KOCAMI ALDATTIM

Hafi kocanı sevmiyorsun onun onurunu ayaklar altına aldın, karşında ki kadın ne olmuş o da hiç umrunda değil. Hem kocanızı aldatın hemde sevgiliniz sizi karısıyla aldatsın bu da sizin için hiç mühim değil yeterki sizi doyursunlar. Sizin gibiler aşık falan olmaz siz sadece y##rk meraklısı namussuzlarsınız. Biraz insan olunda o 5 yaşındaki yavrucağın kafasındaki adam gibi babam var profilini bozmayın defolun gidin çıkın hayatlarından. Sevgilim dediğiniz şerefsizde sizi kullanıyor zaten. Bari biraz şuraları okuyun da eşinizden boşanın bu kadarda olmaz yani iğrenç yaratıklar sizi bir de 2. Kadınım yazmışsın pişkin pişkin kadınlık gibi asil bir şeyi sen haketmiyorsun ki. Yazık gerçekten yazık. Belki banlanırım ama olsun içimde durup dert olacağına söyleyeyim mert olsun.

boşanmayı düşünüyor musunuz peki yoksa böyle iyi mi? daha heyecanlı oluyodur? boşansan o adamla evlensen yine sıkıcı rutin evlilik günleri.. ne gerek var dimi...
keşke sadece öyle olsaydı bu sefer eşini şu anda aldattıgı sevgilisi kendisine hiç güvenemiyecek markete gitse aklında deli sorular??? bana da başkasıyla aynı şeyi yapar mı soruları olacakta olacak.

Iyi b.k yedin .marifetmis gibi anlatiosun bide basin gogemi erdi.burda ne kadar kadin var aldatilmis hüsran a ugratilmis.onlarin yarasına tuz basmayami geldin.esinin yuzune nasil bakiosun bide.iyiki cocugun yok olmadanda bosan bence yoksa o zavalli esine acirim senin gibi ahlak yoksunu bi kadindan cocugu olacak

Yazdiklarinda pismanlik falan gormedim hatta sanki gururlanarak anlatmis gibisin allah sana akil fikir versin yaptigin cok cirkin bisey madem unutamadiniz bosansaniza bosanip yapcaginiz seyleri insanlarin gunahlarina girmeden rahatca yapin nasil oduceksiniz o insanlarin gunahini yada o kucuk cocugun gunahini nasil bi vicdan bu sende bayansin o bayani dustugu durumu dusunemedin mi bi tutamadiniz mi nefslerinizi allah sizi bildigi gibi yapsin

Boşansana ne anlatıyorsun madem aklınız birbirinizde kalmış ne diye günahına girdiniz evlendiğiniz kişilerin. Birde ortada çocuk var. Hiç vicdanınız sızladımı acaba merak ediyorum. Gerçi boşansan bile o adam seninle evlenmez. Kendine bulmuş bir eğlence nolacak. Senin adın or... la kalır başkada bişey olmaz. Bu iğrenç ilişki çok kötü bitecek. Bir tanıdığımın başına benzer bişey geldi kız evli çocuklarıda var internetten biriyle görüşüyor. Kocasınında haberi oluyor kızı boşuyor. Çocuklarıda kocası alıyor. Kız evlat özlemiyle yaşıyor ve damgalandı or.. diye. Allah kimseyi şaşırtmasın nefsine uyarsan şu dünyada yemeyeceğin b.k yok . İnsan ne için yaşar bir düşün.

Eski calistigim yerde bir kiz arkadasim vardi. Esi de ayni sirkette calisiyodu.
Kocasini aldatip anlatirdi bize de.
Ben dis kapinin dis mandali olarak kocasini gordugumde kendim utanirdim.

O da sizin gibiydi digeri karisini bosasa kocadan direkt bosanirdi ama malum maddi olarak kendi basina ayakta duramayacagi, daha bir birey olmayi bile basaramadigi icin bi tarafi yemezdi.
Gunduz sevgilisiyle gece kocasiyla sevisirdi.
Arkadasligimi fln kestim midemi bulandiriyordu. Siz de bulandirdiniz.

Kocasi aldattigini ogrendi sonunda bosandi diger adam da o bosaninca simdi basima kalir, rahatsiz eder diye tekmeyi basti.
Siz de hakettiginizi yasarsiniz umarim

Günah mı çıkarttın yazarak?

İyi b*k yedin

Umarim en yakin yakin zamanda bu bataktan cikarsiniz. Eslerinizden bosanin. YAZIK onlara

ben bu konuda şunları merak ediyorum bunlar birbirlerini karısından veya kocasından kıskanmıyo mu yani adam gece karısı ile birlikte olacak dokunacak falan bu sevgili hiç kıskanmıyo mu acaba niyeyse bu evli ama aşık ! kişilerde en çok bunu merak ediyorum
Siz pek kıskanç siz galiba. Bunu merak ettiğinize göre.

Back
X