• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami anlamiyorum

Kırıcı olmayin diyorum . Kirıcı ,kirıcı,kiricı . Umarim su an anlamissinizdir
Daha ilk sayfadan ne kadar kırıcı olmuş olabiliriz? Kocasının yanına bile yaklaşamayız, sinek gibi kalırız, iyi bi baktım da.

Daha ilk sayfadan ne kadar kırıcı olmuş olabiliriz? Kocasının yanına bile yaklaşamayız, sinek gibi kalırız, iyi bi baktım da.
GEnelde bu siteye uzgun olan kirilmis olan ya da bir problemi olan insanlar dertlesmek icin bir kac bir sey duymak icin geliyor . Kocasi git baskasiyla evlen demis . Soguk sudan once belki de bu lafi kirmis onu ustune ee boyle adama ne cocuk veriyorsun gibi dalga gecmeler hos degil bana gore . Bende fikrimi soyluyorum . Insanlarin kalbini yumusatmaya calisiyorum . Ben sayfayi actigim gibi olumsuz yorumlar gordum o kiside hemen tirnaklarini cikardi ve uslubunu degistirdi . Yani ne gerek var ki .

GEnelde bu siteye uzgun olan kirilmis olan ya da bir problemi olan insanlar dertlesmek icin bir kac bir sey duymak icin geliyor . Kocasi git baskasiyla evlen demis . Soguk sudan once belki de bu lafi kirmis onu ustune ee boyle adama ne cocuk veriyorsun gibi dalga gecmeler hos degil bana gore . Bende fikrimi soyluyorum . Insanlarin kalbini yumusatmaya calisiyorum . Ben sayfayi actigim gibi olumsuz yorumlar gordum o kiside hemen tirnaklarini cikardi ve uslubunu degistirdi . Yani ne gerek var ki .
Peki sizin böyle bir dağ ayısı için kırıcı olmayan tavsiyeniz ne olurdu?

Ya hadi raf alırsın duvara çakması gerekiyodur erteler yapmaz anlarım da sıcak su bu ya? Ertelencek bişi değil soğuk suyla duş mu alınır. Yani ne saçma ömür boyu soğuk suyla duş mu alacaksınız nasıl adam bu. Mecburen eve usta çağıracaksınız kocanız evdeyken ve oda ödemek zorunda kalacak. Bu adam böyle bunu kabullenin boşuna konu açıp şikayet etmeyin çünkü değişmez.

Forumda soğuk suyla ilgili yazılmış tavsiyeye denk gelmemişsiniz. jojococo'nun tavsiyesini okumak için TIK. 😂
Şermin hanım ben sizi hem seviyorum hem de tırsıyorum baya hem de.Milletin eski konularını bulmanıza hastayım da konu içindeki bir yorumu bulmanız 😮
Bir konu açılınca sizin gelmenizi içten içe diliyorum ki tüm kirli çamaşırlar çıksın bir an önce de konuya boşu boşuna yorum yapmayalım:rolleyes:
İ love you Şermin

O sizin görüşünüz, ilk sayfada kırılacak gücenecek bir şey yoktu o yazmadan evvel. Onlara da kırıcı diyebiliyorsanız hayat sizi daha çok üzer.

Tek suç kocasında mı?Kocaman yetişkin bir kadın.Tek yaşadaydı ne yapacaktı?İnsan kendi başının çaresine bakmalı.
Konu sahi kocan öküz.Benim eşimde ilgilenmez.Ben her şeyi yaptırırım.Ama bana tek laf bile etmez.Ederse onu pişman edeceğimi bilir.Aklını alırım onun.Artık internetten bile usta çağırabiliyorsun.Ara gelsin yaptır.Hiç olmadı soğuk suyla duş alacağına su ısıt kettlela.Haa onu da yapamadın kocam usta parası vermiyor diye.Git kayınvalidenin evine iki ağla,duşa gir,ortalığı birbirine kat.Senin öküzde eşek gibi yaptıracak.

Şermin hanım ben sizi hem seviyorum hem de tırsıyorum baya hem de.Milletin eski konularını bulmanıza hastayım da konu içindeki bir yorumu bulmanız 😮
Bir konu açılınca sizin gelmenizi içten içe diliyorum ki tüm kirli çamaşırlar çıksın bir an önce de konuya boşu boşuna yorum yapmayalım:rolleyes:
İ love you Şermin
Benim de korkulu rüyam.Aramızda kalsın ama.

Bir de anne olacaksın.Daha bir muslukla başa çıkamıyorsun.Kocan olmasa nasıl idare edeceksin acaba?

Benim de korkulu rüyam.Aramızda kalsın ama.
Daha yeniyim ama uzun zamandır forumu okurdum geceleri uyumadan önce,çoğu kişiyi tanıyor gibi oldum artık
Z zxshermine reel hayatta tanımak istediğim deli gibi merak ettiğim bir üye :rolleyes:
Hiç duruşunu bozmadan kimseye hakaret etmeden psikopatça herkesin foyasını çıkarması yok mu haztayım hazzta :KK53:
Bazen hepimizin e devletimize bile girişinin olduğunu düşünüyorum
Önce Allah sonra Şermin :KK70:

Daha yeniyim ama uzun zamandır forumu okurdum geceleri uyumadan önce,çoğu kişiyi tanıyor gibi oldum artık
Z zxshermine reel hayatta tanımak istediğim deli gibü merak ettiğim bir üye :rolleyes:
Hiç duruşunu bozmadan kimseye hakaret etmeden psikopatça herkesin foyasını çıkarması yok mu haztayım hazzta :KK53:
Bence giriş izni var.Bana da böyle dedektif gibi geliyor.Olayı çıplaklığıyla en ince ayrıntısına kadar alıntılamasına bayılıyorum.

Z zxshermine reel hayatta tanımak istediğim deli gibi merak ettiğim bir üye :rolleyes:

Tövbe deyin; durduk yere günaha girmeyelim. 😊

Bence giriş izni var.Bana da böyle dedektif gibi geliyor.Olayı çıplaklığıyla en ince ayrıntısına kadar alıntılamasına bayılıyorum.

O alıntıların nedeni : Her gelen farklı bir mesajı alıntılıyor; sonra o mesaj üzerinden bir eleştiri getiriyor. Halbuki hangi mesaj, neye karşılık yazılmış bakılsa sorun olmayacak.

Profilinde de hiç bir bilgi yok ki hayalet gibi. Aşkımdan ve sevgimden merak edip bakmıştım hiç bir şey yok ağzı sıkı özel hayatıyla ilgili ipucu bırakmıyor temiz iş çıkartıyor bu da zeka ister profesyonellik ister.Ajan olabilir mi gız:KK64:lan çok heyecanlı:KK70:

Profilinde de hiç bir bilgi yok ki hayalet gibi. Aşkımdan ve sevgimden merak edip bakmıştım hiç bir şey yok ağzı sıkı özel hayatıyla ilgili ipucu bırakmıyor temiz iş çıkartıyor bu da zeka ister profesyonellik ister.Ajan olabilir mi gız:KK64:lan çok heyecanlı:KK70:
Olabilir.Ama şunu söyleyebilirim temiz iş çıkartıyor.İnsan yazdığını inkar da edemiyor😂

Bu üye CIA den geliyor kızlar dikkat edin o_O

Z zxshermine

Çok derin bağlantıları var bu iş bizi aşar

Back
X