• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami anlamiyorum

Hayatin beni uzecegini sanmiyorum . Ama bir insani daha cok kirmak insani iyi de yapmaz .
İyilik kime göre neye göre? Ben mesela ah canım cicimle iyilik olduğunu düşünmüyorum. Gerçekleri dümdüz sunmak bana göre iyiliktir. Sen kendini istediğin kadar uyuştur mayıştır, gerçekler ordadır, seni bekler, ya da sen içinde olmaya devam edersin. Ne kadar çabuk görür kabullenirsen o kadar iyidir.

Bu konuya yazdığımda kadının pısırıklılığına çok sinirlenmiştim.Tşkirler boniva.Pamık gibi oldum.
Ps:Biraz da Şerrmin hanmdan çekindim.Derin falan diyorlar.Özelden mi konuşsaydık acaba?😂
Valla ben herkesin önünde ilanı aşkımı yaptım siz kendinizi düşünün ben şerminle iyi geçinmeye karar verdim belli olmuyor mu .bana bir şey yapmaz herhalde ya

İyilik kime göre neye göre? Ben mesela ah canım cicimle iyilik olduğunu düşünmüyorum. Gerçekleri dümdüz sunmak bana göre iyiliktir. Sen kendini istediğin kadar uyuştur mayıştır, gerçekler ordadır, seni bekler, ya da sen içinde olmaya devam edersin. Ne kadar çabuk görürsen o kadar iyidir.
Helal sana.Bende gerçeği tercih ederim.Canımı yakarsa yaksın.

Valla ben herkesin önünde ilanı aşkımı yaptım siz kendinizi düşünün ben şerminle iyi geçinmeye karar verdim belli olmuyor mu .bana bir şey yapmaz herhalde ya
Şermin demişim
Özür dilerim pardon Şermin hanım 😂

Şermin demişim
Özür dilerim pardon Şermin hanım 😂
Şermin hanım Boniva size Şermin dedi.Ben şiddetle kınıyorum.Ense şaplak modunda olmasak ta aramızın iyi olduğunu düşünüyorum.❤️

Maalesef o kadar üzücü ki, bu adamlar daha evlendikleri zaman kendilerini belli ediyorlar, ben böyleyim diyen adam evlendiğinden beri böyledir, demek ki baştan beri her şeyi kadın yapıyordu adam da ben böyleyim deyip kenara çekiliyordu, kadınlar sanıyorlar ki hamile kalırlarsa adamlar düzelir, eşinin üzerine titrer, bir dediğini 2 etmez fakat bir bakıyorlar hamilelikte de aynı sorunlar devam ediyor, o yüzden konu açtıklarında ama ben hamileyim diye belirtiyorlar.
Kadına zerre değer vermeyen, beni böyle kabul etmiyorsan başkasıyla evlen diyen adamlar hamileliği de umursamaz, hamileliğin silah gibi kullanılmasına da karşıyım, riskli gebelik durumu hariç, rahat sorunsuz bir hamilelik yaşıyorsanız yataktan kalkamayan hasta gibi davranmayacaksınız.

Hiçbir işe elini sürmeyen adamlarla evli kalmaya devam edecekseniz de çarelerinizi, çözümlerinizi kendiniz üreteceksiniz.

Kökten çözüm ise başkasıyla evlen diyen adamın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkardıktan sonra boşanma davası açmak.
Ah ablam. Birçok erkek önceden bu sinyalleri belirtileri veriyor. Bazı kadınları bunları görmeyip nasılsa değişir diye devam ediyor. Benim de nişanlıma burada çok şey yazıldı, sen de çok doğru tespitler yazmıştın. İyi ki kulak vermişim, yoksa benim de sonum bu hikayelerden kadınlardan biri gibi ya da daha kötüsü olacaktı.

Kocana şöyle şöyle yap kapında köle olsun.
Bunu yaparsan bir dediğini iki etmez.
Aynısı kaynimda vardı şöyle yaptık mum oldu.
Komşunun gelini şöyle yapıyormuş kocası onu sevmeye, saygı duymaya başlamış.
Akşamdan citileyip ılık suya yatırın sabah pamuk gibi kocanız olur.
Durulamadan kullanmışsın alerji yapmış.
Sana git başkasıyla evlen diyorsa tesisatçıyı üstüne kuma getir olay çözülsün.
Vb. tavsiyeler verebilirdik ama biz ne yaptık bak.

Sorun onda degil ki cözümü onda olsun..ama bunu anlamiyorlar..

Adamı da kırlent olarak değerlendirebilir.
Adamı baba olarak değerlendirmiş babalara geldiğini farketmeden.
Bu üye hamileyim eşimle ne zaman cima eyleyebilirim diye konu açan üye değil mi?
Evde sıcak su yok , adam beğenmiyorsan başkasıyla evlen diyor, bizimki çocuk yapıp ilişki derdinde.
neyse anam önümüz yaz nası ossa🙄

Adamı baba olarak değerlendirmiş babalara geldiğini farketmeden.
Bu üye hamileyim eşimle ne zaman cima eyleyebilirim diye konu açan üye değil mi?
Evde sıcak su yok , adam beğenmiyorsan başkasıyla evlen diyor, bizimki çocuk yapıp ilişki derdinde.
neyse anam önümüz yaz nası ossa🙄
Kapıyı gösterip duran heriften zor bela 15 günlük hamile kaldığı tabi ki yetmez, üstüne cima da lazım. 🤦🏻‍♀️

Back
X