• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami anlamiyorum

Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda

Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyor :KK43: aglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye

Hamile karısına yaptığı işkence net. Ne demek önümüz yaz. Ailenize anlatmamakla hata yapıyorsunuz. Eğer çalışmıyorsanız bi süre ailenizin yanına gidin, evdeki sorunları çözünce haber ver döneyim. Bu şekilde hem benim hem bebeğimin sağlığı sıkıntıya girecek yoksa diyin

Bu üye CIA den geliyor kızlar dikkat edin o_O

Z zxshermine

Çok derin bağlantıları var bu iş bizi aşar
Hukukçu olabilir mi. Siz de hukukçusunuz.
Milletin eski konularını tak tak çıkarırken hep bir avukat gibi konuşuyor,yada ne bileyim bi savcı gibi soru soruyor :KK70:
Nokta,virgül,
;
işaretlerine dikkat ediyor. tırsıyoree

Hukukçu olabilir mi. Siz de hukukçusunuz.
Milletin eski konularını tak tak çıkarırken hep bir avukat gibi konuşuyor,yada ne bileyim bi savcı gibi soru soruyor :KK70:
Nokta,virgül,
;
işaretlerine dikkat ediyor. tırsıyoree
Belki de savcıdır, olayları çok güzel ve derinlemesine soruşturup adeta kişi hakkında iddianame hazırlıyor :skandal:

GEnelde bu siteye uzgun olan kirilmis olan ya da bir problemi olan insanlar dertlesmek icin bir kac bir sey duymak icin geliyor . Kocasi git baskasiyla evlen demis . Soguk sudan once belki de bu lafi kirmis onu ustune ee boyle adama ne cocuk veriyorsun gibi dalga gecmeler hos degil bana gore . Bende fikrimi soyluyorum . Insanlarin kalbini yumusatmaya calisiyorum . Ben sayfayi actigim gibi olumsuz yorumlar gordum o kiside hemen tirnaklarini cikardi ve uslubunu degistirdi . Yani ne gerek var ki .

Insanlar dalga gecerek neden hamile kaliyorsun demiyor. Bazi kadinlarimiz göz göre göre kötü evliliklerine cocuk getiriyor. Ilgisiz kocalari yarinin ilgisiz babalari. Kadinlar kendilerine deger vemiyor acimiyor eyvallah, ama böyle kadinlar da en az iki cocuk yapiyor böyle adamlardan. Cocuklarin günahi ne?

GEnelde bu siteye uzgun olan kirilmis olan ya da bir problemi olan insanlar dertlesmek icin bir kac bir sey duymak icin geliyor . Kocasi git baskasiyla evlen demis . Soguk sudan once belki de bu lafi kirmis onu ustune ee boyle adama ne cocuk veriyorsun gibi dalga gecmeler hos degil bana gore . Bende fikrimi soyluyorum . Insanlarin kalbini yumusatmaya calisiyorum . Ben sayfayi actigim gibi olumsuz yorumlar gordum o kiside hemen tirnaklarini cikardi ve uslubunu degistirdi . Yani ne gerek var ki .
Mesela nasıl bir tavsiye verilebilir ne diyebiliriz

Kendi başının çaresine bakamayan kadınlar da bir zahmet evlenmesin.Hayır kimse olmazsa bu hayatta tek kalsan ne yapacaksın?İlahi bir güç gelip musluğunu tamir etmeyecek yani.
Ps:Kocasını savunmuyorum.O tam bir öküz.

Sanirim sert yorum yapmami isyiyorsun . Bu konuda cevap vermis olurdum eger isteseydim . Neden yorum attigimi anlamamis olmalisiniz
Yok benim sizden bir beklentim yok siz hanımefendinin yazdığını okumadınız heralde ben zaten burdaki kadınlara;
Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
Böyle deyince dellendim. İnsanlar hanımefendi böyle yazana kadar sert bir şey de söylemedi. Adam ben buyum beğenmiyorsan başkasıyla evlen diyor, bu adama karşı bir şey diyemeyip burdan insanlara lanet okumak hoş bir davranış mı? İnsanlar tabii ki diyecek boşan ya da böyle bir adama neden çocuk verdin diye. Yoksa ne yapacaktık tesisatçı numarası mı verecektik burdan?

Mesela nasıl bir tavsiye verilebilir ne diyebiliriz
Kocana şöyle şöyle yap kapında köle olsun.
Bunu yaparsan bir dediğini iki etmez.
Aynısı kaynimda vardı şöyle yaptık mum oldu.
Komşunun gelini şöyle yapıyormuş kocası onu sevmeye, saygı duymaya başlamış.
Akşamdan citileyip ılık suya yatırın sabah pamuk gibi kocanız olur.
Durulamadan kullanmışsın alerji yapmış.
Sana git başkasıyla evlen diyorsa tesisatçıyı üstüne kuma getir olay çözülsün.
Vb. tavsiyeler verebilirdik ama biz ne yaptık bak.

Back
X