KOCAMI ALDATTIM

Çözüm arayışında olmasam buraya yazmazdım. Ayrıca üzgün olduğumu da söylemiştim sanırım

Iyi de cozumun ne oldugunu biliyorsunuz.Bildigin tabiri caizze kasinmissiniz adama ulasmissiniz.Bunu bile isteye yapmissiniz.Koskoca 36 yasinda kadinsiniz.Cocugu olan adama mesaj atmissiniz.Bunlari yaparken ileride cozumu u bulurum diye mi yaptiniz ? Aklinizi kullansaydiniz once sevmediginiz esinizden bosanir sonra arayislara gecerdiniz ki o zaman da kalkip evli bir adama yürürmüydünüz...Evet bodoslama bu hale gelen biri olarak yine yapardiniz..

Konu sahibi bir halt etmişte me diye konu açmış ki, yani biz ne yapalım
Allah şaşırtmasın belki insanın gönlü kayabilir ama ozaman paşa paşa ayrılırsın, yok ayrılamıyorsun aşkını kalbine gömüp önüne bakarsın, cinsel ilişki yaşamak nedir o da mı yanlışlıkla oldu. Yani bunun özrü yok, hislerine engel olamadıysan bile gidip fiilen ilişki mi yaşamak gerekiyordu
Hadi yaptın bi halt, niye burda konu açtın ki.
Neyse bizi kekliyor gibi geldi bana, oturmuş okuyordur şimdi , bi yem attım herkes oltaya nasıl geldi diye
Mune Mune ablacım bence kapansın bu saçma konu, takdir senin :)

Bi de çocuk yap da sonra tekrar konu aç kocamı aldattığım eski manitamdan hamile kaldım acil yardımmm diye :duduk:

Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
Şaka gibisin
2 Aydır cinsel birliktelik te var , aşkı memnu olmuş sizinki
Yok valla inanmak istemiyorum

Dişi kuyruk sallamazsa ....
Kadın aramış bulmuş Adamı adamda Can'ım ben niyetliyim mi diyecekti .

Çok talihsiz bir açıklama olmamış mı sizce de?

Kadının yaptığı son derece yanlış ama aldatma cinsiyetten bağımsız olarak kabuledilemez bir eylemdir.

Aldatma iki taraflı bir eylem iken neden hemen hemen tüm aldatma konularında adamdan çok kadına yükleniliyor?

"Dişi kuyruk sallamazsa..." denen şu onur kırıcı cümle yine bir kadın tarafından nasıl kuruluyor?

Yukarıdaki cumlemizde kadın kadar erkeği suçlu bulmadığınız ve hatta alttan alta erkeği birazcık da olsa akladığınız çok açık.

Her konuda söylüyorum yine söyleyeceğim. Sizler kadın olarak erkeği öyle ya da böyle masumlastirmaya çalıştıkça aldatılmaya devam edeceğiz.

Not: Konu sahibini savunmuyorum. Yaptığı çok çirkin. Ama karsı taraftaki erkeğin yaptığı kadar çirkin. Daha fazla ya da daha az değil.

Son düzenleme:
Şevhetin adını aşk koymuşlar
Eğer şehvet aşk olsaydı
Eşekler aşkın şahı olurdu.

İstediginiz tek sey cinsellikmis sizin.
Aşık olsaydiniz aldatmaz boşanir o adamla evlenirdiniz.
Sizin gibiler yüzünden aşk ve sevgi gibi kelimeler değersizleşiyor.
Gurur ve sadakat kavramlarını bi tekrar gözden geçirin. Eğer azıcık içinizde insanlık da varsa eşinize aldattiginizi söyler boşanırsınız.

1Sen 1Sen

peki diğer kadın...sevgilisinin eşi???
oda kesin evde temizliği güzel yapmıyodur,çirkindir yada eşini güzel karşılamıyodur falan heralde...hakettiğine göre

Bürün bunları nerde okudunuz?
Yazdı sonra sildi mi

Konuyu tekrar okudum. Bu benim okuduğum konu değil ki ? :) hiç bu konuya boyle yazar miyim ?
Allah Allah şaşırdım. Hani bir kadın vardiya , iki çocuğu vardı, evden kovulmuş,iş yerinden biriyle yarışmaya başlamış, sonra eşi affetmesi, devamında büyük şiddet görmüş. O konuya yazdım bunları.

Inşallah ikinizde yaptığınız ihanette bogulursunuz. O 5 yaşındaki çocuğun ahı üzerinizden eksik olmasın.

Eminim ki hiç mutlu olamayacaksınız.

Konuyu tekrar okudum. Bu benim okuduğum konu değil ki ? :) hiç bu konuya boyle yazar miyim ?
Allah Allah şaşırdım. Hani bir kadın vardiya , iki çocuğu vardı, evden kovulmuş,iş yerinden biriyle yarışmaya başlamış, sonra eşi affetmesi, devamında büyük şiddet görmüş. O konuya yazdım bunları.
Yok yanlış olmuş , konu başlıkları aynı ,bu başka .
Ama o daha vicdanlıydı, hem cinsellik yoktu, hemde kocadan ayrıydı hiç değilse, kocası da biliyordu. Bu çok fena

Tebrik mi edelim, alkışlayalım mı ne yapalım?
İkinci üyeliği alıp nicke isim yazmak da pek manidar doğrusu?
Başkasının ismini yazarak karalamaya çalışıyor olmayasınız sakın?

Bence böyle bir konu açmak için yürek yemiş olmanız lazım :)
İyi olmuş bir yerde çünkü burdakı yorumlar belki sizi kendinize getirir

Buyrun cenaze namazına..sonra da kadın hakları kadın cinayetleri feminizm..pişkinliğe bakınca kadınlık gibi kutsal bir durumdan da utandım.inşallah anne değilsinizdir.çocupunuzun yerinde olmak istemezdim

"Zina edenlerin avretlerinin kokusu bütün cehennem halkına eza verir"(hadis) tövbe edin..ya eşinize sadık olun her ikiniz de ya da boşanın insanların vebalini üstlenmeyin!..

Back
X