- 16 Haziran 2011
- 16.058
- 70.056
- 798
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
Hadi hayirlisi insallah![]()
Doktora sordum benimkisi 15 günlük müs hesapladi
Üyenin hamilelik durumu çok yeni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi insallah![]()
Doktora sordum benimkisi 15 günlük müs hesapladi
Soğuk su bir şeylere engel olamamış demekÜyenin hamilelik durumu çok yeni.
Bu ne ileri görüşlülük hanımÜyelik iptali gelecek…
Ya Şermin yaxjxsldkfndndSadece 3'ün yerini hatırlayamamışsınız ; adı: 3lale
Soğuk su bir şeylere engel olamamış demek
Onu dediği zaman önce fotosu gitmişti.Bu ne ileri görüşlülük hanım
Ama konu sahibi diyemez.Bu kadar umursamaz kocaya ben de yemek yapmam, çamaşır yıkamam, temizlik yapmam.
Niye yapmıyorsun diye sorarsa da ben böyleyim git başkasıyla evlen derim.
Ahahahahhah aklıma gelmişti.Forumda soğuk suyla ilgili yazılmış tavsiyeye denk gelmemişsiniz. jojococo'nun tavsiyesini okumak için TIK.![]()
Radarlarınız hep açıkk heeeppOnu dediği zaman önce fotosu gitmişti.![]()
Yıkanmiyor belki.Gitmeden bi şey soracağım. Kendi çelik gibi soğuk suda nasıl yıkanıyor? Kocan optimus prime mi?
15 günlük mü ? E bunlar gayet bilerek, planlı programlı çocuk yapmış. Kazara olsa 6 haftalıkken falan anlar, regli gecikince, midesi bulanmaya başlarken. Sürekli kapıyı gösteren koca ile ne ara bu işlere girişiyorlar anlamıyorum.Üyenin hamilelik durumu çok yeni.
15 günlük mü ? E bunlar gayet bilerek, planlı programlı çocuk yapmış. Kazara olsa 6 haftalıkken falan anlar, regli gecikince, midesi bulanmaya başlarken. Sürekli kapıyı gösteren koca ile ne ara bu işlere girişiyorlar anlamıyorum.
Adetime bir gün kala eczanede cubuk testi alip yaptim ertesi dün hastaneye gittim
Bende bir sene önce kimyasal gecirmisdim.
Sakin üzme kendini olurmu? Beta hcg git gide yükselir bende suan hamileyim
Kimyasalda beta hcg kacti hatirliyor musun
Diyen adam için halaNeden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen
diyor ve kapıyı vurup gitmiyorsanız banyoya bir küçük tüp ve güğüm koymanızı tavsiye ederim, dalga geçmiyorum ciddiyim.Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Kazara denen çocuk 15 günlük, daha embriyo aşamasında.Benim bi tanıdık kazara “3” tane doğurdu.
Leş gibi böyle bi evliliği varken hem de.
Kazara:) hepsi.
Bir de niyeyse elini hiçbir işe sürmeyen erkeklere ısrarla çok çocuk yapılıyor
Ek olarak kadın işi erkek işi diye bişey yok.
Rahmetli babam çok becerikli insandı. Evin eksiği olmazdı. Ama anacığım da aynı şekilde. Babam rahmetli olduktan sonra tüm o “errrrkek işi” dediğiniz şeyleri bizzat kendisi yaşlı başlı haliyle hallediyor. Eve tamirci de çağırıyor alışverişini de yapıyor..
Not: Hamilelik bir rahatsızlık değildir. Standart bir gebelikte gayet sağlıkla her türlü işi yapabiliriz.
Maalesef o kadar üzücü ki, bu adamlar daha evlendikleri zaman kendilerini belli ediyorlar, ben böyleyim diyen adam evlendiğinden beri böyledir, demek ki baştan beri her şeyi kadın yapıyordu adam da ben böyleyim deyip kenara çekiliyordu, kadınlar sanıyorlar ki hamile kalırlarsa adamlar düzelir, eşinin üzerine titrer, bir dediğini 2 etmez fakat bir bakıyorlar hamilelikte de aynı sorunlar devam ediyor, o yüzden konu açtıklarında ama ben hamileyim diye belirtiyorlar.Kazara denen çocuk 15 günlük, daha embriyo aşamasında.![]()
Kırıcı olmayin diyorum . Kirıcı ,kirıcı,kiricı . Umarim su an anlamissinizdirOf hamile olunca bir şey olmuyor. Benim maaile ağzıma mıçtılar afedersiniz, başıma gelmeyen kalmadı, gebeliğim de sorunluydu üstelik. Hamile kalınca üstün insan falan olmuyoruz. Kalmayaydı o zaman.
Anlamak mümkün değil kocasına giydiriyoruz beğenmiyor, boşan diyoruz beğenmiyor, ne bekliyor mesela bu üyeler “kocandır yapar cnm takma” falan mı diyelim?