KOCAMI ALDATTIM

Ben böyle fikir istemeyen, kendine dert etmediği seyleri oh be anlattim gitti diye ahlaksızlık örneklerinin ikinci hesap alınarak anlatilmasina karsiyim. Defol git yaptığından gayet memnunsun bizim sinirlerimizi niye bozuyorsun. Sizin gibilerin ruhundan irin, pislik akıyor.

Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
Bu ahlaksizligi rahatça anlatiyorsunuz bide. Erkek yapsa topa tutulur ama siz resmen vicdan rahatlatmaya çalışıyorsunuz bizden sana aferin dememizi bekliyorsun. Yazık günah eşine senin gibi ahlaksız bi karısı olduğu için. Yasattığını yaşamadan olmezMissin.. burda daha da ağır kelimeler kullanmak isterdim ama neyse !

Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
amaç anlatıp vicdan yıkamak heralde.
denecek bişey yok.
ne yaptığının farkındasın bilincindesin.
çözümü de belli.
ee burada anlatınca vicdan yükün hafiflemiş mi oluyor?

Boşansaydın!

Burada aldatan erkeklere nasıl yükleniliyor. Biliyorsunuzdur.
Farklısını göreceğinizi mi sandınız?

Midesizlik bu başka birşey değil...
Belki düzgün olan bir hayatı, rezile çevirdiniz, tebrikler.

ne güzel bişey yapmışsın sen öyle:oha:
hep beraber alkışlıyoruz bak seni şu anda:ıslık:
eskiden utanırdı insanlar,artık ar damarımız çatlamış zaar..
baya baya konu başlığı açıyoruz yani..
yaşasın medeniyet:kusmuk:

Yakalanırsanız 2.sayfa haberlerinde izleriz sizi.
Esini eski sevgilisiyle aldatan kadinin hazin sonu..
Olmaz umarım.

Ben çocukları ve yaşlarını merak ettim gerçekten ? Şimdi neredeler ?
....

Aslında aldatma mevzusu bende çok geride kaldı , yüzümü tanınmaz hale getirdi " deyince . Buna gerçekten üzüldüm.
Evden kovması ise ayrı derecede üzücü.

Ilk olarak bir kadını evden kovan erkekcik , üstelik çocuklarının gözleri önünde affedilmemesi gerekiyordu. Yazıklar olsun ona.

Ikincisi madem affetti , çiçekler aldı, iyi davrandı sonra neden şiddete yönelip hainlik etti ? Bosansaydi hain adam.

Yorumların çoğu " ahlaksızlık " üzerinden yapılmış. Ben bu şekilde düşünmüyorum.

Evet aldatmış erkeklere burada veryansın yapıyoruz haklısınız da , hiç bir kadın kocasını tanınmaz hale getirmiyor.
Pişkin pişkin kendini affettiriyor ya da bosaniyorlar.
Bu adamın yaptığı asıl ahlaksızlık.

Bosan ve kimsenin yuvasiyla oynama.midem bulandi.ne bu dunyada nede ahirette yerin yok.kendine yakistirdigin bu mu.o.. Olmak.acil toparlan hatandan dön

karı kocanın birbirini aldatması ahlaksızlık ama bundan utanç duymayarak bide ballandıra ballandıra anlatması iki kat büyük ahlaksızlık

erkekler geniş mideli bilmem kaç nefsi vardır falan gibi zırvalıklar etrafta çok dolaşır okuruz hepimiz ama ben kadınları daha onurlu daha gururlu bilirdim malesef her geçen gün öyle olmadığını görüyorum

boşanın ne haltınız varsa yiyin

1Sen 1Sen

peki diğer kadın...sevgilisinin eşi???
oda kesin evde temizliği güzel yapmıyodur,çirkindir yada eşini güzel karşılamıyodur falan heralde...hakettiğine göre

sana tek diyeceğim bir erkek m......i için hayatını karartıp adını çıkartmayı değer mı?yarın duyuldugunda senin adın çıkacak ona bişey olmaz belki de kocan katil olacak iki taraftan biri gidecek.yA ONUN EŞİ VE MASUM COCUGUNUN AHI SEN BÖYLE DEVAM ET...

munede bu ikinci hesapları hep bilir zaten :KK53:
banım yeni kalktı cümlesindeki küfürü bulun.:işsiz:

Ben çocukları ve yaşlarını merak ettim gerçekten ? Şimdi neredeler ?
....

Aslında aldatma mevzusu bende çok geride kaldı , yüzümü tanınmaz hale getirdi " deyince . Buna gerçekten üzüldüm.
Evden kovması ise ayrı derecede üzücü.

Ilk olarak bir kadını evden kovan erkekcik , üstelik çocuklarının gözleri önünde affedilmemesi gerekiyordu. Yazıklar olsun ona.

Ikincisi madem affetti , çiçekler aldı, iyi davrandı sonra neden şiddete yönelip hainlik etti ? Bosansaydi hain adam.

Yorumların çoğu " ahlaksızlık " üzerinden yapılmış. Ben bu şekilde düşünmüyorum.

Evet aldatmış erkeklere burada veryansın yapıyoruz haklısınız da , hiç bir kadın kocasını tanınmaz hale getirmiyor.
Pişkin pişkin kendini affettiriyor ya da bosaniyorlar.
Bu adamın yaptığı asıl ahlaksızlık.
Bürün bunları nerde okudunuz?
Yazdı sonra sildi mi

Back
X