar elinde seni aldatsın anlaşirsiniz..!

Daha altı aylık evlilikte bunlar oluyorsa ayrılmak en doğrusu sizin için .Altı aylık evlilik cicim aylarıdır bana göre .Siz de aldatma,şiddet tüm aksiyonlar var maşallah ...Eşinizle barissaniz bile size her kavganizda bu olay açığa çıkacak zaten şiddette varmış yol yakınken ayrılmak daha mantıklı .Bu şekilde ömür geçmez bu gün döven adam siz aldattiniz diye altta kalmamak için sizi aldatır kısır döngüye girersiniz üstüne şiddette hediyesi olur.

Back
X