Kocamı aldattım ne yapayım?

Sürekli dayak yediğiniz için böyle bir boşluğa düşmüşsünüz sanırım. Peki eşiniz bu olayı öğrendikten sonra şiddet uyguladımı merak ettim

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Size şiddet uygulayan 🐂 ün güveni ile ne yapacaksınız?

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Bence artık güven falan kazanamazsınız, aldatmadım diyosunuz da niyet o yani aldatmaya ilk adım..Ayrıca sizde bu adama güvenmeyin, şiddet uygulayan adamın nesine güveneceksiniz. Boşanın dicem de şimdi biz doğuluyuz bizde boşanma asla olmaz diyeceksiniz..Eski sevgiliye mesaj atma var boşanma yok maşallah..

Bidaha aldat :KK53: bu yarıda kalmış 🥲
Aldatırsa bu adam bu kadını öldürür bibi. Diyorum ya ne cesaret sürekli şiddet gördüğün bir adamı aldatmaya çalışmak. Her gün bir kadın öldürülürken hiç mi korkmuyor

Zaten sorun olmasa kadınlar aldatmıyor. Bunun yüzünden ayrılmadılar çok mutsuz bi evliliği vardı eskisi olsa bunu yapmazdı diye yapmış. Evliliğinde mutlu kadın yapmaz zaten genelde
Bu yaptığı hiç birşey onu haklı çıkarmaz. Sonuçta boşanmak varken aldatmak bana göre kadın içinde erkek içinde dünyanın en aşağılık insanların yaptığı birşeydir...

Aldatırsa bu adam bu kadını öldürür bibi. Diyorum ya ne cesaret sürekli şiddet gördüğün bir adamı aldatmaya çalışmak. Her gün bir kadın öldürülürken hiç mi korkmuyor
Tek başına boşanamıyorlar, bi destekçi lazım. Erkeksiz yaşayamam sendromu.

Evliliğinizdeki dayakla, kavgayla eski sevgiliye yazmanin bir alakasini goremiyorum. O mu düzeltecekti butun bunlari?
Evliliğinizin temelleri zaten kotu, ustune bi de bu. Boşuna vakit kaybi.

hatanızı kabul edip evet yaptım diyebilseydiniz keşke. İnkar ederken yeminler etmişsinizdir, başkasına iftira attınız, yalan söylediniz. Yani daha ne güveni olsun? Hadi affettiler, bundan sonra yaşayacağınız tek şey şiddet de olmaz.

Konu sahibi olan olmuş artık bu adam ve de ailesi bunu unutmaz.
Kendileri her türlü pisliği fazla fazla yaparlar ama kadının en ufak hatasında böyle burnundan getirirler.
Ömür boyu başına kalkar bunu.
Sana iyi ki mesaj attin demiyorum ama sana o mesajı attıran psikolojiyi düşün.
Bunu yapma ihtiyacı duymussun demek ki senin için de bu evlilik çoktan bitmiş aslında.

İnsanları yargılamak çok kolaydır zor olan ise anlamaktir.
Anlarsak degismemiz gerekir çünkü.

Kendi hayatina sahip çık.Yaptiysan da yapmışsın artık olan olmuş kendini suçlamak bir işe yaramaz.
O pislik herifin de sana kalkan elleri kırılsın umarım tez zamanda boşanır hayatını daha iyi hale getirirsin.

Sizi düzenli olarak döven eşiniz yıkıldı demek vah vah.

Zaten ayrılmamız gerekiyormuş, sizde onu beceremeyip eski sevgilinize yazmaya bahane aramışsınız. Maşallah boşanmaya cesaret yok ama baskalarına mesaj atmaya gelince iş öyle olmuyor.

Paragraf atladım sandım meğerse iki kere yazılmış :D
İyi facebook falan kullanabilmiş, selam yazabilmişsiniz :D şiddet var, eski sevgili var, kayınpeder kayınvalide var maşallah türlü türlü olaylar. eşiniz de hırlı bk değil şiddete başvururken güvenden sadakatten haberi yok ama..

Yahu sizin canınızın kıymeti yok mu? Size bunca şiddet uygulayan adamla neden boşanmıyorsunuz? Evliliğimi kurtarmaya çalıştım ne demek ortada evlilik yok ki? Bir imzayı ne kadar abartıyorsunuz. aile kutsal değildir, kutsal olan sizin insanlık onurunuz, o da kalmamış. Hele eski sevgiliye mesaj attım kısmı fecaat, boşanın; sonrasında özgürsünüz, istediğiniz adamla takılabilirsiniz.

Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
şimdi sanırım aldatan kadın ama yukarıda mesajı hacer yazdı demişsin hacer kim ?
ayrıca şiddet görüyorsun madem kendini haklı durumdayken neden haksız duruma düşürdün ? ilk önce şiddet görüyorum deyip ailene söyleseydin ama şuan kocanı aldattığın için adam seni yine döver haklı mı dersen şiddet hiç bir zaman çözüm değildir ama kendini bu şekilde tatmin edecek ve seni suçlu gibi gösterecek beni aldattın diyecek bence biraz dur yalan söyleme aldatma adam şiddet uygularsa darp raporu al gerekirse allah yardımcın olsun

Back
X