- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi sibel ylmz
işte bunlar hep toplumumuzun değer yargısı
yesinler sizin iki yüzlülüğünüzü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
bana planlı aldatma girişimi gibi geldi.Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
planlı aldatma girişimibana planlı aldatma girişimi gibi geldi.
eski sevgiliyi de yoldan çıkaran sensin.
layığını bulursun inşallah.
Size de iyi eğlence çıktı değil mi kk hatunları?? Mune Hanım rica ediyorum konumu kapatır mısınız lütfen
erkekler hep hazır zaten.planlı aldatma girişimi
bence eski sevgili yoldan çıkmaya hazırmış kadının bi mesajına uçmuş gitmiş
bunlar yaşadıkları iğrençliği aşk sanıp birbirini gaza getiriyolar bence
ben bu konuda şunları merak ediyorum bunlar birbirlerini karısından veya kocasından kıskanmıyo mu yani adam gece karısı ile birlikte olacak dokunacak falan bu sevgili hiç kıskanmıyo mu acaba niyeyse bu evli ama aşık ! kişilerde en çok bunu merak ediyorumerkekler hep hazır zaten.
bir kadına hayır diyebilecek erkek çok azdır.
o yüzden ayartan konu sahibi.
bari boşansalar da biraz olsun onurlu davranmış olsalar.
iki kocalı hürmüz gibi eğlenen sensin.Size de iyi eğlence çıktı değil mi kk hatunları?? Mune Hanım rica ediyorum konumu kapatır mısınız lütfen
karakter sorunu bence.ben bu konuda şunları merak ediyorum bunlar birbirlerini karısından veya kocasından kıskanmıyo mu yani adam gece karısı ile birlikte olacak dokunacak falan bu sevgili hiç kıskanmıyo mu acaba niyeyse bu evli ama aşık ! kişilerde en çok bunu merak ediyorum
hahaha i like itvay fırşıntı vayyyy![]()
peki.Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm