• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı artık sevemiyorum

busraaylmz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
38
8
6
28
Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen

seni hamileykej aldatan adamin neyini seveceksin?
beter olsun. az kendini toparla, ise basla birikim yap falan, cocugun biraz daha kolaylayinca terkedersin serefsizi
Evden çalışmaya calısıyorum hediyelik yapmak için ama o ne kadar idare eder ki ailemin durumu kötü değil ama bebeğim büyüdüğünde napıcam

Bunu kendine sordum öldürürdüm dedi
o zaman siz de öldürüm içinizde ve kendinize gelin. bir ömür bu duygularla yasanmaz. aldatmak da affedilmez. cocugunuz böyle bir evde büyüsün ister misiniz? yapmayın bence yazık.. affedilen hiç kimsenin düzeldiğini ben görmedim.

İnsan pişman olacağı birşeyi neden yapar yaşasın şeytan kesin ona uymustur ben pişman olduğuna inanmıyorum yakaladinizmi kendimi itiraf etti bilemem önemli de değil yakalanınca ne diyecek dışarıya evli imajı önemli pişmanım .Evime insanda alamayacaksam hadi gelen ahlaksız olsun este ahlaksız benim önerim yok bı dahakine ömürboyu takip edeceksiniz evede kimseyi sokmayın eşinizi hiçbir cinsle yanyana getirmeyin telefonu üstünü başını gittiği geldiği yeti ölene dek takip edin başka çocuk yapmayın takip edemezsiniz başka önerim yok

Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Alın karşınıza yapabilirim, affederim zannettim ama gördüm ki olmuyor aşamıyorum boşanmak istiyorum deyin.

Eşinize de çok üzülmeyin yakında alttan almayı bırakır , offf yeter senle mi uğraşacağım der o boşanmak ister zaten arsız çünkü.

Ben boşanmanızı öneriyorum
Yani böyle bir durumda başka nasıl bir öneri yapılır bilmiyorum.Hamileyken yakalamış doğumu beklemişsiniz bebeğinizi kucağınıza aldığınıza göre yapmanız gereken ilk şey bir an önce boşanmak.

Aldatan erkeklerin çükü kopsun inşallah. Neyini seviyorsunuz? Affedilecek bir şey değil bu.

Belliki affetmemişsiniz sadece içinize atıp ertelemişsiniz zamanla bu duygu büyümüş şimdi öfkeyle dışa vuruyorsunuz böyle bir psikolojiyle sağlıklı annelik yapmanızda doğru karar vermenizde zor. Yardım almanızı tavsiye ederim bu süreçten kolay geçebilmek karar verebilmek ve kendini toparlayabilmek adına.

Belliki affetmemişsiniz sadece içinize atıp ertelemişsiniz zamanla bu duygu büyümüş şimdi öfkeyle dışa vuruyorsunuz böyle bir psikolojiyle sağlıklı annelik yapmanızda doğru karar vermenizde zor. Yardım almanızı tavsiye ederim bu süreçten kolay geçebilmek karar verebilmek ve kendini toparlayabilmek adına.
Haklısınız içime atmışım affettim sandım

Back
X